12
-
Caro #12 A windows vs. linux örök vita...
Mindig azzal érvelnek, hogy nekik ilyen stabil meg olyan jó a windows...
Akkor megkérdezem egy másik szemszögből:
miben jobb?
??? -
dez #11 Az a "csavó" egy 13 éves kiskamasz(ocska), aki még hisz a MS szép szavainak. :)
(És büszke, hogy némileg ismeri a Windowst. [13 évesen én már asm-ben programoztam.]) -
mechorg #10 Gratulálunk! Az ön hozzászólása elnyerte a hónap hozzászólása díjat. Nyereménye egy nagy tehéntüdő, melyet szíveskedjen a szemébe szúrni. Köszönjük.
[by drusi] -
Benoke #9 A köcsög MS.
Nem tudták ügyvédek hadával sem megtörni, és gondolom lefizetni sem sikerült, hát kirugatják. -
#8 Remélem egy sokkal szívózóbb bírót kap a M$.
Nem azt kéne eröltetni, hogy vegyen ki mindent szart a telepítőből (médiapléjer ugye), hanem hogy áruljon egész disztribúciót, ingyenes offisz meg mindenféle júzer progikkal, játékokkal, úgy ahogy mások is teszik.
Ennek több dolog lenne az eredménye:
1. Ugrana az offisz üzlet, mindenki a telepítőn levő ingyenes offiszt használná.
2. Kiderülne, hogy azzal szemben amíg pl egy használható Linux gépet összehozol, progikkal OS-el, mindennel együtt kb 3X annyit követel a WIN + júzer progik felrakása. Rencergazdák végre elgondolkodnának.
3. Az hagyján hogy a win bugos, mint a cigányputri, de az is kiderülne, hogy olyan mértékben, hogy egy Linuxhoz hasonló összetettségű "disztribúció" teljes feltelepítése után egy folyton összeakadó romhalmazt kapunk.
Szal nagy szopás lenne az biztos. -
#7 xp-s csávónak kell egy kis ellentábor...
microfos -
irkab1rka #6 a marketinges xp csavoval nem kell torodni.
-
#5 /. feeling-e ? :))
[amúgy mirő szól, én se olvastam el :]] RTFA, talán .. :] -
#4 Az M$nek voltak már (nem is kivésszer) igen piszkos ügyei. Én személyszerint, ha emiatt flamelő noob is leszek, nem hinném, hogy tényleg semmi közük nincs hozzá... -
#3 Remélem is... CSAK kár, hogy ennek semmi köze az MSnek. Ha elolvasnátok ezt a kiba**ott cikket is.. Vagy alapból vagytok ilyen flamelő noobok?
Microsoft -
#2 Mindent kitalálnak, csak hogy megnyerje a MS a pert. -
#1 ki hitte volna....
ismét nyer a m$....
pff ezt a...