68
-
#68 LOL, ezt is butamatyi nyitotta? +fav, janem :D -
#67 XDXD
de mennyi lett???XDXD -
#66 +fav -
#65 mennyi lett? -
Puskás válogatot Real Madrid fotok -
peter31 #63 majdnem a VIP mögötti szektor középen... -
#62 hüdevárom :D -
Csesza #61 nekem csak 30.000ér kéne jeggy 25.000ér nem :P -
#60 Vasárnap meccs! -
#59 a játékoskijáró mellé adják annyiért :) -
#58 -
peter31 #57 4 db darabja 25.000 ft -
#56 2005. 07. 26. - Szánalmas spamz
2005. 05. 22. - Hangutánzó progi
2004. 09. 23. - Googling - a nyomozó-játék
2004. 08. 30. - Fake képek ?
2004. 08. 11. - Sadist topikja
2004. 04. 08. - Kép és fotóműhely
2004. 03. 13. - Filmek zenéi
2004. 02. 10. - Biciklizés - ki mit miért
2004. 01. 12. - Vipera vásárlás
khm -
#55 Mennyiér adná??? -
peter31 #54 Sziasztok!
Egy kollégám szeretné eladni a jegyeit mert közben kapott valahonnan ha valakit érdekel szóljon.
üdv
p -
#53 [nemérti] -
#52 akkor ez gáz, mitöbb, undorító -
Rudee #51 Olvasd el a klub hivatalos közleményét, egy fillért nem kértek azért hogy pályára lépjenek. Valaki így mossa tisztára a millióit. -
#50 hát, tulajdonképpen a fellépti díjuk az elég szép zsold, ennyiért szerintem kínosan vigyáznak majd rá, hogy legalább egy gólt kapjanak, és max egy góllal nyerjenek, vagyis megmaradjon a "boldogságunk"... -
Csesza #49 Illés ...stb -
Csesza #48 jó lenne de ilyen csapattal ami kifog állni ellenük - itt a tisztes vereség az elvárás kivéve ha lefizették a madridistákat :P -
#47 remélem senki nem veszi komolyan majd egy gálameccs végeredményét... persze azért jó volna mutatni valami szép játékot a spanyoloknak... -
#46 azért se mert gportal, sorry -
#45 Hello!
Real Madrid Fan Oldal!
Nézzétek meg! -
#44 gportalt nem, sorry -
#43 HELLO!REAL MADRID FAN OLDAL!!
Nézzétek meg! Megéri!! -
:) #42 Sziasztok lesz 2 jegyem a real meccsre érdekel vkit ? sajna edzőtáborban leszek igy nem lesz alkalmam kimenni, igy eladom őket.. érdekel vkit ? Az árát még nem tom mennyi.. még azt se tom hova szól, de a héten elhozom őket...
Ha vkinek van árajánlata irjon aztán majd megegyezünk.. -
R9 #41 én élőbe nézem -
#40 bejelentették hivatalosan, juppíííííííí közvetíteni fogja az rtl klub is!!!!!! -
#39 nemsoká nyitok egy topicot "Nyertem a tippmixen, ty Real!!" címmel:DDDDDDDDDDDDDD
[héé én csak vicceltem, héhé nyugi skacok OÁRGHHH..ffz] -
#38 -
#37 A sport fórumban nem nagyon moderálnak. Volt a Magyar foci topic. Kétezer vhány hozzászólása volt. Erre lett egy magyar válogatott topic is. Mondjuk 1 évig kb. 200 hozzászólás történt benne, de még mindig fut. De ha vki GTA: San Andreas mellé nyitna egy Grand Theft Auto: San Andreast, akkor azt simán törölnék. Szóval ha van két tökegyforma topic - már ez is LOL -, akkor minek még külön egy másik a Real elleni meccsről? Bizti lesz az argentín meccsről is. -
Vegas #36 -
#35 Akkor még nem volt ennyire elszállva magától :) -
Nadi #34 Mikor itt volt a Man Utd akkor is jött, bár az tétmeccs volt -
#33 Amúgy #11nek van igaza. Lassan minden új topicban az megy hogy bejön egy esgés fanta arc és kijelenti hogy hasznád a keresőt:P -
#32 A moderátorok dolga hogy topicot töröljenek... Ha a topic még él az azt jelenti hogy nincs vele gondja a moderátornak:P -
geigermuller #31 bevagy baszva :) -
#30 fogadunk? :) -
#29 akkor ez a tápik már lehet h nem lenne ^^