Magyarország - Real Madrid

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol,g rat, akkor megvan a 3-as? :D
Koplárovics benn lesz a csapatban???

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

elnézést azoktól akiknek kissé vulgáris volt :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

takezó 3-as lett az angolom!!!!!:DDDD köszi a helpet!

ha nem tetszik nem kell ide jönnöd,kurva egyszerû

nem értem, hol baj ez neked :D
parancsolsz személyemhez hozzászólást intézni ? ahhoz még nõjél picit.

de válaszolok neked

az a bajom hogy a faszom tele van már azzal hogy minden kibaszott fingás után topikot nyitnak az emberek hogy errõl most kinek mi a véleménye, esetleg más látta-e hogy fingtam és milyennek találta a szagát, mert én egy kissé szúrósnak, de ez szubjektív vélemény és kiváncsi vagyok a többiekére is.

megértetted vagy fordítsam le a kockanyelvrõl ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Mostmár a tököm televan a hozzád hasonlókkal, ezzel a topikkal pl mi a halál a problémád? Idóta SG-kocka...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Taranov
Ha jönnének a madridiak, lefogadom, hogy az az ellenszenves Beckham nem jönne el.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Rudee
Korai még errõl a meccsrõl beszélni, fõleg úgy hogy senki se egyezett meg a Madriddal. Igéretek vannak, de az még kevés.

Szar Bayern, szar Bayern :)

LOÁL

ligaválogatt ja

nyitok mindjárt én is egy topikot a multkori filmnek, a dove szappanomnak, meg az aquafresh fogkefémnek....

nem az argentínokkal játszik Magyarország? :o (és a ligaválogatott a reallal?)

akyyy
jááá , hol lesz közvetítés, egyéb, gyohh, kemény, durva, ezzel felb***ok!!!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Megy valaki a meccsre?Én megyek :)

← ElőzőOldal 2 / 2