Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
highon van minden : gpéem: amd athlon 64 3000+ 4*512 mega dual channel ram (400mhz) nvidia 7600gt és egy asrock 939 sli esata 2-es alaplap. valaki ehelpeljen!! ennél joval szarabb gépen ultra high graffon szikrézik minden nekem nem!! plz help mee kurva jól néz ki melleselg :)
Need for Speed Most Wanted
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
A játékosok mozgása xyz koordinátákhoz vannak kötve, ezenfelül még a célkeresztet és a testhelyzetet (fekvés, guggolás, állás) kell a CPU-nak számolnia. Továbbá a lépés, guggolás, ugrás csupán egy script. Ezekbõl adódóan ha jól megírják akkor nem kéne erõmû a játékhoz (jó példa erre a Half Life 2).
A 2Mbit-es ajánlott net semmi...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
-----][----www.di.fm-----][------
<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
"Navigare necesse est, vivere non est necesse."
www.battlefield.hu
Na magyarázza má nekem el valaki, hogy az minek kell?
Normális vga driverben van 1 scriptecske, ami beállítja, és azon tarta, minek erre külön progit használni???
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
www.battlefield.hu
Kérem kapcsojja ki <#banplz>#banplz>
Valóban nagy a rendszerkövetelmény, de ha nem akarod szaron futtatni akkor nagyon szép.
Szép és jó. Mi kell még?
Mielött beírod, NINCS és nem is kell joystick vagy gémpad, frankón megy gombokkal <#email>#email>
Picadornak: Talán azért hal meg könnyebben a társad, mert a TK miatt a csapattárson duplán sebez /esetleg triplán stb./ <#papakacsint>#papakacsint>
A házak sarkánál azért jó lenne kikémlelni...egyéb "figurákról" már nem is beszélve...de befejezem, ez a game ki kell hogy szolgálja a 3 ujjú fánkzabálókat is...
k??
Ennek ellenére hamarosan az SG szerverre is felkerül a CB féle weapon mod, ami némileg felturbózza a sebzéseket.
Reméltem, hogy America's Army 1 golyós sebzését fogják majd etalonnak tekinteni. Ez a játék így nekem nem sokat ér.
-ugyanis remekül lehet kommunikálni, fõleg ha megnyomod a Q betüt
- és a ctrl-lel lehet guggolni az y-nal hasalni, ennél többet azért nem tudok elképzelni
A fizikáját kielégítõnek tartom, bár szerintem felesleges volt bele repülõt is rakni, a helikopter még elmegy. Pálya kevés van benne, ez még nem nagy baj, de az M.I.-t is jónak találtam, én eddig csak kevésszer láttam olyat, hogy a csapattársat gázolta volna el.
#39 #40 #41 törölve:)))
Lecsereltem a videokartyamat, hogy menjen ez a "szerencsetlenseg". Meg van eredetiben a gamma is, de felre tettem a polcra, mig kijon hozza 1-2 patch, mert ez a nagy memoria zabalas nekem se jott be. :(
Intel 3.2GHz, 1G RAM (400MHz), 6800GT
Egyebkent tenyleg lehetett volna szebb is a jatek, de ha van egy jo videokartyad es feltursz mindent a maxra, akkor szepen tud ez is kinezni. Ok, nem egy FarCry. Ami meg elszomoritott, az robbanas ill. azok modellezese. A BF-ben azert nagyon tetszett, hogy szo szerint a levegobe lehetett kuldeni a jarganyt ha felrobbantottad. Itt meg csak egy pukk es darabokra esik. :( Haaa ide is latvany keee, mint egy halivudi filmben. ;)
ui.:Ajanlom a vizet madartavlatbol nezni!!!
GOndlom kevés game lesz ami ennek a háborus hangulatát letudja verni, csak jo dolgokat és mraha nagy csatákat hallotam a BF2-röl.
Igazáboll 1 gondom van nekem G4Ti-m van ha jolértem ezzel nem fogelindulni mert nem támogatja???? amugy az ATI video kártyák most erösebbek a a Geforce-nél én igy tudom.
Masiniszta a keresztezõdésnél: - Kamion nincs, a többi nem ellenfél!
Nagy BF42 fan vagyok /fõleg a Desert Combat moddal toltam, ez "arra" épül/, de olyan "hibákat" soroltok, ami egy singleplay-hez valóban sok, de ehhez..
Víz tükrözõdése.. Hát ha te játék közben megálsz nézegetni magad a vízben.. <#zavart1>#zavart1>
AI jó?! Hát nem tom... Láttam már sokkal jobbat is, amíg nem lesz netem, nem hiszem, hogy sokat jáccom ezzel a gémmel..
A grafikával nem tom mi bajotok van, télleg erõmû kell hozzá, de sztem rohadt jól néz ki, Fõleg az árnyékok <#eljen>#eljen>
Biztos le leszek fikázva, de zárszónak részemrõl csak annyit, hogy /mint már elöttem mondta valaki/ , akinek teccik, annak jó szórakozást, akinek nem teccik, az jáccon mással <#violent>#violent>
Francba, csak még 1 dolog...
Én kifejezetten örülök, hogy nem megy a "régi" típusú videókártyákon, fõleg a gef4Ti-n!
Annyiszor a pofámba vágták már a gef4Ti tulajok, hogy az ATI 9500 egy xar vga, az övéken sokkal gyorsabban megy ez meg az /persze nem tudtam meggyõzni õket arról, hogy valójában miért -nem akarok belemerülni-/ most végre elhúzhatnak a sunyiba <#banplz>#banplz>
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit