14
-
#14 Firefoxból is nemsokára lesz 1.0.5, az első tesztverzió már letölthető belőle.
http://weblogs.mozillazine.org/qa/
Gondolom, az a bizonyos "7 éves" sebezhetőség lesz most javítva, ami az 1.0.3-ban került elő ismét.
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=296850
(És ami mellesleg IE-ben, SP2 mellett szintén működik, ugyanis MS-ék nem javították ki tavaly, csak workaround van rá, azaz alapból sebezhető.)
-
#13 nemtudom, anyuek csak hasznaljak nyugodtam az ie-t, en maadok firefoxnal, nemazert nemjott ki frissites, mert nincs benne hiba, hanem passz, de sztem nem olyan feltunoek mint pl ieben, netscapet regebben, operat is regebben hasznaltam mar, firefox+thunderbird rulez. rengeteg hasznos extension van hozza, mind kenyelem, mind fejlesztes szempontjabol, installjuk 2 mp 2 klikkel :) beepitett popupblocker sztem sokkal jobban ottvan mint pl ie-ben. Annyi hibarol meg nem is olvastam sose rola hirekben mint a tobbirol. Jah es legalabb webkompatibilis, script, scc, html esatobbi szempontjabol, mig rengetegszer ie-t anyazom :) nem fagy erdemes kiprobalni. Sztem. -
Andris #12 De tudja az átlátszó PNG-t! igaz csak ha 8bites színű a PNG
Nem szabad ám ilyen hatalmas elvárásokat állítani egy IE elé . Méghogy 24bites PNG +átlászóság ......fúj de utállom én is ezért az IE-t -
#11 "A PNG-sebezhetőség a legfontosabb a három kritikus hiba közül. Ez a rés az összes ilyen formátumú képet érinti, ezért fokozottabban kell figyelnünk rá"
LOL, de az átlátszó PNGt még mindig nem képes rendesen kezelni? :D -
#10 "Nem tudja valaki, hogy az operába hol állítható be, hogy a spam leveleket ne csak megjelölje, hanem törölje? :\"
Kiveszed a nézetből (View -> Show -> [ ] Spam) és utána nem zavarnak sok vizet. A szűrő erősségét a Spam nézeten jobbgomb properties->rules->internal filter alatt állíthatod.
Opera 4ever ;) -
nbj #9 ja az úgy mingyárt más :) -
Hegyikecske #8 ja amugy a ff azér nem frissül mer az má előbb rájött erre a png hiábra és azt előbb frissítették :) -
#7 Akkor meg vagyok nyugodva. Amikor letöltöttem, meglepődtem, h milyen vacak lett, és féltem, hogy csak én vagyok félregyártva, de úgy tünik, akkor más is így gondolta. Opera rulZ! -
entreri #6 Hát pedig régen szép volt, jó volt. Legalább is én meg voltam elégedve vele. -
Hegyikecske #5 ez a netscape télleg totál gáz... Pedig eddig az alternativ böngészők hiányában eddig nagy konkurens lehetett volna pl. egyetemek révén... -
#4 Nem tudja valaki, hogy az operába hol állítható be, hogy a spam leveleket ne csak megjelölje, hanem törölje? :\ -
#3 És a kommunikátor része is totál nulla :( -
#2 Hát a 8.0-ás verzió nálam 20 perc alatt 4 szer fagyott ki... utána unistall, pedig amugy nem rossz
böngésző... -
FTeR #1 ez a netscape tiszta égés. nem a fikázás kedvéért mondom, hanem komolyan így gondolom.
1.xis semmi köze a netscaphez
2.semmi olyat nem tud, ami miatt érdemes lenne felrakni
3. még a futás is a nehezére esik.