Ma startolt az MSN új lakóhely szerinti keresője

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pistikem1
sziasztok akinek van yahooja itt elérhetik
[email protected]

messengerem
[email protected]

gordonmail
hol lehet az MSN-hez kiegészítõket letõlteni és miért nincs msn.hu????
óóóó Info plz!! 😊 [email protected]

(O_o)

jajj bocsánat, nem ide akartam
vigyázz! ebbe bele fognak kötni, nem IE volt az elsõ a piacon, de a jelenlévõk közûl az IE6 a legrégebbi, a piacon elsõ netscape meg most próbálja még jobban leégetni magát 😉
Szerintem ez nem olyan könnyû, hogy hip-hop csinálunk még egy ingyenes msn szolgáltatást, oszt' kalap-kabát. Ehhez bazinagy adatbázisra van szükség, amit folyamatosan frissíteni kell, etc. Ez ingyenesen nem éri meg, ami meg lesz az meg úgyis sz*r. Ha komolyan akarnak ilyet, legalább úgy kéne fejleszteni ezeket mint az autós helymeghatározó rendszereket. Azokba meg öntik a pénzt rendesen. 😊
ez most hogy jött?
Pheel
" Másrészrõl elég hülyének kell lenni ne ismerje valaki a közvetlen környékét. Minek keressek rá a szomszédos Spárra, mikor tudom itt van"
Mondjuk most költöztél oda...
A volt gimim ebédlõjében komplett projectoros DVD-s 5.1-es mozi van. Szóval vannak kivételek😊) Másrészrõl elég hülyének kell lenni ne ismerje valaki a közvetlen környékét. Minek keressek rá a szomszédos Spárra, mikor tudom itt van?
Pharaoh
Amíg csak amerikában mûködik, nekünk holt mindeg, hogy mennyire nem mûködik.

gz8
A menza nem mozi... <#email>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

ez elég kétoldalu dolog, mert ha a helyi iskola nem hírdeti a neten, h mi lesz a vetítésen, akkor hiába írom be akármilyen keresõbe...
immovable
"Úgy tûnik, az MSN Local Search még igencsak gyerekcipõben jár, egy ideig várnunk kell a csodára."...ahogy az MSN is...