Battlefield 2

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok! Nem tudja valaki, hogy a halálkártyákat (a térkép mellett kicsi piros/kék négyzetbe(átlagba 200) lévõ szám) hogy lehet növelni?
Hell all!!Sztem faxa Game csak nincs valami sok pálya sztem :D próbálj mindent manuálisan felvenni maxra + le lehet tõlteni hozzá magyaritást remélem ez segit nekem segitet :S
nem tudja valaki hogy mit tegyek azért hogy a bf2ben a medicnek a defibrillátorát mikor összedörzsöli szikrázzon meg mikor a tank fordul akkor is szikrézzon?
highon van minden : gpéem: amd athlon 64 3000+ 4*512 mega dual channel ram (400mhz) nvidia 7600gt és egy asrock 939 sli esata 2-es alaplap. valaki ehelpeljen!! ennél joval szarabb gépen ultra high graffon szikrézik minden nekem nem!! plz help mee kurva jól néz ki melleselg :)

Need for Speed Most Wanted

Ati Radeon 9200-on nem indul a játék.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Herold
Nem tudjátok mi lehet az oka, hogy a BF2 indításnál (mielõtt bejön az EA logo) újraindul a gép? Az alábbi konfigon: Acer P4 3 GHz Pentium, 512 MB RAM, ATI RADEON 9200 128 MB.

reménytelen
Vigyázz, nehogy meglincseljenek.... <#mf2>
hmm...hm....

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

ime egy szar játék<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>
Cukros
zsír

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

az jo...

Bliblibli
pontosan

NEOreg3
Jójó a ramnak kell 64 embert kezelnie, de kérem, ehez minek 1,5-2 gigaram? Fizika a hallottak/olvasottak alapján alig van a játékban: ledönteni egy táblát, feldönteni egy hordót pfhuj de nagy szám....
A játékosok mozgása xyz koordinátákhoz vannak kötve, ezenfelül még a célkeresztet és a testhelyzetet (fekvés, guggolás, állás) kell a CPU-nak számolnia. Továbbá a lépés, guggolás, ugrás csupán egy script. Ezekbõl adódóan ha jól megírják akkor nem kéne erõmû a játékhoz (jó példa erre a Half Life 2).

A 2Mbit-es ajánlott net semmi...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
gépigénye miatt b@szták el de a sok amcsi megveszi, mert úgyis most újítottak gépet...:P

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Szerintem az EA-nál nem kell normálisabb csapat. Nagyon jó játékok fûzõdnek a nevükhöz. A többivel teljesen egyetértek és igazad van.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Nemtom a HL2-t én kipörgettem és ezzel is tudsz tört szerveren játszani ha nem túl eredeti a játékod.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Lefogadom ha normális csapat fejlesztette volna és a hardvergyártóktól nem dõlne feléjük a pénz, 512 rammal nagyon szépen elfutna mert azon a szinten van.

a fílingjét leszarom , nekem akkor se adjanak ilyen drágán egy ilyen optimalizálatlan szart.

FeketeFény
Tehát, tételezzük fel, hogy megvan a game, meg egy erõmû is hozzá, de kicsit warez a dolog. Akkor Half Life 2 sorsra jutunk? Nem lehet jáccani vele mert nem tom regelni az accontot? Vagy netán it is lehet 2rongyé accontot venni a bótban? Szerintem a magyarok többségénél igen aktuális a kérdés! <#ravasz1>

-----][----www.di.fm-----][------

túl nagy a gépigénye
<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

Közvetlen TVshop ajánlatot olvashattatok...elragadtatott "háziasszonyok" dícsérik a BF2-t...<#mf1>

"Navigare necesse est, vivere non est necesse."

