Adateltüntető partit rendeztek Los Angelesben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GutBesserWasser
Mér ne? (Picasso mér jó? 😊)

486DX II-80,32MB RAM, 220MB HDD - igen, így is lehet!

Hmm és ez most mér jó?

mrzed001
Én meg már asszitem a címe alapján, hogy a jogvédõk fognak bulizni LA-ben 😊
De ha akár csak egy jó wincsi áldozatul esik, akkor ezek TERRORISTÁK <#eplus2>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Nem ebbe a temaba vag, de ez olyan mint a kulonbozo UJ Guinness rekordok 😞. Sok idiota kitalal valami eddig meg nem valositottat es valoravaltjak az "uj csodat" -> vilagrekord. Nem hozunk ossze egy pl. egyszerre tobb 100-an "kopunk egy jo turhas zoldet" vilagrekordot? Ilyen meg ugysem volt.
cement
ez igy van, de sokak azt hiszik 😄

respect to the man in the ice cream van

Én sírtam is egy kicsit...<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

smv
Istenem, ez a mûvészet! Eddig nem tudtam mi hiányzott az életembõl, a milliókat érõ képek, az igazi rockzene ez mind semmi! EZ KELL NEKEM! <#idiota>

Starcraft + Diablo III - esemve

"ha nem értik amit csinálsz, nem biztos hogy mûvész vagy"

h4x0r
Heh, tudjátok, nagy állatkert, alacsony kerítés 😊

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

[HUN]PAStheLoD
Mobil katapult roxx ^^

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Ez most miért is jó? Valaki befüvezett, és megszülte az ötletet, a többiek meg tapsolnak rá, mert ez akkor egybõl mûvészet?

bebyal = benyal

A következõ mi lesz? Lendkerekes kisautó a használt golyós egerekbõl? Talpmasszírozás billentyûzettel? Nem értem az ilyen pihent elméket... Hogy tudnak ilyet kitalálni? Mert én csak arra tudok gondolni, hogy a sarki kocsmába hívják össze a creative meetinget, mindenki bebyal vagy 3-4 adagot kedvenc agysejtpusztítójából, majd nekiállnak gondolkodásra emlékeztetõ mûveletet végrehajtani, aminek általában ilyesmi eredménye lesz...

Anubys
Én is elcsesztem 2 vincsimet mostanában, akkor most mûvész vagyok?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx