68
-
#28 a fórum kezdőoldalán van egy lista a frissen nyílt topikokról. ajánlom figyelmedbe.... -
geigermuller #27 mire lenne jó?
biztos nyerünk amúgy.. -
#26 Ha nem moderátor, akkor már nem is lehet baja? :) -
#25 miért? moderátor vagy? -
Vegas #24 de egész nap azt lesed mikor ki nyit topikot,és egyből szaladsz be..Fáj neked ha uj topik nyílik??Vagy mivan? -
#23 ^^ -
#22 Sokan vannak ilyen nagyon okosok. Ezzel a topikkal nekem sincs semmi bajom szvsz. -
cyrus #21 félre ne értsék az érintettek, nekem sem konkrétan ezzel a topikkal van bajom, hanem mostanában az összessel...
-
R9 #20 ja:D -
OPM #19 nekem nincs bajom a topiccal (csak a címmel, de ezt már jeleztem :D)
ha tényleg jön a real, ami egy elég rangos esemény kishazánkban, akkor megér ennyit szvsz... -
Takezó #18 lol,g rat, akkor megvan a 3-as? :D -
ricky #17 Koplárovics benn lesz a csapatban??? -
cyrus #16 elnézést azoktól akiknek kissé vulgáris volt :D -
R9 #15 takezó 3-as lett az angolom!!!!!:DDDD köszi a helpet! -
R9 #14 ha nem tetszik nem kell ide jönnöd,kurva egyszerű -
Takezó #13 nem értem, hol baj ez neked :D -
cyrus #12 parancsolsz személyemhez hozzászólást intézni ? ahhoz még nőjél picit.
de válaszolok neked [rendes]
az a bajom hogy a faszom tele van már azzal hogy minden kibaszott fingás után topikot nyitnak az emberek hogy erről most kinek mi a véleménye, esetleg más látta-e hogy fingtam és milyennek találta a szagát, mert én egy kissé szúrósnak, de ez szubjektív vélemény és kiváncsi vagyok a többiekére is.
megértetted vagy fordítsam le a kockanyelvről ? -
Grusi #11 Mostmár a tököm televan a hozzád hasonlókkal, ezzel a topikkal pl mi a halál a problémád? Idóta SG-kocka... -
#10 Ha jönnének a madridiak, lefogadom, hogy az az ellenszenves Beckham nem jönne el. -
Rudee #9 Korai még erről a meccsről beszélni, főleg úgy hogy senki se egyezett meg a Madriddal. Igéretek vannak, de az még kevés. -
flashX #8 LOÁL -
R9 #7 nyugodtan -
R9 #6 ligaválogatt ja -
R9 #5 tessék :) -
cyrus #4 nyitok mindjárt én is egy topikot a multkori filmnek, a dove szappanomnak, meg az aquafresh fogkefémnek.... -
OPM #3 nem az argentínokkal játszik Magyarország? :o (és a ligaválogatott a reallal?) -
#2 jááá , hol lesz közvetítés, egyéb, gyohh, kemény, durva, ezzel felb***ok!!! -
R9 #1 Megy valaki a meccsre?Én megyek :)