Skynet723
egyáltalán nincs igazatok ha tudnátok milyen jó filindje van a játéknak akkor nem mondanátok ilyeneket.... ez a játék sirály és no comment.<#taps><#nezze><#vigyor2><#finom>

iagazd van, nagy gép kel hozzá igaz nekem jo van 6600gt 3200+ amd stbb. de szar a garfika, semmi élmény mégha far cry kért volna ilyet atmodnom jol van, mert az jo játék de ez egy rakatt sz**.!!!
a grafika 1 éves színvonal , már a vietnám is szar volt, ahhoz képest ekkora gépigény és ramzabálás... ez a játék lóf@sz, semmit sem ér.

jó jó csak nincs idõm megvenni !:D:D
BurnBaby
mert anno nem így volt :) régi szép idõk, ugye :) és pl nekem is kb 2 éves win install ment, most pakoltam újat alaplap stb csere okán.

www.battlefield.hu

ööööö, frissítést ráerõszakoló program????
Na magyarázza má nekem el valaki, hogy az minek kell?
Normális vga driverben van 1 scriptecske, ami beállítja, és azon tarta, minek erre külön progit használni???

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

BurnBaby
részemrõl csak azt fájlalom, hogy benne van a cikkben az azonnal fekete képernyõ. épp 2 napja raktam össze az új konfigomat (igen, a bf2 miatt), és elsõre csont nélkül elindult. tény, h mivel szûz windows, ezért nincs a gépen olyan program, ami ráerõszakolná a frissítés beállításokat a grafikus kártyára. ez esetben viszont nem a bf2 hibája, h alapesetben elfut, csak akkor nem, ha a felhasználó gépén van a frissítést befolyásoló program :)

www.battlefield.hu

Be vót kapcsóva a ZAUTÓ pilóta... Ebben mán az is van...

Kérem kapcsojja ki <#banplz>

Ja, arra a helire gondolsz, ami pilóta nélkül is a levegõben marad, közben simán átülhetsz a gépágyúhoz...lõttek már le azért, mert a földrõl azt bámultam egy percig, hogy felettem köröz az üres helikopter...<#violent><#miaz>

Na most láttam a jétékot egy komoly videokártyával és el kell, hogy mondja, KURVAJÓL NÉZ KI!
Valóban nagy a rendszerkövetelmény, de ha nem akarod szaron futtatni akkor nagyon szép.
Szép és jó. Mi kell még?

Megnézném, ahogy 3 ujjal vezeted a helit pl <#ticking>
Mielött beírod, NINCS és nem is kell joystick vagy gémpad, frankón megy gombokkal <#email>

Picadornak: Talán azért hal meg könnyebben a társad, mert a TK miatt a csapattárson duplán sebez /esetleg triplán stb./ <#papakacsint>

Ja, ráadásul nincs benne zuhanyzó meg szappan...<#law>

A házak sarkánál azért jó lenne kikémlelni...egyéb "figurákról" már nem is beszélve...de befejezem, ez a game ki kell hogy szolgálja a 3 ujjú fánkzabálókat is...

Jo reggelt!
ki jõt a teljes játé
k??
SpecOps-ként közepes távolságból 5-7 célzott golyó elég egy embernek. Persze nem sorozatot lõve.
Ennek ellenére hamarosan az SG szerverre is felkerül a CB féle weapon mod, ami némileg felturbózza a sebzéseket.
Svindler
Ja és nem 1 lõszerrel ölök! Bár néha az is összehön. <#hehe>

PT-6| Rodat

Svindler
Nem tudom Te mire gondolsz,de 1 tár az rengeteg!

PT-6| Rodat

...mert te 1 golyóval ölsz, gondolom?
Svindler
Elég gáz ha neked 1 tár kell az ellen eöléséhez!

PT-6| Rodat

Grafika, grafika. A terep sérthetetlensége és a kib@szot sebzés senkit sem idegesít? Az miért hogy ha csapattársra lõsz, akkor 2 golyó végez vele, míg az ellenfelet min. 1tár felhasználásával lehet megölni?!

Reméltem, hogy America's Army 1 golyós sebzését fogják majd etalonnak tekinteni. Ez a játék így nekem nem sokat ér.
Dehát ZR hajolni is akar benne... bár azt gyanítom másfajta játékban látta :DDD
Szerintem azzal van a baj, hogy nem tudjátok kezelni:
-ugyanis remekül lehet kommunikálni, fõleg ha megnyomod a Q betüt
- és a ctrl-lel lehet guggolni az y-nal hasalni, ennél többet azért nem tudok elképzelni
A fizikáját kielégítõnek tartom, bár szerintem felesleges volt bele repülõt is rakni, a helikopter még elmegy. Pálya kevés van benne, ez még nem nagy baj, de az M.I.-t is jónak találtam, én eddig csak kevésszer láttam olyat, hogy a csapattársat gázolta volna el.
asszem valami mokás vitárol maradtam le:)
#39 #40 #41 törölve:)))

En se birtam ki, hogy ne szoljak hozza...

