14
-
#14 Mér ne? (Picasso mér jó? :)) -
Hegyikecske #13 Hmm és ez most mér jó? -
#12 Én meg már asszitem a címe alapján, hogy a jogvédők fognak bulizni LA-ben :)
De ha akár csak egy jó wincsi áldozatul esik, akkor ezek TERRORISTÁK -
edk #11 Nem ebbe a temaba vag, de ez olyan mint a kulonbozo UJ Guinness rekordok :(. Sok idiota kitalal valami eddig meg nem valositottat es valoravaltjak az "uj csodat" -> vilagrekord. Nem hozunk ossze egy pl. egyszerre tobb 100-an "kopunk egy jo turhas zoldet" vilagrekordot? Ilyen meg ugysem volt. -
#10 ez igy van, de sokak azt hiszik :D -
HUmanEmber41st #9 Én sírtam is egy kicsit... -
#8 Istenem, ez a művészet! Eddig nem tudtam mi hiányzott az életemből, a milliókat érő képek, az igazi rockzene ez mind semmi! EZ KELL NEKEM! -
LowEnd #7 "ha nem értik amit csinálsz, nem biztos hogy művész vagy" -
#6 Heh, tudjátok, nagy állatkert, alacsony kerítés :) -
#5 Mobil katapult roxx ^^ -
Yv@n #4 Ez most miért is jó? Valaki befüvezett, és megszülte az ötletet, a többiek meg tapsolnak rá, mert ez akkor egyből művészet? -
Sityi #3 bebyal = benyal -
Sityi #2 A következő mi lesz? Lendkerekes kisautó a használt golyós egerekből? Talpmasszírozás billentyűzettel? Nem értem az ilyen pihent elméket... Hogy tudnak ilyet kitalálni? Mert én csak arra tudok gondolni, hogy a sarki kocsmába hívják össze a creative meetinget, mindenki bebyal vagy 3-4 adagot kedvenc agysejtpusztítójából, majd nekiállnak gondolkodásra emlékeztető műveletet végrehajtani, aminek általában ilyesmi eredménye lesz... -
#1 Én is elcsesztem 2 vincsimet mostanában, akkor most művész vagyok?