1926
-
#86 na mostmár megnéttem a tegnapi adást, reggel halgattam a rádiót úgyhogy ott vagyok ám -
#85 Miért? Hol van ilyen manapság? Melyik magyar csatornán? Mert már az m1-en sincs. -
#84 Teljesen egyetértek veled, dehát az ember megpróbál elérni minden hírt vagy műsort, mert kiváncsi hogy mit nyilatkozik magyarul assen után TALMA.
Ha nem lenne ez a marhanagy szarakodás és egy kicsit túl látnának a focin, meg a Zsoltikánk 879.helyén akkor talán észrevennék, hogy van nekünk is a Gp-n egy két emberünk akikre időt kéne szakítani a műsoridőben!!!!!
Amíg viszont ez az állapot marad addig próbálnak a Talma fanok kapaszkodni minden friss kis riportba, infóba.
Aztán vigyázat mert jövőre közvetíteni fog az Mtv1 is. (Asszem én a Euro Sportos magyar változatnál maradok akkor is.) Úgyhogy lényegi változásra nem igen számítok!
Joker Hun: Köszi a linket megnézem! -
Joker Hun #83 Hi itt olvashatod-láthatod Grande Gábort.http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000104356 -
#82 szándékosan nem néztem meg... ki nem állhatom, amikor hozzá nem értő emberek baromságokat kérdeznek, a lényegre meg nem is kíváncsiak, mert fogalmuk nincs róla mi a lényeg - és ezzel nem a Henriket akarom bántani, de én például sokkal jobban örülnék egy normális sporthíreknek a tv2-őn (is), ahol korrekt módon bemondják a Moto GP eredményeket - kezdetnek mondjuk nem volna rossz. -
#81 Igen külön azért fel is kelek korábban, reggel nem látta vele valaki az interjút a mokkában?? Henrik biztos kérdezett okosakat!
-
#80 Azt hiszem, holnap reggel a rádió 1-en Talma lesz a vendég -
#79 basszus mekkora futam volt ......nagy vagy Talma!
"I'm very optimistic in the future" nah igazi sportember! Grat Talma! -
#78 bazz hogy rajtolt már el Talma -
#77 nah akkor nézem a futamot -
#76 én ezt tölöm most:#63 Assen_RAC_125.wmv -
#75 az ám megfingatná a pumuklit
nem tudom hogy a #67-es linkben benne van-e, de látta egyáltalá nm ár valaki a verseny utáni magyar riportját a Talmának???
gabber_saviola: tied a #74-es a Daijiro Kato száma, Ő volt a kedvencem!!
De nem baj itt a régi új kedvenc is a TALMA!!!!!!
-
#74 nagyon nagy versenyző a Talma, emelem kalapom előtte!
mikor lesz már Talma vs. Rossi? :D -
#73 Hú de jó van ilyen topik!
Mekkora meccs volt úristen, már vagy 4éve nem láttam ekkora menetet a 125-ben!!
Nagyon szépet ment a Talma!!4
Valaki nem volt a vasárnap Ferihegyen amikor hazaért a "Gáborino"?
-
#72 ezkiez? :| .dd -
#71 nem gyengén nyomja Talma! -
cyrus #70 nagyon nagyot ment talma a hétvégén.....
kurvául izgultam a futam alatt .o -
#69 -
#68 örök hála a linkekért és feltöltésekért Mindenkinek! -
#67 szerintem itt hamarosan fent lesz a futam egészben -
#66 -
flashX #65 Annyi, hogy egyesek mindenre azthiszik amit az ember mond hogy kamu. -
#64 yeah -
MrTressy #63 Itt az utolsó körök, érdemes megnézni hatalmasat ment -
Viola90s #62 az akkor csak nagyon pici összefoglaló lesz :(((( -
#61 félórás összefoglaló lesz a hétvégi autó és motorsport versenyeiről a holnapi wtcc futamok után este tízkor, más semmi :(
télleg senki se vette fel a versenyt...??? -
Viola90s #60 Nem tudja valaki, hogy lesz-e összefoglaló a Eurosporton? Bár ha az interjút sem adták le... akkor mit várjak. Az M1-en lesz holnap, remélem hosszab mint a múltkor.
A Tottit amúgy sem volt nehéz kitalálni, mert ha láttad ott volt a meze a Pasini kezében a dobogón. -
#59 Neked meg a Tonin, csak annyi a különbség, hogy a Totti tud focizni :DDDDD
Na ne offoljunk, különben meg jövő nyáron úgyis együtt fogunk szurkolni értük a pályán... -
#58 Grét, király vagy! :DDD -
#57 mindig a Tottin jár az agya ...... -
Viola90s #56 Totti -
#55 Neeee!!! NE folytassátok! Csak akkor írjatok amikor a torrent linket nyomjátok!!! -
Viola90s #54 Én is fel akartam venni, csak addig hezitáltam, hogy addigra már vége volt a futamnak. Pedig TALMA nagyon nagyot motorozott!!!! Csak így tovább! -
#53 Feladány: A világ legjobb labdarúgója.
Útmutató: a táblázatban 3. sor, 6. oszlop, 1. szó :DDDDDD -
#52 -
#51 -
#50 Hülye fejjel én sem vettem fel, nem is értem miért nem indítottam el legalább a videót, ez is egy tanulság... Ha valaki tud egy ftp-t vagy torrent file-t a futamról, azt én is nagyon megköszönném!!! -
Pontius #49 Én most beszélek azzal a gyerekkel aki a barátjával a magyar zászlót tartották díjátadón.
Neki megvan a teljes futam Mpeg2-ben :) -
#48 NA erről a mai versenyről sikerült lemaradnom. :(((( Esetleg nem vette fel vki? -
Pontius #47 és akkor mivan?