13
-
LowEnd #13 Hány éves vagy? Ha harmincnál fiatalabb, akkor az RFID csipet születésedkor beleültették az álkapcsodba a korházban.
Priviben megírom, melyik fogad kell kombináltfogóval kitörni hogy a Baseball Liga Csatorna műholdja ne tudja kiolvasni a gondolataidat. -
HUmanEmber41st #12 NWO, 1984 rulez !!!
Nesztek nektek németek!!!
Itt van már az új világrend!!!!
Következő meg a bőr alá KÖTELEZŐEN beépített RFID csip lesz.....
3X HURRÁ !!!!!!!! -
Lame #11 Pafff.
Nesze neked emberi jogok.
Ez azert is jo mert igy egy helyen meg lesz mindnekinek az azonositoja. Ezeket megszerezve tetszes szerint hagyhatjuk ott, azet akiet szeretnenk. -
#10 azoknak lesz a legkevesbe -
#9 de ugye USA sajat allampolgaraitol nem szed ujjlenyomatot, csak masoktol koveteli meg -
#8 ha a nemtek igen, akkor ez nalunk (majmoknal) csak ido kerdese -
John Wayne #7 Már csak tele kell kamerázni a legfontosabb közlekedési csomópontokat, és nincs tovább menekvés.
Lásd a Tom Cruise filmet, a Különvéleményt:) -
John Wayne #6 Hmm, ezzel annyi a gond, hogy kiépül egy HIVATALOS és LEGÁLIS, biometriai adatokat tároló rendszer, úgyhogy kiválóan azonosíthatnak az elcseszett igazolványod nélkül is, akár egy kamera fotója alapján is, teljesen automatizáltan. -
Caro #5 Nem kell ettől félni.
Remélem jól megcsinálják, nem csak úgy össze vissza. -
#4 Ez annyira nem is orwelli. Nem fognak több adatot kideríteni rólad, hiszen ez is csak egy fénykép. -
#3 Nem tudom, hogy egyesek miért írtóznak ettől. -
LowEnd #2 Nem vagyok híve az ilyen orwelli dógoknak, de jobban belegondolva, kinek lehet ebből problémája? a hivatásos bűnözőknek.
Remélhetőleg az a rendszer is megszűnik vele, hogy leülik a gazdag cigányvajda börtönbüntetését némi ZS ellenében. Meg ilyenek.
Szóval a nagy testvér csak skubizzon. Az a dolga. -
#1 Én is akarok ilyet ! 1984 RULEZ !