88
Új sorozat
  • zoliii
    #88
    Budapest híres lesz!
  • zoliii
    #87
    Seven Days - Az időkapu sorozat Hun
  • zoliii
    #86
    Az időkapu :D
  • akyyy
    #85
    am sorry, de mutl héten érettségi miatt muszáj votlnézni hülye sorozatot:D aztzán érdekelt afolytatása és pont elcsiptem:) :c de.... ááá......
  • akyyy
    #84
    ÁÁ ez annyira szar ez a sorozat hogy már nézi az ember:D
    [SPOILERT nem írok mert ez nem érdemli meg:]

    Most volt az a két részes rész, mikor a visszautazásban kiklónozódott a gonosz éne, majd egy kővel ugy betörte a fejét, hogy már akkor azt mondaná az ember h meghalt. Ez volt kb délelőtt mert egészen verőfényesen sütött a nap. Ezután ELÁSTA a gonosz énje az eredetit! Aztán ugy lett vége hogy éjjel felkelt az elásott test! Azért ez durva szarvashiba, eleve hogy tudod levegőt venni és stb..:S:S:SHüyel zombi

    majd a mostani részben visszament a bázisra jeje, leütötte a gonosz énjét, és elrejtették ( de még nem ölte meg csak behuzott neki akkorát:) )
    majd mikor megin vissza akart menni az időbe mert rábeszélte a gonosz tábornokot h engedje el, a gonosz parker kiszabavdult megállította, verekedés után meg lelőtte, és agonosz ment vissza az időbe, de megint amódosított géppel szal megint kiválasztódott a gonosz énje, vagyis mivel agonosz ment ezért a jobbik áh durva, magas szar,
  • mrzed001
    #83
    Kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a Schultz Gizi :)

    Mindenesetre felüdítő az unalmas tett hétköznapokra
  • Bucser
    #82
    huuu.. nekem néha kifejezetten fáj tőle a fejem.. akkora baromságok vannak benne... Jó sorozatnak indult, de mostmár kimerül A LaPaglia által alakított főhös cinizmusában minden poén és a story is elég vontatott(nem igazan tudnak mit kitalálni..)