Lecsereltem a videokartyamat, hogy menjen ez a "szerencsetlenseg". Meg van eredetiben a gamma is, de felre tettem a polcra, mig kijon hozza 1-2 patch, mert ez a nagy memoria zabalas nekem se jott be. :(

Intel 3.2GHz, 1G RAM (400MHz), 6800GT

Egyebkent tenyleg lehetett volna szebb is a jatek, de ha van egy jo videokartyad es feltursz mindent a maxra, akkor szepen tud ez is kinezni. Ok, nem egy FarCry. Ami meg elszomoritott, az robbanas ill. azok modellezese. A BF-ben azert nagyon tetszett, hogy szo szerint a levegobe lehetett kuldeni a jarganyt ha felrobbantottad. Itt meg csak egy pukk es darabokra esik. :( Haaa ide is latvany keee, mint egy halivudi filmben. ;)

ui.:Ajanlom a vizet madartavlatbol nezni!!!
Grayback21
Tény ls való hogy a grafika odavág minden Fps-nek. Kimerem jelenteni hogy szerintem az egyesek szerint isten gamenek számitó HL2-t is leveri grafikban. Ha most vkit megbántottam 1000 bocsánat nekem nem jön be a HL2 SP(single plya) de a MP (multy play) annálinkább.
GOndlom kevés game lesz ami ennek a háborus hangulatát letudja verni, csak jo dolgokat és mraha nagy csatákat hallotam a BF2-röl.
Igazáboll 1 gondom van nekem G4Ti-m van ha jolértem ezzel nem fogelindulni mert nem támogatja???? amugy az ATI video kártyák most erösebbek a a Geforce-nél én igy tudom.

Masiniszta a keresztezõdésnél: - Kamion nincs, a többi nem ellenfél!

Sajnos ezt is, - mint eddig mindegyik BF -et -, az interneten való játékra készitették...
Nagy BF42 fan vagyok /fõleg a Desert Combat moddal toltam, ez "arra" épül/, de olyan "hibákat" soroltok, ami egy singleplay-hez valóban sok, de ehhez..
Víz tükrözõdése.. Hát ha te játék közben megálsz nézegetni magad a vízben.. <#zavart1>
AI jó?! Hát nem tom... Láttam már sokkal jobbat is, amíg nem lesz netem, nem hiszem, hogy sokat jáccom ezzel a gémmel..

A grafikával nem tom mi bajotok van, télleg erõmû kell hozzá, de sztem rohadt jól néz ki, Fõleg az árnyékok <#eljen>
Biztos le leszek fikázva, de zárszónak részemrõl csak annyit, hogy /mint már elöttem mondta valaki/ , akinek teccik, annak jó szórakozást, akinek nem teccik, az jáccon mással <#violent>

Francba, csak még 1 dolog...
Én kifejezetten örülök, hogy nem megy a "régi" típusú videókártyákon, fõleg a gef4Ti-n!
Annyiszor a pofámba vágták már a gef4Ti tulajok, hogy az ATI 9500 egy xar vga, az övéken sokkal gyorsabban megy ez meg az /persze nem tudtam meggyõzni õket arról, hogy valójában miért -nem akarok belemerülni-/ most végre elhúzhatnak a sunyiba <#banplz>

reaper4
kemény Vagy! :D lol

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Azért mert a bf42-ben is volt...fejlesztést vártam, nem butítást...amit hiányolok, azt már egyszer le tudták programozni...

CSOCSO
na most vettem meg.. de kene meg 1 giga ram:)
Hedgehunter
Mivel 2 havonta jonnek ki uj grafikai motorral jatekok annyira nem feltuno a javulas.... Nezzetek meg egy evvel ezelotti jatekot... Amugy nem rossz.....<#bohoc>
Oldal 1 / 3Következő →