14
  • GutBesserWasser
    Mér ne? (Picasso mér jó? :))
  • Hegyikecske
    Hmm és ez most mér jó?
  • mrzed001
    Én meg már asszitem a címe alapján, hogy a jogvédők fognak bulizni LA-ben :)
    De ha akár csak egy jó wincsi áldozatul esik, akkor ezek TERRORISTÁK
  • edk
    Nem ebbe a temaba vag, de ez olyan mint a kulonbozo UJ Guinness rekordok :(. Sok idiota kitalal valami eddig meg nem valositottat es valoravaltjak az "uj csodat" -> vilagrekord. Nem hozunk ossze egy pl. egyszerre tobb 100-an "kopunk egy jo turhas zoldet" vilagrekordot? Ilyen meg ugysem volt.
  • cement
    ez igy van, de sokak azt hiszik :D
  • HUmanEmber41st
    Én sírtam is egy kicsit...
  • smv
    Istenem, ez a művészet! Eddig nem tudtam mi hiányzott az életemből, a milliókat érő képek, az igazi rockzene ez mind semmi! EZ KELL NEKEM!
  • LowEnd
    "ha nem értik amit csinálsz, nem biztos hogy művész vagy"
  • h4x0r
    Heh, tudjátok, nagy állatkert, alacsony kerítés :)
  • [HUN]PAStheLoD
    Mobil katapult roxx ^^
  • Yv@n
    Ez most miért is jó? Valaki befüvezett, és megszülte az ötletet, a többiek meg tapsolnak rá, mert ez akkor egyből művészet?
  • Sityi
    bebyal = benyal
  • Sityi
    A következő mi lesz? Lendkerekes kisautó a használt golyós egerekből? Talpmasszírozás billentyűzettel? Nem értem az ilyen pihent elméket... Hogy tudnak ilyet kitalálni? Mert én csak arra tudok gondolni, hogy a sarki kocsmába hívják össze a creative meetinget, mindenki bebyal vagy 3-4 adagot kedvenc agysejtpusztítójából, majd nekiállnak gondolkodásra emlékeztető műveletet végrehajtani, aminek általában ilyesmi eredménye lesz...
  • Anubys
    Én is elcsesztem 2 vincsimet mostanában, akkor most művész vagyok?