Talmácsi Gábor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Nem is az elso par kort nezem, hanem vegig.
De mar kulonben az elso kortol kezdve lassan ment, sot ott akkor ment a leglassabban az elso 10 korben. Tehat egyaltalan nem ment gyors kort, hiszen mar a legelso kortol fogva folyamatosan elozte le mindenki.
Es vegig gyorsabb volt a motorja Luthinel es Lainal is a celegyenes vegen, ahol kivolt szaradva a palya, nem csak a futam elejen hanem vegig az egesz verseny folyaman.
Mint mar mondtam szerintem siman elgumizta magat ennyi a tortenet.
Minden ezt tamasztja ala.A gyorsulasa egyenletes volt vegig, nem voltak nagy ingadozasok, ami a melegedo hutovizre utalna.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

az elso par kort ne nezd, Lai Luthi és Talma is 1.50 felett ment az elsö 3 körben

igen gyorsabb volt mint Luthi 0.3km/h-val, és köre utana vissza is esett a sebessége, tudott menni 1-2-3 gyorsabb kört, de a helyezése is mutatja lassabban ment, mint a tobbiek

de miert szerinted akkor miert ment lassabban, ha nem a vizpumpa vagy ragaszto miatt?

[Jakuza]
Onnan hogy a vegere 2mp-vel gyorsabb koroket ment mint az elejen.Mivel en a verseny alatt a Live Timinget is mindig nezem a motorgp oldalon, szoval ezt buktad.
Elso korben kozel 1,49-et a vegere 1,47-et.

Raadasul ott van a motorgp.com hivatalos oldal altal mert legnagyobb sebessegek is.
Gyorsabb volt mint Luthi es gyorsabb volt mint Lai es meg sorolhatnek egy-par elotte vegzett versenyzot.Es dokumentalva is van ez meg a masik topicba is ott a hivatalos dokumentum errol.
A melegedes miatt ertsd mar meg, hogy lassitanaod kell mert ohatatlanul felforr a viz, vagy beall a dugattyu a nem megfelelo hutes miatt.
Latom meg egyszer sem ultel olyan autoban, vagy motoron ahol valami gaz volt a vizpumpaval.
A viz elkezd eloszor a megengedett homerseklett fole melegedni, (itt bizony nincs holtpont, hogy megall folott 5C fokkal) aztan szepen felforr a viz.
Az az egyetlen vedelem van ellene motornal, ha lelassitasz mig visszahul a motor es utana megint tudod kicsit jobban tolni neki, de miutan megint elkezd tulmelegedni a viz megint lekell lassitani, de akkor meg mindig ott a veszely, hogy beall a dugattyu es ehhez megcsak nem is kell a hutoviznek felforrnia.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DJ Bee18
honnan veszed hogy gyorsult??

Talmácsi Gábor: ,,Eltört a vízpumpa lapátja, és emiatt nem forgott a víz és egyre jobban felmelegedett, ami nagyon legyengítette a teljesítményt."

Csak melegedett, nem forrt.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

[Jakuza]
Jaj nem kell a felrebeszeles.
Ezt a vezetok nyilatkoztak.
Aztan erdekesen megvaltozott a nyilatkozat, eltort vizpumpara.
De tudod mit legyen igazad, hogy eltort a vizxpumpaja, csak az a baj, hogy kozben a helyezeteknel gyorsabban ment a motorja a szaraz reszeken.
Johetsz megmagyarazni, miert gyorsabb egy motor rossz hutessel, raadasul azt is megmagyarazhatod, hogy lehet az, hogy pl az elso helyezett es a 3. helyezet motorja is lassabb volt ezeken a reszeken.
Biztos az o vizpumpajuk is elvolt torve, ha lassabbak voltak a szaraz egyenesekben a Talmacsi motorjanal.

DJ Bee18
nem én személyeskedek, meg debilezem le a másikat ha valaki mást ír mint én. Ráadásul érdekes, hogy mindig többen vannak azok, akik nem értenek veled egyet. Vagy te egy meg nem értett mûvész vagy? :DDDD

DJ Bee18
tessék, de te már a gumiválasztást kritizáltad. És nem is azt mondták, hogy egyáltalán nem volt hûtés, csak egy lapát tört el.

[Jakuza]
Nos itt a vezetok nyilatkozata.

