GTI Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
hello mindenkinek
Remélem lesz benne passat tdi is<#conf><#vigyor0>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Harly18
Végre egy olyan autós játék ami a Volkswagen kocsikra épül.

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Jancker
Nem volt rosz ha ugynézzük hogy arcade verseny

Es gibt nur ein FC Bayern!

Duddits
Nekem tetszett az Xpand Rally...

Jancker
Nagyon remélem hogy nem így lesz!

Istencsászár
sajna ettõl tartok a legjobban

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jancker
Szoktam nézegetni azt is(World Racing 2) azt is nagyon várom már :-D!
Örülök hogy csinálják, csak nehogy egy Xpand Rally legyen más autókkal és pályákkal....

Istencsászár
csinálják, idén várható ennyit tudni

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
Akkor kukkants be a World Racing 2 topikba is...abban a játékban is lesz jópár VW verda (plusz az eddigi addonok...), s az elméletileg szeptember végén érkezik...
Jancker
Kár pedig én VW mániában sznvedek, jó lenne ha megcsinálnák télleg a játékot :-)

Istencsászár
nemhallottam semmit még

Jancker
Van róla valami új hír?

Duddits
Rohadjon meg a Worthpalying a Playware-rel együtt! Miért nem lehet linkelni?

Glpetyus
Vááá,ez megy a kedvencekbe 😄

Istencsászár
ezaz ettõl tartok

Laky
amúgy rohadt jó játéknak néz ki
volks wagen ---> fav.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
full grafon van gondolom 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

DJ Skyline
mennyi X kép!<#idiota>

Falconer
Jók a képek emberek!!! 😄DDD

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

mila69en
jah megvan... szépnek szép de fos játék

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Tufa
cseréld le légyszives a logód. Iszonyú irritáló

Duddits
<#nevetes1><#wink> Nézz be a Logómûhelybe. <#wink>

Ezek biztos in-game képek!

Istencsászár
xpand rallyt láttad? akkor biztos lehetsz benne hogy nem photoshop

mila69en
te szent sz@r kifolyik a szemem a logódtol<#idiota>😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
azért az nem olyan biztos photoshop segíthet rajta😄D

Duddits
Az tök állat! Akkor demónak már nemsokára kéne lennie.

Istencsászár
igen, azok

Duddits
Gyönyörû! <#wow1>

Duddits
Vazz! Ezek elvileg in-game képek! Nem? Mert ez példáúl a visszajátszsából van!

Jancker
Télleg elég zsír!

Duddits
Ez a Beetle marha jól néz ki!

Jancker
A Grafika nagyon jónak tûnik!

Duddits

Duddits
Nah!

Duddits

Jancker
Én már várom ezt a játékot, remélem hamar kiadják

Duddits

Tufa
Klasszikus daraboktól a kisérleti darabokig, azaz:
1,2,3,4,5 <#idiota>

Duddits
Volkswagen Golf Racer képek - (pc) captainm - 2005.06.23. 13:17

Új, egy autó márkával nyomulós verseny játékot jelentettek be, ami a Volkswagen Golf Racer nevet kapta. A nagyon szép garafikával ellátott versenyzõs mókában a European Volkswagen Golf verseny szériát ültetik át a virtuális világba, melyben a klasszikus daraboktól kezdve a legújabb kísérleti darabokig jó sok kocsival zúzhatjuk az aszfaltot, no meg a többi járgányt. A megjelenésrõl egyelõre még hallgatnak a fejlesztõk.
Galéria

Playware.

Istencsászár
akkor ázér nemtudtam kicsinálta az xpandet demot megnéztem 5 perc mulva uninstall hiába volt gyönyörû meg állat törés de az irányitás valami borzalmas remélem ennél nemszurják L

Ha lesz benne Golf 3-mas akkor <#eljen>

Istencsászár
pedig annál az irányítás nekem nagyon nemjöttbe

M@TriX
vajh miért is lehet... 😊
Talán azért mert ugyan az a fejlesztõ brigád csinálja, és az XR engine továbbfejlesztett motorjára lesz készítve a VGR?

igen

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
nemtudom, de nagyon Xpand Rally engine beütésû a videó

magus755
szerintem királyul néz ki a game csak majd elválik hogy milyen lesz az irányitása nem e baszák el mint szokták és szerintem ezt majd csak a demo alapján tudjuk meg!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

mila69en
nice képek!!!! photoshop?😄

gabber_saviola
kolin mekkrén szerü?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Solid Snake
Vagy sinautó? 😊
Ez kibaszott jo játék lesz 😛PPPPPPPPPPPP IMÁDOM A GOLFOKAT Golf 4 powa!!<#taps><#nevetes1>

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,