12
-
#12 sziasztok akinek van yahooja itt elérhetik
[email protected]
messengerem
[email protected] -
#11 hol lehet az MSN-hez kiegészítőket letőlteni és miért nincs msn.hu????
óóóó Info plz!! :) [email protected] -
FTeR #10 jajj bocsánat, nem ide akartam -
FTeR #9 vigyázz! ebbe bele fognak kötni, nem IE volt az első a piacon, de a jelenlévők közűl az IE6 a legrégebbi, a piacon első netscape meg most próbálja még jobban leégetni magát ;) -
Murdoc #8 Szerintem ez nem olyan könnyű, hogy hip-hop csinálunk még egy ingyenes msn szolgáltatást, oszt' kalap-kabát. Ehhez bazinagy adatbázisra van szükség, amit folyamatosan frissíteni kell, etc. Ez ingyenesen nem éri meg, ami meg lesz az meg úgyis sz*r. Ha komolyan akarnak ilyet, legalább úgy kéne fejleszteni ezeket mint az autós helymeghatározó rendszereket. Azokba meg öntik a pénzt rendesen. :) -
FTeR #7 ez most hogy jött? -
#6 " Másrészről elég hülyének kell lenni ne ismerje valaki a közvetlen környékét. Minek keressek rá a szomszédos Spárra, mikor tudom itt van"
Mondjuk most költöztél oda... -
HuHa #5 A volt gimim ebédlőjében komplett projectoros DVD-s 5.1-es mozi van. Szóval vannak kivételek:)) Másrészről elég hülyének kell lenni ne ismerje valaki a közvetlen környékét. Minek keressek rá a szomszédos Spárra, mikor tudom itt van? -
#4 Amíg csak amerikában működik, nekünk holt mindeg, hogy mennyire nem működik. -
#3 A menza nem mozi... -
FTeR #2 ez elég kétoldalu dolog, mert ha a helyi iskola nem hírdeti a neten, h mi lesz a vetítésen, akkor hiába írom be akármilyen keresőbe... -
#1 "Úgy tűnik, az MSN Local Search még igencsak gyerekcipőben jár, egy ideig várnunk kell a csodára."...ahogy az MSN is...