""Nagyon szomorú ez a helyzet, hogy ismét technikai gondok fosztották meg Gábort a jó szerepléstõl. Ugyanis az történt, hogy a hûtõrõl nem lett levéve elég ragasztó szalag (hûvös idõben így csökkentik a hûtõ hatásfokát), ezáltal a motor vize túlzottan melegedett, és a motor nem tudta leadni az optimális teljesítményét. Persze felmerül a kérdés, kinek a hibája az, hogy ezek a szalagok ottmaradtak..."

[Jakuza]
Aki egy kicsit is ert a motorokhoz, legyen az auto vagy motor, az tudja, hogy felforro vizzel nem lehet egyre gyorsabban motorozni. Sot, lassulni kell, hogy ne forrjon fel a viz igy ravan az ember kenyszeritve a motor altal a lassitasra.
Sot nem is lehet a versenyben gyorsabb a motorja, egy olyan versenyzojenel, akinek nincs semmi baja a motorjanak.
Nos itt minden forditva tortent.
Csak az elfogultsag miatt nem lehet eszrevenni, hogy itt valami nem stimmel a kifogassal.
Foleg ugy hogy a vezetok elotte meg egesz mast nyilatkoztak es kirugassal fenyegettek azt aki tul sokragasztot hagyott a motoron.

[Jakuza]
Oreg jo lernne ha nem egy fajta merlegfgel mernel, majd csak a te velemenyed szent es serthetetlen nem ?
Ja es udv a levelekhez.

DJ Bee18
Neked szegeznek egy kellemetlen kérdést, és válasz helyett inkább támadsz. Legyél már objektív

talma.hu-n is azt nyilatkozta, hogy a vizpumpa lapatja tort el, valszeg anyaghiba miatt... egyebkent en nem vettem eszre, hogy verseny vegen gyorsult volna, legalabbis jelentosen biztos nem, és nem kotozkodesbol kerdem, de honnan tudod, hogy nem a vizpumpa hibaja volt? olvastad valahol?

DJ Bee18
Nem ártana változtatni a stílusodon, a te véleményed szent, ha valaki mást mond, azt támadod. BeszélGETõ fórum, nem beszélõ...

Irasaidbol latszik, alig vartad, hogy Talmanak szar legyen egy futama es lebaszhasd. Remelem boldog vagy :)

[Jakuza]
Es te debil ?

DJ Bee18
de te motorszerelõ vagy? :DDD

PetruZ
Közben olvastam a másik topikot is, köszi...
[Jakuza]
Petruz, ne legyel mar te is ilyen, ha eltorik a vizpumpa akkor nem gyorsul a verseny vegere senki, sot kiesett volna reg a beallo dugattyu miatt. De mivel a legelejetol kezdve szarul ment (tehat mar ott is jelen kellett lennie a hibanak), akkor 40 perc alatt megfott volna a motor reg.
Amugyis egy kamu szvsz a hir mert Lai a versenyen csucssebessegre lassabb volt nala, megis 3. lett.

PetruZ
...illetve nem tört el, de a hûtéssel voltak komoly gondok.
PetruZ
Azt olvastam, eltört a vízpumpa, nem volt motorhûtés.
JGTC
mindjárt jön atelefonos interwiew és elmondja, sajnálom szerencsétlent
eddig tartotta a frontot a Hondának most meg más learatja a babérokat <#szomoru1><#shakehead>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

[Jakuza]
17. es orulhet egyaltalan, hogy nem volt meg egy kor mert akkor a 21.
Hogy gumizhatja el magat igy egy versenyzo.

modellmaker
Hm. 17. Kíváncsi vagyok mi volt a baj. :/

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

[Jakuza]
LOL>
Toth Imre a 12. korben 1.46.823-as kor.
Talmacsi 1.47.788.
Meg a vegen meg Toth Imre is jobb lesz nala.
Ugyis van jelenleg a ket utolson kivul o a leglassabb az egesz mezonyben.

[Jakuza]
Mindossze 2mp-vel megy lassabb koroket mint az elotte levok.
Sot a mogotte levok is mind 0.6-0.7 mp-vel gyorsabban mennek.
Orulhet ha a vegen a 20. lesz.

bigapó
az elsõ pár körben jobbnak nézett ki a dolog. most sajna tényleg katasztrófa...

The Matrix has you...

[Jakuza]
Inkabb ne nezzetek.
Mert egy katasztrofa.

bigapó
hú gyerekek, nézzétek, mert iszonyat mi folyik a pályán:)) esnek-kelnek...