    Nekem nem tetszik...
  • akyyy
    #81
    Torrenten birtos van
  • mrzed001
    #80
    Buthun fent van az összes rész, de most a 2x14-es hiányzik :(
  • Moszy
    #79
    Na a mai részrők is lecsúsztam .... Ma nem volt feketeség ? ( kár :) )
    Rajtam kívül senki sem veszi fel a részeket ? Ezek hiányoznak:
    Veszélyes játék, Élve eletemetve, Zsebibaba
  • mrzed001
    #78
    Hát, inkább mint a Firefly :P
  • Szolnokboy
    #77
    De most komolyan, mi tetszik nekik benne ? Annyira blőd, hogy az én pofámról ég a bőr mikor nézem.
  • mrzed001
    #76
    Az az igazság, hogy aki szomjas az a csapvizet is megissza. Aki scifi-re vágyik, az ezt is megnézi, mert nincs más. Egyébként annyira nem rossz szerintem (no persze van benne nem egy komoly logikai hiba, de nem is az a vadscifi, szóval szórakozásnak jó)
  • Aramir
    #75
    És gondolod ez kielégíti a sci-fi rajongókat? :D
  • Szolnokboy
    #74
    Ez van...rtl klubon nincs semmi ezeken kivül...én csak leirtam mit érdemes nézni. egyébként meg nincs mindenkinek viasat3ja (nekem sincs)
  • PLaci #73
    A Harc törvényét csak 100* adta eddig le a Viasat3, és az RTL-Klub -on a még eléggé gáz első évad első részei mennek...
  • Szolnokboy
    #72
    Az rtl klubon ?? Harmadik műszak...alap, meg most indult a harc törvénye esténként érdemes nézni miket csinál s Sammo Hung. Ha meg 17:30-18:30 között nagyon unatkozol akkor inkább menj futni vagy sportolni vagy akármit...
  • mrzed001
    #71
    Miért, mi más értelmes normális időben adott sorozatot tudsz nézni az RTL klub-on? Esetleg valami scifi, vagy fantasy? Semmi ???
    Persze ennek is vannak szar részei, jó részei (lesz még 1-2 igazánjó, amire még így 10 távlatából is emlékszem), most a szarok mennek. Ez van
  • Szolnokboy
    #70
    Ez egy szar !!!!!! A gorillás rész amikor ellopták azt a laptopot amivel ki lehet löni az atomrakétát....egyszerüen nevetségesen gagyi szar...nincs rá szó ! És ti ilyeneket néztek folyamatosan ??? Szerencsére eddig én csak 2 részt láttam elég is volt. Ilyenre pénzt kiadni...Hallatlan
  • Rafaelo
    #69
    babáknak való nem felnőtt sci fi fanoknak :P
  • djukel
    #68
    Totalis faszsag ez a film! Szerintem nem ket Parker van az alternativ idoben hanem minden egyes visszautazassal 1-el no a szamuk. Hiszen mindig csak 7 nappal korabbra utazik vissza es mindig csak egyiranyu az utazas tehat sose ter a jovobe vissza. Es mivel mindegyik Parker a tamaszponton dolgozik elengedhetetlen hogy nap mint nap talalkozzanak egymassal(meg ha csak ketteis is vannak).
  • Moszy
    #67
    Hi
    Esetleg valaki nem tud segíteni a hétfőn vetített , Veszélyes játék című rész megszerzésében ? Eddig mindet felvettem ez valahogyan nem sikerült. Minden lehetőség érdekel. Nagy Sci-fi rajongó vagyok így elég tetemes film halmozódott fel már nálam...
    byte:Moszy
  • Nickstokes
    #66
    Igen, a 10.-dik szezon ismétlése!
  • Waterhorse
    #65
    Vészhelyzet pedig szintén vasárnaponként éjfél után:) Gondolom ismétlés.
  • Nickstokes
    #64
    Jah..basszák meg! Miért nem Kedden ahogy az régen volt..jól leis maradtam az első részről...
  • Nickstokes
    #63
    Mondjuk az tény, hogy ezt a kérdést én is feltettem anno a topikban! Hogy ha visszamegy és ugyebár ott marad akkor hova tünik az ottani parker....
  • Nickstokes
    #62
    Najah! Bazze...pedig az előtte lévő sorozatot sosem nézem..mert biztosan posék! De a 7days tecc...ált. edzlésen vagyok és felvetetem(nah akkor kaptam volna még agybajt, ha 1óra ORTT-s cuccot veszek fel), de tegnap otthon voltam..erre meg..pf.
  • mrzed001
    #61
    Miafene? Vasárnap annyira csak a JAG-re koncentráltam, hogy észre se vettem.
    Bár csendbe jegyzem meg, hogy hát bizony ezt se főműsoridőben adják. Mert a barátok közt jobb
  • winnie
    #60
    (vészhelyzet, harmadik műszak ugyebár éppen nincs)

    nanna! harmadik műszak minden vasárnap 17.30-kor, a legújabb részekkel!
  • mrzed001
    #59
    A Back to the future tényleg televolt elég durva csúsztatásokkal, de nem ez a lényeg, hanem hogy szórakoztató volt, akárcsak a 7Days :)

    Te meg Szolnokboy inkább nézd a barátok köztöt, az nem fogja összezavarni időre igényes áramköreidet (amúgy szintén szolnoki vagyok :p )
  • mrzed001
    #58
    Igaz, tényleg van még nézhető sorozat az RTL Klub-on, de egyik sem főműsoridőben (vészhelyzet, harmadik műszak ugyebár éppen nincs)
    Elnök embereit meg olyan későn adják, hogy csoda, ha valaki egyáltalán meg tudja nézni (én is inkább veszem)
  • Morpheus
    #57
    Szia! A UPC Direct és a UPC magyarország (Kábeltv, net, telefon) nem ugyanaz! Két különböző cég, mégha a UPC név azonos is. Szóval ezért lehet, hogy a Direct-en látható, a kábelen meg nem.
  • winnie
    #56
    Ennek semmi értelme

    már miért ne lenne értelme? senknek nem tűnik fel, hogy egy csávó tök olyan, mint egy hollywood-i színész, még csak nem is ugratják vele?:)

    Érdekes módon 20 évvel ezelött a Back to the Future-ben k***a jól megcsinálták ezt a témát.

    márminthogy? a vissza jövőben-ben nagyon sok logikai és egyéb hiba van - azokkal mi a helyzet? (nem mintha utóbbiak befolyásolnák az ítéletemet, miszerint ez az egyik kedvenc filmem)

    Épp ezért mondtam hogy egyszeri tv nézöknek.

    a sorozatok alapvetően olyanoknak készülnek, akik élvezni akarják és nem olyanoknak, akik szétcincálni. szerintem.
  • Szolnokboy
    #55
    milyen legyen egy időutazós sorozat, mint felületes, ha egyszer maga az időutazás sem létezhet a jelenlegi tudományos álláspont szerint?

    Épp emiatt kellett volna jobban belemenni a témába. Érdekes módon 20 évvel ezelött a Back to the Future-ben k***a jól megcsinálták ezt a témát. Nekem kell ahhoz tudományos álláspont hogy az ember gondolkodjon és elképzelje milyen lenne ha.

    a sorozat olyanoknak készült, akik nem azzal foglalkoznak, hogy "miért nem találkozik magával?" kit érdekel? nem ezzel kell foglalkozni

    Épp ezért mondtam hogy egyszeri tv nézöknek.

    (vagy kössünk bele abba, hogy az egész egy olyan alternatív világban játszódik, ahol jonathan lapaglia színművész nem is létezik, vagy hogyhogy senki nem ismeri fel, hogy a film főszereplője egyazegyben ugyanúgy néz ki.:)))

    Ennek semmi értelme

  • winnie
    #54
    Teljesen átgondolatlan és felületes. Az idövel való játék ennél jóval bonyolultabb. például ha visszamegy az idöbe miért nem találkozik magával ?

    LOL:) milyen legyen egy időutazós sorozat, mint felületes, ha egyszer maga az időutazás sem létezhet a jelenlegi tudományos álláspont szerint?

    a sorozat olyanoknak készült, akik nem azzal foglalkoznak, hogy "miért nem találkozik magával?" kit érdekel? nem ezzel kell foglalkozni. vagy tetszik, vagy nem, ez ízlés kérdése, de ez a komment azért mindenféleképpen vicces.

    (vagy kössünk bele abba, hogy az egész egy olyan alternatív világban játszódik, ahol jonathan lapaglia színművész nem is létezik, vagy hogyhogy senki nem ismeri fel, hogy a film főszereplője egyazegyben ugyanúgy néz ki.:)))
  • Szolnokboy
    #53
    Ez a sorozat egy kalap szar ! Teljesen átgondolatlan és felületes. Az idövel való játék ennél jóval bonyolultabb. például ha visszamegy az idöbe miért nem találkozik magával ? vagy az a gömb hogy kerül megint a helyére ? Miért nyilvánitották őrültnek a csávót amikor semmi baja nincs neki? (az elsö részben még rá is játszott )A főszereplő miért olyan egoista és személyiség nélküli , miért nincs a jellemrajz jobban kidolgozva ? stbstbstb.
    Színészi játék gyenge ,semmi extra. Szóval mindent összevetve ez egy összecsapott sorozat egyszeri tv nézőknek.
  • winnie
    #52
    Akkor úgy sincs soha semmi nézhető ezen a szar csatornán

    rengeteg nézhető dolog van az rtl-en, jobbnál jobb sorozatok például (elnök emberei, maffiózók, vészhelyzet, john doe, harmadik mászak)

    még szép, hogy egy napi sorozat helyén van ez, hiszen mit számít, ha egy nappal tovább tart a vetítés. baromság lett volna egy híradó, vagy egy fókusz, vagy a legnézettebb barétok közt helyére rakni - de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ebben az időben volt az a talkshow, amiért elmarasztalták a tévét.
  • mrzed001
    #51
    Dettó. Az a jó k... annyukat.
    Miért nem tudják az ilyen hülyeségeket pl főműsoridőbe tenni ???
    Akkor úgy sincs soha semmi nézhető ezen a szar csatornán

    Szóval vszínűleg kikeresték a legnézettebb műsorukat, aztán, no tegyünk be neki
  • PLaci #50
    ÁÁÁÁÁÁÁÁ!
    Ma kicsit csuklottak az ORTT-nél, ha rajtam múlott....
    17:30, a szú elen efbíáj-nak vége, a reklámok lementek, gondolná mindenki, most kezdődik az Időkapu.
    DE NEM! Az ORTT 2005.07.01 17:30 és 18:30 között felfüggesztette az RTL Klub műsorszolgáltatási jogát, mert valamit illegálisan reklámoztak a VV3-ban....
  • Nickstokes
    #49
    Hátjah, ment ott a kergetőzés rendesen, és senkit sem zavart hogy a Fehér háztól egy köpésre emberek fegyverrel szaladgálnak, meg lövöldöznek:P

    De amúgy jó a sorozat!