Seven Days - Az idõkapu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondom JúPC-nek, kifizetem érte a HBO igenmagas árát (kábelem van).
Szerinted mi volt a válaszuk ?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
A köznép pedig butul. A buta emberek nem értik meg a scifiket, mert nem szájbarágósak, gondolkodni meg már elfelejtettek (az nem kell a Big Bránerhez)
Regenesis minden részét láttam az elsõ vetítést követõ nap :))
Akkor még élt a btefnet
Jó kis kanadai sorozat volt, talán folytatni is fogják
Érdekes mód egyre több kanadai scifi sorozat jön ki, és jók :)
(csodálkozom, hogy a regenesis-t más is ismeri rajtam kívül:)
Many Coto Outer Limits-e erre a legjobb példa. Sok rész gyenge közötte, de sok akkorát üt, mint a 220.
Vagy említhetném a kanadai Regenesis-t is a biokutatással kapcsolatban
Vagy az Odyssey 5, amit megintcsak egy Many Coto remekmû :)) Vannak bene elvadult részek, de a szereplõk és a story együtt piszokjó showt adnak
Vagy a stargate, ami egy kicsit butuska ugyan, de nagyon nagyon szórakoztató, és remekek a szereplõk
Vagy a Babylon 5, JMS remekmûve, melyet lehetetlen a scifiknek utólérni :)
Szóval szerintem az "igényes" igencsak illik a Scifi legjobbjaira :)
És bár régen készült, a story sem tökéletes, azért a 7DAYS is elég jónak minõsíthetõ még mai szemmel is
sajnos scifiket sosem szoktak igényes kategóriába rakni, de a 4400 elég jó. fura volt, hogy végülis folytatták, hisz minisorozatnak indult (6 rész), de a következõ 2 rész, a 2. évad kezdete meggyõzött arrõl, hogy van értelme.
(sosem nézek pro7-et, szóval nem vagyok elfogult)
odyssey 5-tel nincs semmi bajom, nekem néhol kissé bedurvult - de nem az ilyen sorozatra szokták azt mondani, hogy igényes, hanem mondjuk az elnök embereire vagy a sírhant mûvekre:)
Mi a bajod az Odyssey 5-al?
régebben sokkal trébb mûsorok voltak, csak akkor kicsik voltunk és már az is nagy élmény volt, hogy nem magyar, hanem nyugati a tévé. ha most lennél kicsi (vagy a mosatni mûsor lenne akkor), ugyanúgy viseltetnél a pro7 mûsora iránt - pl. mai pro7 mûsor: simpsons család, lost, taken (vagyis 3 kultsorozat), utána meg az ördög ügyvédje, mint film. nokomment. (holnap meg desperate housewives van rajta, ha a sorozatokat nézzük egy kis friends-dzel, simpsons-zal és szex és new york-kal kiegészítve)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Mostmár a PRO7 is egy nagy rakás .... lett, akárcsak az RTL és a SAT1.
Pedig én még ezeken nõttem fel, és volt mit nézni rajtuk, mostmár ....
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>MatávKábelTV (T-Kábel)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Azok a régi szép idõk, amikor kedd 20:00 7Days, 21:00 X-Files, 22:00 The Outer Limits :)))
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Nagyon kedveltem a sorozatot, bár néha vannak venne enyhe logikai buktatók, de azért elég jól nézhetõ
Volt egypár aranyos világvégés rész is benne, azok tiszta Outer Limits :))
The Matrix has you...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