GTI Racing

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
nincs vmi SAVE/ DATA mappa? Ahova betudnád másolni? 😮 De.. mintha ugy emlékeznék... hogy a GTIRacing-nek a Dokumentumokban vannak a mentései.. ott nézelödj! 😛
Szeretném az összes autót megnyitni ahoz kellene ez a save, ha esetleg tud valaki valami jobbat ( a végigjátszáson kívül😊 légyszi írja be.

Letöltöttem egy "100SaveGTI-Racing.rar (173,7 KBytes)" nevû fájlt a játékhoz, ezt hova kéne bemásolnom?

BB7
Újratelepités... vagy véletlen belenyúltál (vagy a krekk) a graphic könyvtárba!...
Angolosítás, magyarosítás jöhet ide: [email protected]

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

Hali...
Látom elég kihalt ez a fórum, de azért megpróbálom...
Természetesen nem müxik ugy a játék ahogy kellene... N.O.S.:játék letölt ez ok, crackel ez is ok, elindít ez is jó, betölt még mindig jó, és mikor kirak a rajthoz ilyen sárga krix-krax-ok vannak benne, Ilyen "nonfi" ábrák... Legutobb matek órán találkoztam ilyenekkel... De nem mindig láthatóak csak ha a pályán "völgybe" vagyok... Ha "dombtetõn", akkor minden zsír...Ezért gondolom, valami beállítási hiba lesz...
Próbáltam már a grafikán állítani a játékban, meg a játékon kívül, kevés sikerrel...
Ha valaki tudna segíteni, azt úgy meg tudnám köszönni...
Nekem is ugyanez a problámám...
Sziasztok
Az a problémám,hogy a játékot felinstallálás után nem tom elindítani
Crack- bemásolva, utána kiírja: Protection System (Front Line Pro)
ERROR

BB7
REINSTALL...
sziasztok!! Nekem 1 olyan problémám van hogy feltelepítettem a játékot (a serial is jó), meg crackoltam és nem indúl el a játék!!!!!!
SAJNA!

EZT ÍRJA KI: "INSERT THE GTI RACING DISC INTO THE DISC DRIVE AND PRESS "RATRY"!!!!!!!!!!!!!!

H.E.L.P.----------->>
EBBEN KELLENE NEKEM SEGÍTENI!!!
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!
devil8
Sziasztok!!

Valaki tudna adni MENTÉS-t??

MSN: [email protected]
<#help>

BB7
AMugy Reinstall (Mármint a GTI R.! XD)
Sziasztok! Van egy olyan problémám hogy feltettem a játékot megcrack-elt elinditom bejön a menü hangja meg minden csak kép nincsen pls ha valahogy tudtok segitsetek.<#help><#pardon1>

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

BB7
Az a sejtésem h. ti nem a boltban vásároltátok meg! (enye-benye!)
Pedig a boltban magyart, meg angolt lehet csak kapni!!
GX25
PLS. írjátok le honnan tudom leszedni az angolosítást a google-ba nem találom nekem is az olasz van meg <#help>

BB7
Magyarositas jöhhet ide is!
Agolosítás meg---> GOOGLE.hu
Sziasztok szeretnék érdeklödni honnan tudnák magyarositást letölteni ehez a játékhoz. Mert a Magyaron kivül nemnagyon értek és tudok más nyelven.És igy igen nehéz a beálitás meg tuning meg egyebek...
Köszi elöreis a segitséget.
vki meg tudja mondani miért nem jelenik meg egy internetes szerver sem a játékban?
eredeti game van.
köfi <#help><#worship>

p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster

Hello
Akinek meg van a GTI angolosítás az küldje már el lécci.<#worship>
Nekem olaszul van és nem tok játszani vala
E-mail:[email protected]
elöre is köszi!

BB7
www.serials.ws
hali valaki nem tud telepítõ kódot a gti racing-hez?? naon kéne thx
BB7
OK! THX! A Golf 4 Kb mikor nyílik meg?
Harly18
Ezt a szöveget a játék oldaláról szedtem le. Ponros listát nem találtam, én már nagyon régen játszottam vele, akkor is félig, így pontosan nem tudom. A lényeg benne van. Az összes golf, golf country, golf 3 cabrio, beetle, bogár, bus, w12, buggy.....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

BB7
Ok! Ez úgy hangzott mintha el akarnád adni! XD
Megvan THX! XD Csak egy nyavatt CAR LIST köl!
Harly18
A GTI Racing nyújtja a legendás európai Volkswagen Golf sorozat legnagyobb választékát. Válassz a 15 GOLF modell közül, mind az öt generációból találhatsz autókat, a kezdetektõl napjainkig. Próbáld ki a GTI-t, a G60-t és a kiemelkedõ R32-t! Kukkantsd meg a Volkswagen legújabb concept autóit és klasszikus járgányait – köztük az eredeti bogarat és a T1 „Szamba” furgont.

BB7
Vkinek nincs egy kocsi listája??? <#conf>
arty
az igaz 😊

Forza.

Harly18
Látod ez jó kérdés 😊 Egyébként ezek nem saját képek, oda meg azokat kell szerintem....

arty
miért nem a screenshotok jatekokbol topikba nyomattad? 😊

Forza.

Harly18

Harly18
Hátha valaki kedvet kap a játékhoz 😊

arty
uj directx, uj vga driver (catalyst) megvolt?

Forza.

BB7
Nekem az a hibám hogy (igaz másolt<#vigyor1>) de felraktam vinyóra a ProgramFiles mappát Crackeltem! ÉS miután indítom ilyen fekete vonalak és szaggat össze viszza! Igazából jó effekt meg minden de én Golf-okkal akarok repeszteni vazze!<#mf1>Szal kéne egy kis <#help>!!!
Talán Konfing vagy beállításhiba??
Konfingom: ATX NV A64
AMD Sempron 3200+
2×256MB DDR
ATI X550HM 64M/256M

HELP!!!
Pheaper
valaki feltõlteni vhova a language(nyelvi) fájlait htx <#help>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Prypiat
Sziasztok!

Nekem is ugyanazzal a hibaüzenettel elszáll a program már az indításnál: "Cannot find renderer" 😞
Leírná nekem valaki pontosan,hogy mit és hol kell módosítani?

Köszönöm elõre is!

Üdv: Pripyat

Harly18
Ahogy jutsz elõre a játékban, akkor az egyik verseny megnyerése után kapod meg jutalomként a buszt.

Hello mindenkinek!
Nekem is kellene egy 100%-os mentés.
De olyan amiben sok pénz van.
Mert az google olyat talált csak"már 2 napja keresem" hogy Unleashed:
ez az amiben elsekezdte a játékot vinnni de a pénze 999'999'999szóval 0,0%
2.
Spector ebben 100% de Kerekitem:400$- al nem sokat tudok kezdeni.
És a másik probléma a VW Bus-sal hogyan lehet menni mert nekem olyat nem lehet választani.
Pedig mikor a google be beírom hogy GTI racin képek akkor azt is mutatja????????????????????????????????????????????????????????????????
Segitsetek!Kérlek....<#conf>

w77d
Sziaszot! vki tudna küldeni egy mentést kb a játék felétõl? Én véletlenül letöröltem az enyémet!

arty
és az ati control centerben AA/AF "application defaulton" áll?

ezen tul nem sok ötletem van... 😞

Forza.

Ati X1600Pro,DirectX 9.0C,és legújabb software 😊

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

arty
milyen vidkártya?
driver/directx legujabb ? biztos??? 😉

Forza.

Hello!
Olyan problémám lenne, hogy miután el indítottam a versenyt az egész kép lyen kék, a kormányt,füvet rendesen látni de minden más kék.
ez mitõl van?

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

Bocs az elõbb elírtam
SEGITSETEK

SEHITSETEK HELP ME!!!!

Kössz Harly18 de ezt már megtettem nem sok sikerrel mert csak savegame file-t találtam.És a GameCopyWorld - on is voltam de ott is savegame van.
Aki tud szerezni az írjon.
És senki se mondja azt hogy nincs ilyen mert letöltöttem egy olyan mentést hogy 99999999 dollar ad.De ez nem jó.Kössz..És
vw bus van a játékba másnak van vagy csak én nekem nincs??

Harly18
Én a Bogárral kezdtem, semmi tuning, s sorra nyertem a versenyeket vele és tök sok pénz gyûjtöttem. Ha nagyon az elején vagy, akkor kezd elölrõl, s ne szórd a pénzt fölöslegesen, inkább a kocsi teljesitményét növeld majd. Vagy szedj le egy savegame-et, google-ban könnyen találhatsz, de trainert is szerintem. itt keress rá a játékra, s szerintem kiad trainert....

Hello, kellene nekem egy angolosítás, olaszul megy 😞. Láttam , hogy valaki rakott fel, de az már nem elérhetõ. Ha kérhetek valakit esetleg elküldené e-mail címemere. [email protected]
Kérlek válaszoljatok nagy segitség lenne...

Hello nekem meg van a játék de kevés a pénz!!! Vettem egy golf I és nincs pénzem mert a 6 versenynél nem tudom át vinni mert rossz tuningot választottam (ez az én hibám)
Ezért kellene egy pénz kód vagy trainer vagy aki tudja hogyan lehet a mentésben váltosztattni az írjon.
Kössz Ingyen játékok csak regisztrálni kell.

zsanet
Ha letöltötted akkor a cracknak is benne kell lennie nézd meg a virtuális meghajtódat a total commanderben!

Oldal 1 / 9Következő →