GTI Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalábbis a képek alapján ez jön le.
A HUD elég "konzolos"-nak tûnik...a törés meg pont negatívja a WR2-nek, itt csak az üvegek törnek, abban meg minden más, csak azok nem... 😊
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
xpand rallynál sem javitottak semmmit a demohoz képest, itt sem fognak. techland ennyit tud ... 😞
arról még nem is szoltam, FFB nincs, illetve azt hiszed hogy nincs, amig egyik pályán nem mész földes szakaszon ahol rángani kezd 😄 de addig SEMMI! totál ernyedt a kormány 😄
higyjétek el, ez tényleg játszhatatlan 😞
Forza.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amúgy WR2-höz képest a többi dolog: fizika (szim mód), grafika, stb?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
a vezetéshez skill nemkell (értsd: fékezni SOHA), nem törnek a verdák csak az üveg, az irányitás az egykori lego racernél is gyengébb - ez nem vicc!!! 😞
pedig micsoda lehetõségek lennének az editorban és a grafikában - egy másik készitõ gárdával 😞
techland suxxxx, ez már a második kihagyott ziccer 😞
Forza.
csak nem birom ezt kihagyni komment nélkül ... olyasmiért nvidiát venni, amit irtál: szimpla hozzánemértés 😊 - nincs valóságtartalma. az ms és a dx kapcsolatát ne firtassuk, az ms konzolban most épp nem nv karesz van, ugyanis nincsenek tul joban az xbox fiasko miatt ... az nv logo pedig nem jelent semmit, nem 1 game van/volt, ami az aktuális ati hardveren gyorsabban futott 😊
A valóságról: aki ért a gépéhez, annak mindegy milyen kártyája van, aki nem annak szintén mind1 ... jo példa erre ez az sg.hu játékforum ... hihetetlen nyûgökrõl irnak rengetegen, ami nekem sosem jött elõ ... pedig ATIm van, volt nvidiám is - azon sem jöt elõ semmi 😊 A megjelenõ játékok 50-70% át kiprobálom, minden megy, hiba nincs.
(Az elmult idõkben egyedül az f1c vs. 6600gt volt, ami meghökkentett, de azt betudom annak, h az a motor ATI pártibb, s ezért volt lassu rajta ...)
Fentiek tények, nem magánvélemény, igy vitatkozni sem érdemes roluk 😉
Forza.
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Valszeg egy két dolgot nem v rosszul állítottam be , mert azóta pl rF is fele olyan gyorsan fut 😊)))
El kell vinnem szervízbe 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hát így elsõre kuka 😊)))
Graf szép, efektek, törés jó....
FFB nincs is 😊)))))
A kasztni billegésétõl meg halálfélelmem van vezetés közben...
Inkább TRD3 😊)))
NEM kartya/gyarto vita, csak MAGANVELEMENY, nem keretik vitat nyitni! THX!
Jó játék , szertem 😊))Honda NSX, Clio V6 elég jók.....Lehetb legözelebb NVidiát veszek....
Amugy a TRD3 nagyon jo - lenne😊 - legalabbis mint "Racing Simulatror"😊)) Jo a grafika, a hang, a tores, kopas, serules, hasznalhato az AI, es nagyon jo lenne benne a "fizika" is, csak hat a beallitasok es a beepitett kikapcsolhatatlan segitsegek miatt valoban "egyszerubb" vezetni😊
Ha masert nem is, de a sok auto, palya es "versenyhangulat" miatt erdemes neha elbohockodni vele.
Ha kijonne a patch a javitasokkal, es a kikapcsolhato ABS, ASR, TC, SC cuccokkal, meg eleg komoly dolog is lehetne belole😄DD
Már nullára vettem a grafikát így elérem néha a 25 fps-t 😊))
Nem tom mitõl lehet ...
Amugy a "szimulatorok" kozott is kulonbseg van, legalabb is ertelmezesben es talalasban😊 Nehany jateknal a "Racing Simulator"-t nem az auto kezelesre kell erteni, hanem a jatekstilusra.😊 Vagyis a versenyt szimulalja😊 Ez nagyon jol el magyarazta a TRD3 egyik "vezere"😊
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
gémsztár, vagy hardvired? 😊))))
Ja és törésben-sérülésben máig sem közelítette meg semmi 4 😊))
legalábbis nekem nem jön, méghogy szimulátor...
Most alulkormányzott vagy kitör a hátulja ? 😊))))
Még jó hogy 160-nál egy éles kanyarban eldobja magát, az lenne szép ha nem...
Vagy nem értem mit szertnél mondani...
irányitás ratyi, graf úgy ahogy elmegy, de nem az igazi
olyan könnyû a kanyarokat bevenni, alulkormányzott az összes kocsi (3db van a demoban) pl mész 150-160-nal beveszek egy igen éles kanyart és úgy kitör a hátulja h az csak na, mintha nem is lenne a kocsi hátulján súly
unistall
más is írja le azért a vélemyét....
XPand-ot szerettem , kiváncsi vagyok mit sikerült javítani rajta .
De Te nem töltöd? Meglepõdnék.... 😊))
Mennyire arkad es van-e belso- vagy legalabb motorhazteto nezet. THX!