4582
-
#820 tudnál dobni egy pontos linket honnan lehet betakeyt szerezni? :\
thx -
Thanatos #819 sorry idáig jáccotam :)
inkább gyere be a chat-re, thanatos_HUN néven megtalálsz bent ha épp vagyok :) -
#818 nemjössz? -
#817 gyere msn, coldf kukac vipmail pont hu aztán megbeszéljük a gémet -
#816 má csak serial kell -
Thanatos #815 nincs, ucso verziohoz nemtom vane egyáltalán skirmish
de gyakorolni jobb online emberek ellen ranked gameba gyk mindig van enemy ha kell :) én amikor rosszabb passzban vagyok 1 óra alatt akár 3-4 gamet is le tok azvarni :P (mert ilyen gyorsan rusholnak szét :P) -
#814 hmokthx :D
de abba bennevan aza skrimish is? :\
offline jo lennne gyakorolni -
Thanatos #813 gpgnet-et elinditod és az auto felpatcheli a játékot a legutolso verziora.. :)
-
#812 lenne ha lenne peccsem, thx :D -
Thanatos #811 valakinek ma nicns kedve pár menethez? :) -
Thanatos #810 :DDD -
#809 pls a szkrimis:) patchhez ez linket mert nem jó a kereső sgn...
kösz -
#808 lol -
#807 Ágyúval verébre :) -
sickb #806 Nagyon jó a kérdés:D én vettem nagyobb monitort -
#805 nemlehet vhogátállítanin hogy az alsopőanel kisebblegyen? vagy átrakni oldlara?
tul sok helyet foglal el a képernyőből -
sickb #804 Srácok melyik az a verzió amivel netnélkül lehet aival nyomni?
-
Thanatos #803 nemtom én utoljára asszem veled meg bucseral nyomtam :) ez eddig nekem full stabil , komolyabb belassulás is csak egyszer volt, viszotn a connect az már necces ugy 5ből 2szer siekrül kb... (van hogy csak áll a setting up automatch feliratnál... :/ ) -
Petko #802 én még karácsony környékén nagyban nyomtam a haverommal egésszen a 49 es verzióig mert az nagyon szar volt (folyton szétfagyott, meg szétkapcsolt)... ezt az 52 est csak a hétvége felé tudom letölteni mert akkor jutok az asztali gépemhez -
Thanatos #801 nem lenne majd valakinek kedvem egy custom gamehez? rushtanfolyam mentesen persze és ha lehet akkor valami teamgame-et kéne összehozni :) na? :) -
Thanatos #800 :DDD
amugy msot sikerült végre egyet nyernem..., nem rusholt enemy hanem védekezni átl be el is bukta :) -
#799 Starcraft skirmishnek is nagy hibája volt a korai rush. Egyszer láttam egy videót 2 japcsi küzdelméről, a gyártó egységekkel rush-oltak a játék elején :D
Több száz ember nézte kivetítőn ezt a hatalmas taktikát :) -
Thanatos #798 tény csak van akinke van idege hülyeséggel szivni van akinke meg nincs :) engem pl ucso mecsen is szarrá fossá vert enemy, de mégis élveztem mert nem nagyon rusolt, elején puhatolozott de mivel az nem jött be igy csak néha néha probálkozott be..., és egész jó game lett belőle :) -
sickb #797 Najó majd jól lerrushollak ha megjelenik a game:D
-
BladeW #796 * nagybetuvel -
BladeW #795 Sejtettem hogy az "általában" szot NAGYBEBUTVEL kellet volna irnom -
sickb #794 Ezt azért így nem mondanám hogy a rush a kezdők fegyvere kezdők ellen:D
-
BladeW #793 A rush altalaban kezdok fegyvere kezdok ellen. Hozza kell szokni es tudni kell vedeni, sot profitalni belole. Kibekkelni aztan letechelni a rusholot. Viszont amig idaig eljut az ember be kell szopni igen sok meccset -
sickb #792 Segítsetek pls, honnan tudok most olyan verziót tölteni amit nem neten hanem ai val lehet nyomni. Nincs most otthon netem, gépem is csak nemrég lett fejlesztve, most tudok megint nekivágni a tesztelésnek.
-
Borg #791 Egyébként így az AI-t is elég könnyen be lehet nyomni.
Amint van 1-2 tech1 engineered a commandert rázavarod a másik bázisára :) Oszt még ha szét is lövik, a robbanástól akkor is lepusztul a bázisa.
Már ha olyanra van állítva, ahol nem a commander védelme a cél. -
Thanatos #790 nah msot jóval tovább kihuztam olyan háromnegyed órát..., üröm az örömben hogy kb fele időtöl kezdve hihetetlenül szaggatottt... :(
amugy mgé a rush témához annyit a félreértés elkerülése végett hogy én nem azt hivom rush-nak ha valaki támad mert az a normális hanem azt ha 0.02sec -el a start után már elkezdi folyamatosan alap egységekkel... és csak alap egységekkel támad de abból legyért percenként 3000-et.... -
Thanatos #789 ha olyan az enemy igen..., ált ezért jáccok énis inkább haverokkal mert ott akár értelmes játékra is lehetőség van... -
Thanatos #788 rated gameban vadidegenekkel nehéz egyezkedni... :( -
Borg #787 Azt kell csinálni, amit mi régen: megegyeztünk mindig, hogy az első 5 vagy 10 percben nincs támadás. -
#786 RTS multiban = RUSH
sokan szeretik sokan nem szeretik ez van
egyebken elarulok egy titkot a RUSH csak egy kezdes fajta
gyakorold be vagy talalj ki egy univerzalis vedelmet, es maris hosszabb a jatek
egyebkent jatszottam en mar 3 oras RUSH meccset is :)
az tuti nem lesz amit sokan akarnak hogy invulnerable legyen a kezdes, mondjuk 5 percig hogy ki lehessen epitkezni -
Thanatos #785 nah nyomtam ma két rated gamet..., sajnos mgé midnig a rush a lelke mindennek megy, igy értelmetlen az egész :( -
#784 nekem is pls ^^
[kunyerálós]
amugy hali
gamestarba szép cikk van rola, kell scan? -
Borg #783 :P pü -
#782 najo csak azt honnan szedjem le? -
Borg #781 Nekem a 3.8 beta még mindig megy, AI ellen skirmishben simán.