B13, a bűnös negyed - Besson újabb látványfilmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hellosztok!!valaki segitsen nekem pls!!!😊 nagyon kéne a föcimdala a B 13(Bünösnegyed) cimû filmnek!!!Ami a reklámba is megy a bemutato alatt az a zene kéne nekem!!Ha valakinek megvan vagy tudja honnan lehet letölteni légyszi segitsen vagy irjon e-mail-omra!! [email protected] !!Elöre is köszönet!!Sziasztok!!!
magyar az van, több fordítás is
b 13 részlet (sorry)
http://www.putfile.com/media.php?n=B13-Parkour-bizarsite&width=480
ezt azért mindenképpen érdemes megnézni 😊
ezt azért mindenképpen érdemes megnézni 😊
Nekem bejött. Az utosló perc volt kissé összecsapva. Többi meg tetszett. Jók a franciák. Csak így tovább!!!<#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#violent>#violent><#hawaii>#hawaii><#ticking>#ticking>
"Adott egy bomba, ami 24 órán belül robban, és adott két ember (a zsaru és a sittes), akiknek le kell állítaniuk"
Fõ az eredetiség.
Fõ az eredetiség.
Atlantisz? 😊
Na jó, de én azt nem láttam 😊
Hát igen, persze hogy az õ neve alatt futnak. Valahogy el kell adni azt a sok francia filmet 😊
Hát igen, persze hogy az õ neve alatt futnak. Valahogy el kell adni azt a sok francia filmet 😊
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
szórakoztató lesz, és ez a lényeg. én várom 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
fasza film
A nagy kékség is nagyon jó film volt. <#eljen>#eljen>
azért elég rendesen az õ neve alatt futottak.
nem mondtam, hogy rendezõi filmekre gondoltam...bááár.. nah én akkoris azt mondom lehetnenek hosszabbak is másfél óránál 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem is Luc Besson rendezte a Taxikat...<#ravasz1>#ravasz1>
Amiket õ rendezett és láttam is, azok közül egyik sem rövid film: Joan D'Ark; 5. elem; Leon, a profi; Nikita;<#ravasz1>#ravasz1>
Azér szeressük azokat is, amiket mostanában producerkedik (esetleg ír)... 😊
Amiket õ rendezett és láttam is, azok közül egyik sem rövid film: Joan D'Ark; 5. elem; Leon, a profi; Nikita;<#ravasz1>#ravasz1>
Azér szeressük azokat is, amiket mostanában producerkedik (esetleg ír)... 😊
hmm... 85 perc... akármennyire is szeretem besson filmjeit, azt azért mégiscsak szóvá merné tenni neki, hogy másfél óránál nagyrészt csinálhatna hosszabbakat is... Taxi 3 is már nem volt egész 90 perc!
Ettõl függetlenük sztem jók az alkotásai, eddig nagyrészt tetszettek
Ettõl függetlenük sztem jók az alkotásai, eddig nagyrészt tetszettek
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nekem a leges legvege nem tetszett. Az nagyon amcsisra sikeredett.
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
Én a zenéjén voltam kiakadva...szerintem förtelmesen rossz...
naon jó kis film, én élveztem 😄
csak ajánlani tudom a mûfaj kedvelõinek
csak ajánlani tudom a mûfaj kedvelõinek
God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.
a belle-s videjó tiszta prince of persia 😄