The Matrix has you...

DJ Bee18
Na akkor cseréljétek le végre ezt a köcsög KTM-est :DDD

modellmaker
Na ez a 4. rajtpozíció nagyon szép! Grat neki! <#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

JGTC
f@sza <#eljen>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

modellmaker
az új :) kerettel és az aláírással. azért maradt a "talma" feirat is mert csak az aláírással hülyén nézett ki. vélemény?

JGTC
jó lett én az aláírását tettem volna oda

modellmaker
ok. majd holnap tosszantok rá vmit.

Amse
nem rossz...
mondjuk egy 1xû keretet dobkatnál még rá

modellmaker
Na nekem ezt sikerült alkotnom. Nem olyan mint szerettem volna de egyenlõre csak ilyet tudok. Majd mondjatok véleményt meg döntsétek el bekerülhet-e a mostani helyére.

modellmaker
Van egy kis gondom a saját ötletemmel de megoldom. :D mármint nem biztos hogy meg tom valósítani. :/

JGTC
THX! király lenne! remélem nem csak nekem szúrja a szemem...

modellmaker
Este csinálok belõle vmit.

JGTC
Ha ezek után 125-250ben nem a Humangest csapat kapja a legtöbb gyári támogatást akkor valami gond van a Hondánál. Szinte mindkét kategóriában ez a csapat hozza a pontokat!

Gregorius
<#worship>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

JGTC
Talmácsi Gábor nyilatkozata:

"Jó volt ma motorozni. Összességében sokkal jobb volt már a motor, mint Katarban, de továbbra is ugyanazok a problémák jelentkeztek. A futómû miatt a verseny végére nem bírták a gumik és ezért nem tudtam hajrázni, pedig lett volna még bennem tartalék az utolsó körökben is. Az irány, amin elindultunk jó, bár érzéseim szerint ennél nagyobb lépésekkel kellene elõre haladnunk, de dolgozunk keményen. Örülök, hogy ismét én vagyok a legjobb Hondás, és nagyon várom a következõ futamot."

bannernak:

ezt kéne átszabni

JGTC
én is így gondolom, de szerintem most kifacsarta a motort teljesen :) azt nem értem h a Honda nem látja ki hozza az eredményeket, mert a márkák pontállásában sztem Talma több mint a felét adta hozzá eddig

bigapó
szerintem nagyon is jó eredmény egy félig-meddig kész motortól és csapattól. úgy értve, hogy a motor sem 100%-os és Talmának is szokni kell az új dolgokat. szóval ez még csak a kezdeti stádium és 3 verseny után nem szabad még temetni az egész évadot. egyre jobb és ez a lényeg. szóval hajrá Talma!! :))

ui: ezt a csúnya KTM-es banner-t ki kéne cserélni... a kupás kép maradhat, csak a motort fesse át valaki.

The Matrix has you...

Dave000
Szerintem nem olyan baj ez, még eddig minden versenyt befejezett, és az a lényeg, ugyanis hiába vezeti vki a tabellát, ha egyszer elcsúszik vége lehet, különben Talma azt nyilatkozta az idény elõtt, hogy az elején ne várjunk tõle eredményt, mert csak a motort fejlesztik és lövik be a segge alá, pl. most jött egy futómûves szerelõ, akinek az eredménye majd csak a következõ versenyen lesz...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

A motor nem szar, csak a többieké sokkal jobb

Sziasztok!
Hát ja hatodik lett.De ez szerintem nem valami jóó eredméby a tavalyihoz képest.Szerintemnagyon rosszul döntött amikor ennek a csapatnak az ajánlatát fogadta el.Nagyon szar ez a motor,és nem is akar alakulni.De ez van.
Gregorius
Hát egy kicsit hatodik lett.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Nem volt az vészes, csak nem értettek sokan egyet azzal, hogy nem azért értettem egyet múlt szezonban Talmácsival, mert magyar, hanem azért, mert igaza volt. És sokan csak ekkora érvrendszerrel tudtak belém kötni.
De nem azért mondtam, merthogy személyes sérelmek értek volna, mert az ilyet nem veszem fel. Csak akkor nagyobb élet volt, feltûnõen nagyobb.

JGTC
nincs korán, csak vannak akik ha siker van csak akkor tûnnek fel :(

az a hülyézés engem is érdekelne??????????