13
  • LowEnd
    Hány éves vagy? Ha harmincnál fiatalabb, akkor az RFID csipet születésedkor beleültették az álkapcsodba a korházban.

Priviben megírom, melyik fogad kell kombináltfogóval kitörni hogy a Baseball Liga Csatorna műholdja ne tudja kiolvasni a gondolataidat.
  • HUmanEmber41st
    NWO, 1984 rulez !!!
    Nesztek nektek németek!!!
    Itt van már az új világrend!!!!
    Következő meg a bőr alá KÖTELEZŐEN beépített RFID csip lesz.....
    3X HURRÁ !!!!!!!!
  • Lame
    Pafff.
    Nesze neked emberi jogok.

Ez azert is jo mert igy egy helyen meg lesz mindnekinek az azonositoja. Ezeket megszerezve tetszes szerint hagyhatjuk ott, azet akiet szeretnenk.
  • Mike at home
    azoknak lesz a legkevesbe
  • Mike at home
    de ugye USA sajat allampolgaraitol nem szed ujjlenyomatot, csak masoktol koveteli meg
  • Mike at home
    ha a nemtek igen, akkor ez nalunk (majmoknal) csak ido kerdese
  • John Wayne #7
    Már csak tele kell kamerázni a legfontosabb közlekedési csomópontokat, és nincs tovább menekvés.
    Lásd a Tom Cruise filmet, a Különvéleményt:)
  • John Wayne #6
    Hmm, ezzel annyi a gond, hogy kiépül egy HIVATALOS és LEGÁLIS, biometriai adatokat tároló rendszer, úgyhogy kiválóan azonosíthatnak az elcseszett igazolványod nélkül is, akár egy kamera fotója alapján is, teljesen automatizáltan.
  • Caro
    Nem kell ettől félni.
    Remélem jól megcsinálják, nem csak úgy össze vissza.
  • Lenny
    Ez annyira nem is orwelli. Nem fognak több adatot kideríteni rólad, hiszen ez is csak egy fénykép.
  • Pharaoh
    Nem tudom, hogy egyesek miért írtóznak ettől.
  • LowEnd
    Nem vagyok híve az ilyen orwelli dógoknak, de jobban belegondolva, kinek lehet ebből problémája? a hivatásos bűnözőknek.

Remélhetőleg az a rendszer is megszűnik vele, hogy leülik a gazdag cigányvajda börtönbüntetését némi ZS ellenében. Meg ilyenek.

Szóval a nagy testvér csak skubizzon. Az a dolga.
  • Sir Quno Jedi
    Én is akarok ilyet ! 1984 RULEZ !