111
-
DaweJr #111 Szevasztok! Nem tudja valaki, hogy a halálkártyákat (a térkép mellett kicsi piros/kék négyzetbe(átlagba 200) lévő szám) hogy lehet növelni? -
linkinpark91 #110 Hell all!!Sztem faxa Game csak nincs valami sok pálya sztem :D próbálj mindent manuálisan felvenni maxra + le lehet tőlteni hozzá magyaritást remélem ez segit nekem segitet :S -
XerPY #109 nem tudja valaki hogy mit tegyek azért hogy a bf2ben a medicnek a defibrillátorát mikor összedörzsöli szikrázzon meg mikor a tank fordul akkor is szikrézzon?
highon van minden : gpéem: amd athlon 64 3000+ 4*512 mega dual channel ram (400mhz) nvidia 7600gt és egy asrock 939 sli esata 2-es alaplap. valaki ehelpeljen!! ennél joval szarabb gépen ultra high graffon szikrézik minden nekem nem!! plz help mee kurva jól néz ki melleselg :) -
Morpeus #108 Ati Radeon 9200-on nem indul a játék. -
#107 Nem tudjátok mi lehet az oka, hogy a BF2 indításnál (mielőtt bejön az EA logo) újraindul a gép? Az alábbi konfigon: Acer P4 3 GHz Pentium, 512 MB RAM, ATI RADEON 9200 128 MB. -
#106 Vigyázz, nehogy meglincseljenek.... -
Runo #105 hmm...hm.... -
Battlefront #104 ime egy szar játék -
#103 zsír -
motorolanokia #102 az jo... -
#101 pontosan -
#100 Jójó a ramnak kell 64 embert kezelnie, de kérem, ehez minek 1,5-2 gigaram? Fizika a hallottak/olvasottak alapján alig van a játékban: ledönteni egy táblát, feldönteni egy hordót pfhuj de nagy szám....
A játékosok mozgása xyz koordinátákhoz vannak kötve, ezenfelül még a célkeresztet és a testhelyzetet (fekvés, guggolás, állás) kell a CPU-nak számolnia. Továbbá a lépés, guggolás, ugrás csupán egy script. Ezekből adódóan ha jól megírják akkor nem kéne erőmű a játékhoz (jó példa erre a Half Life 2).
A 2Mbit-es ajánlott net semmi... -
#99 gépigénye miatt b@szták el de a sok amcsi megveszi, mert úgyis most újítottak gépet...:P -
jefferson83 #98 Szerintem az EA-nál nem kell normálisabb csapat. Nagyon jó játékok fűződnek a nevükhöz. A többivel teljesen egyetértek és igazad van. -
jefferson83 #97 Nemtom a HL2-t én kipörgettem és ezzel is tudsz tört szerveren játszani ha nem túl eredeti a játékod. -
Goth #96 Lefogadom ha normális csapat fejlesztette volna és a hardvergyártóktól nem dőlne feléjük a pénz, 512 rammal nagyon szépen elfutna mert azon a szinten van. -
Goth #95 a fílingjét leszarom , nekem akkor se adjanak ilyen drágán egy ilyen optimalizálatlan szart. -
#94 Tehát, tételezzük fel, hogy megvan a game, meg egy erőmű is hozzá, de kicsit warez a dolog. Akkor Half Life 2 sorsra jutunk? Nem lehet jáccani vele mert nem tom regelni az accontot? Vagy netán it is lehet 2rongyé accontot venni a bótban? Szerintem a magyarok többségénél igen aktuális a kérdés! -
SIKÁKÁ #93 túl nagy a gépigénye
-
ZR #92 Közvetlen TVshop ajánlatot olvashattatok...elragadtatott "háziasszonyok" dícsérik a BF2-t... -
#91 egyáltalán nincs igazatok ha tudnátok milyen jó filindje van a játéknak akkor nem mondanátok ilyeneket.... ez a játék sirály és no comment. -
Mafioso #90 iagazd van, nagy gép kel hozzá igaz nekem jo van 6600gt 3200+ amd stbb. de szar a garfika, semmi élmény mégha far cry kért volna ilyet atmodnom jol van, mert az jo játék de ez egy rakatt sz**.!!! -
Goth #89 a grafika 1 éves színvonal , már a vietnám is szar volt, ahhoz képest ekkora gépigény és ramzabálás... ez a játék lóf@sz, semmit sem ér. -
pilota15 #88 jó jó csak nincs időm megvenni !:D:D
-
#87 mert anno nem így volt :) régi szép idők, ugye :) és pl nekem is kb 2 éves win install ment, most pakoltam újat alaplap stb csere okán. -
Runo #86 ööööö, frissítést ráerőszakoló program????
Na magyarázza má nekem el valaki, hogy az minek kell?
Normális vga driverben van 1 scriptecske, ami beállítja, és azon tarta, minek erre külön progit használni??? -
#85 részemről csak azt fájlalom, hogy benne van a cikkben az azonnal fekete képernyő. épp 2 napja raktam össze az új konfigomat (igen, a bf2 miatt), és elsőre csont nélkül elindult. tény, h mivel szűz windows, ezért nincs a gépen olyan program, ami ráerőszakolná a frissítés beállításokat a grafikus kártyára. ez esetben viszont nem a bf2 hibája, h alapesetben elfut, csak akkor nem, ha a felhasználó gépén van a frissítést befolyásoló program :) -
Runo #84 Be vót kapcsóva a ZAUTÓ pilóta... Ebben mán az is van...
Kérem kapcsojja ki -
ZR #83 Ja, arra a helire gondolsz, ami pilóta nélkül is a levegőben marad, közben simán átülhetsz a gépágyúhoz...lőttek már le azért, mert a földről azt bámultam egy percig, hogy felettem köröz az üres helikopter... -
archkoven #82 Na most láttam a jétékot egy komoly videokártyával és el kell, hogy mondja, KURVAJÓL NÉZ KI!
Valóban nagy a rendszerkövetelmény, de ha nem akarod szaron futtatni akkor nagyon szép.
Szép és jó. Mi kell még? -
Runo #81 Megnézném, ahogy 3 ujjal vezeted a helit pl
Mielött beírod, NINCS és nem is kell joystick vagy gémpad, frankón megy gombokkal
Picadornak: Talán azért hal meg könnyebben a társad, mert a TK miatt a csapattárson duplán sebez /esetleg triplán stb./ -
ZR #80 Ja, ráadásul nincs benne zuhanyzó meg szappan...
A házak sarkánál azért jó lenne kikémlelni...egyéb "figurákról" már nem is beszélve...de befejezem, ez a game ki kell hogy szolgálja a 3 ujjú fánkzabálókat is... -
Picador #79 Jo reggelt! -
fatjoe #78 ki jőt a teljes játé
k?? -
Borg #77 SpecOps-ként közepes távolságból 5-7 célzott golyó elég egy embernek. Persze nem sorozatot lőve.
Ennek ellenére hamarosan az SG szerverre is felkerül a CB féle weapon mod, ami némileg felturbózza a sebzéseket. -
#76 Ja és nem 1 lőszerrel ölök! Bár néha az is összehön. -
#75 Nem tudom Te mire gondolsz,de 1 tár az rengeteg! -
Picador #74 ...mert te 1 golyóval ölsz, gondolom? -
#73 Elég gáz ha neked 1 tár kell az ellen eöléséhez! -
Picador #72 Grafika, grafika. A terep sérthetetlensége és a kib@szot sebzés senkit sem idegesít? Az miért hogy ha csapattársra lősz, akkor 2 golyó végez vele, míg az ellenfelet min. 1tár felhasználásával lehet megölni?!
Reméltem, hogy America's Army 1 golyós sebzését fogják majd etalonnak tekinteni. Ez a játék így nekem nem sokat ér.