Vezeték nélküli hálózattal fedik le egész Mauritiust

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudom hogy nem ez a lényege a cikknek...de a cukorrépa hazája?
teccik 😊
Bár azt mondják az ilyenekben az ember sose lehet elég paranoiás.. szal ennek a sok vezetéknélüli kütyünek nincs vmi sugárzása az emberre ?😄

Pharaoh
A kép alapján nem lehet rossz hely.

szivesen lénnék ott rendszergazda, konfigolnám a konfigolni valót a tengerpartról egy notebookal 😊

xbox360+komputer

HuAn82
Nagyon szép hely. <#wow1><#eljen>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

ezt azért csinálják hogy a fejesek odaköltözzenek és a neten keresztül kontrollálják a vállalat dolgait, a trógerek meg gebedjenek meg a bûzös zajos koszos nagyvárosokban.
Kis-Bob
Nem arról van szó, h ellenzem a fejlõdést. Inkább arról beszélek, hogy talán fontosabb, hogy a hagyományosan kialakult képet õrizzék meg az emberek. Ez tradíció kérdése. A fejlõdés jó, sõt! De tudni kell hozzá a megfelelõ irányt. Pl. Magyaro. se akarjon katonai nagyhatalom lenni. de ez megint szélsõség. Döntse el mindenki saját maga, hogy mi a fontos.

Kis-Bob
Nem értetted, amit írtam! Én pontosan azt akartam kifejezni, hogy Mauritiust nem az IT fejlettsége miatt, hanem a termmészet adottsáai miatt keresik fel. A kõolaj elõbb-utóbb kifogy, tehát nem lehet "szekuláris" távon építeni rá. A természeti adottságok viszont (bizonyos védelem mellet)állandónak nevezhetõek. Ezért ez egy nem kimerülõ, vagy legalábbis nem 10 emberöltõ alatt kimerülõ jövedelmforrás.

pont hogy nem a turistáknak csinálják, hanem saját maguknak. Az okosabb olajállamok ugyanezt kezdték el (pl dubai, katar) - nagyon jól tudják, hogy ha csak az olajban bíznak, néhány évtized mulva pofára eshetnek. Szerintem az indonéziai szökõár is nagy szerepet játszott a mauriciusiak lépésében, hisz ha elmaradnak egy két évig a pénzes nyugatiak, akkor is kell enni valamit a lakosságnak...

Kis-Bob
ez igazán túrista csalogató lépés! Mauritius maga a természet és az IT fellegvára!.....??????????? <#conf> <#ejnye1>