Tanulást segítõ gyógyszer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Memolife a jó, vagy pedig szójalecitin!
(Az más kérdés Én pl nagyon kötözködõs leszek tõle<#crazya>#crazya>.
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Vagy a probléma,vagy a megoldás része vagy.
A szenilisség pedig jön-jön.:)))
Walk the Talk.
szeretnék már szenilis vénember lenni :)
Walk the Talk.
Matek: nem értem, nem értem, már azt hiszem szétdurran az agyam / pedig nem vagyok rossz belõle/, akkor abbahagyom, futok egyet stb. Majd leülök, és mintha gyertyát gyujtottak volna meg agyamban. Próbáld ki. Az agy is olyan, mint az izom. Elfárad.:))
Walk the Talk.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
valami olyan szer kellene amitõl a koncentráció nõne, amitõl lenne kedvem tanulni, mert egyszerûen nem jutok 1-rõl a 2-re
áááá kikészülök! <#guluszem1>#guluszem1>
de hadd ne pötyögjem be :-)
van ami rock n\' roll, van ami nem
a mozgás amugy valóban sokat számít :)
Az életenergia alapvetõen 3 részre osztható (persze mindenki annyira osztja amennyire akarja, de ez most az X-Wing elmélet, és ebben én önkényesen 3 részre osztom).
Tehát:
1. Pajzsenergia (védekezés)
2. Fegyverenergia (támadás)
3. Hajtomûenergia (mozgás)
Eme 3 energiafajtát kell egyensúlyba hozni, hogy frankó legyen minden.
A pajzsenergia, lényegében a kívülrõl passzínak tünõ eseményeket takarja, úgy mint: gondolkodás, álmodás, meditáció
A fegyverzetenergia a másokra (élõlényekre) valamivel ható eseményeket, úgy mint szex (nyammnyamm:-)), verekedés, hábórú.
A hajtómûenergia az élettelen környezetre való ráhatást jelenti úgy mint sport, mozgás.
Egy embernek az össz életenrgiája adott. Azt hogy milyen arányban konvertálja ezt a leírt 3 különbözõ energiafajtába, az nagy részt tõle függ.
Pl. ha valaki keveset mozog és szexel, brutális mennyiségût fog álmodni (feltéve hogy el tud aludni!!).
Ha valaki sokat mozog, akkor kevesebb lesz mind a szexre mind az álmodásra jutó energia (viszont jól fog aludni).
Ha sokat szexel akkor a mozgás, álmodás megint kevesebb lesz (az alvás viszont több!!) stb..
A többit ki lehet találni.
Tehát álmatlanság ellen a legjobb recept: szex és mozgás :-)) (nem New York)
2: Van egy tippem, de inkább nem mondom :-)
Erre is van egy elméletem, de most nincs kedvem titeket fárasztani vele :-)
ha tud vki lécci válaszoljon :))))
2.kéréds: hova tûnik el folyton a távirányítóm meg a szájfényem? az õrületbe kergetnek...
Még szerencse, hogy rögtön láttam rajta, hogy egy loser. Így hát nem is tanultam semmit :-)
Szerintem mégsem tudtok olyat kérdezni tõlem amire ne tudnék válaszolni :-)
és amikor total felkészülten megírom a zh-t és két pont mégis hiányzik akkor tényleg nem tudom milyen gyógyszer/módszer segíthetne
mivel mûszaki suliba járok nem a magolás a legfõbb gondom
#146: kinéztem egy-két könyvet vizsgaidõszak után megveszem valamelyiket...
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítõ ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítõ ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
máshol persze lehetnek értágító hatással :DDDDD
:-)
tényleg nem tudom, ilyen jellegû változást nem hiszem hogy okozna, sejtbiológiai szinten hat, membránok, neurotranszmitterek ilyesmi...
a fenti linken szinte minden ott van amit errõl tudni kell
megcsináltam a vizsgáimat és csókolom, ugyanúgy a kukába ment mint ahogy ez lenni szokott, a hosszú távú meg a rövid távú memóriát ez szerintem nem "tágítja ki" inkább úgy látom, kevésbé fárad az agyunk, meg valahogy kevesebb energiát kell fektetni a bevitelre, tehát a memóriánk minõségileg javul ideiglenesen, jobban "megragad" a tanulnivaló, de ugye elfelejtõdik ugyanúgy ahogy minden más esetben...
tegnap egy orvos barátomat kérdeztem, azt mondta, ezek az anyagok veszélyesek, mert az agysejtek gyorsan felélik az energiát ami rendelkezésükre áll, "kiég a zsír"
tehát folyamatosan valahogy magas vércukorszintet kell tartani, gondolom zabálni kell mint állat, ehhez a részéhez nem értek...
de a folyamatos zabálás az tutira kell
az a helyzet, hogy laikus, hozzá nem értõként nem szívesen adok tanácsot, nekem bevált de nem vagyok tisztában igazán a hatásmechanizmusával, meg senki sincs igazán tisztában vele, még az orvosok sem.
iC ram , te meg ne ragadj a földhöz :))))
és az az információ amit ezzel a gyógyszer segítségével tároltál a memóriádban, milyen szinten s meddig maradt meg?
kokszos világ ez...
de miért ne használjuk a tudomány vívmányait?
ha egy átlagos kocsit veszek és gyorsabban érek oda mint más lovasszekérrel vagy gyalog, az miért bûn ?
de mire megint mentem a gyóccertáros kiakadt, de utána meg vényköteles lett, meg bejött valami szabályozás, pár éve volt, fene emlékszik már rá pontosan (pedig tele voltam memóriajavítólal hihihi)
a dokinak mindegy, szerintem felírja, ha tanulási nehézségekre javallja a gyógyszerkódex,