4582
-
#860 Már kijött...Fenn van a 3dgamers-en, gamespot, fileplanet meg még pár helyen...Csak mindenhova regisztrálni kell... -
#859 Felesleges visszaszámolni, valószínűleg sok-sok ember neki fog esni ha ki fog jönni és órák alatt fog csak lejönni... -
#858 http://www.3dgamers.com/news/more/1096486809/ -
#857 18:30! márcsak 25 perc...najó nem szarom tele a topicot ilyen felesleges infóval... -
#856 Nem értek veled egyet. A demoban láthatjuk előszr milyen is lesz valójában az AI....Én speciel nagyon várom(igaz hiába, mivel futni nem fog):'( -
#855 "The demo will include an early portion of the single-player campaign for the Cybran Nation, one of the game's three playable factions. It will also include a skirmish map named "Finn's Revenge," which can be played on easy, medium, and hard difficulty levels. "
-
#854 Én még ma kipróbálom a demót tuti...Company of Heroes óta nem érdekelt játék annyira mint ez.. -
#853 Hát ha nem is az első de legalább támogatja. -
#852 Igen elvileg(!) ez az első játék ami igazán támogatja a dual és quadcore procikat(ezt olvastam). -
Borg #851 Nincs ilyen kemény konfig igénye, ökörség.
Nekem 6600gt, 3000+ A64-en tökéletesen futott minden highra téve 1280-ban, leszámítva az AI miatti lagolást - ami ugye a bétának volt betudható. -
#850 Ha már ilyen kemény konfig éhsége van legalább támogatja a többszálú végrehajtást? (Értsd: Dualcore procit támogatja?) -
#849 Én nem szedtem le a bétát...Először fogom látni...
Olvastam is, hogy elég durva gép kell hozzá...
Remélem a demo már elfog futni 7800gtn meg 3500+ amd 64en 1gb rammal.
(Általában a demóban már optimalizálnak is) -
Borg #848 Szerintem aki a bétával játszott/játszik (ki nem?) azt hidegen hagyja a demo, amikor nemsokára a full is jön... -
#847 Tévedtem...ez amcsi idő szerint vagyis UK 17:30 azaz nálunk mivel angliához képest 2 óra az eltolódás 19:30...
Tehát ma este 19:30 kor Supreme Commander demo...
Induljon a kommentáradat -
#846 Kiváncsian várom! -
Elvileg ma délelőtt jön a demó..(bocs ha nem új infó) -
#844 Én is baromira várom már... Csak 1 kezdetleges bétát tudtam tesztelni még az elején, és elment a kedvem a további bétáktól, de azt láttam hogy érdemes kivárni a végleges verziót... -
sickb #843 Meg kell venni nincs kecmec
-
Petko #842 az nem 20 dolcsi:) hanem 20.-án fog kijönni -
#841 20 dolcsiert meg lehet hogy meg is veszem :) -
sickb #840 Release dates (february): EUR 16, USA 20, AUS 23 | Beta ends february 5th! | Beta .53 out now (jan 20) | -
#839 Nem elég a beta?
lehet 3.8-al al-lel játszani, akinek meg nem elég az, az vegye meg a teljest. Jó ideje ez lesz az első game amit megveszek megjelenésekor, mert jobban megéri mint az idei év játékainak nagyja(talán még a Spore, ill. a Hellgate, nagyon talán a Midway,ill. ha jó lesz a World of Chaos) -
sickb #838 Nah.. Valaki igazán ellophatná már azt az aranypéldányt a gyárból...:)
-
Thanatos #837 ehhhh :DDD -
#836 kösz :P -
Thanatos #835 passz :) -
#834 aham...
és majd a teljesben jó-e lesz? :\
hogy futna az én ratyi összeállításomon?:P -
Thanatos #833 a bele hegesztett ai miatt van... -
#832 hmm...
kiprobiztam a skrimisht...
nah hát a grafot levettem lowra, de még ugy is szaggat mint jállat :\
ez normális 2.4es P4en, 1gbramon, és gf6600-n? :\
-
Thanatos #831 február 20.-án jön gamefaqs szerint -
Reyes #830 Én is egyből elkezdtem keresgélni;D -
#829 Azért ott még nem tartunk. -
Borg #828 azt hittem legalább nforce link :D -
#827 Francba! Megelőztél! :)
Link -
Thanatos #826 melyik gamehez nincs ma már? :(
mongyuk ha ki is adják azokat a patcheket akkor annyi baj legyen... -
Petko #825 bejelentették hogy megvan a gold lemez... legalább 1 hónapnyi beta tesztelés simán ráfért még volna... ezt így kiadják lesz hozzá még 20 patch legalább -
Thanatos #824 nekem desyncem 5.2vel még nem volt szerencsére
egyszer volt valami orbitális lag de az nem biztos hogy game miatt volt, de desync még akkorse volt
-
#823 1-t köszönöm, beta keyem nem lesz, már nincs keyosztás, megvárom még kijön a full -
#822 3.8 megy net nélküli a.l-el
http://nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=27873&start=390 itt keress rá az a.l patchre
5.2-es verziónál csask 2 gondom volt:
-replayeknél 30 min után mind vagy beszaggatott, vagy nem tudtam végignézni a replayt
-egy kis desync (nagyját már ki tudták venni a betából)
rush vagy nem rush:
múltkor nem rusholt be az ellen(team game volt)
nekem 202 metal volt a termelésem, neki 153, csapattársának 130, de az én csapattársamnak 80, úgyhogy beszívtam, építettem 1 monkeylordot, 1 beetlet, csapattársam csak tech3-as kbotokat, és egy t3 artyt 15-10% ig
DE az ellen épített t3 artyt, a csapattársa 1 mavort,meg volt a végén nuke is
a commandermet meg t3 strat. bomberek kapták el 4 shield alatt minden légvédelem dacára, a végén meg menekültem a base commanderekkel a nukeok elől :)))
-
Thanatos #821 pontosat nem de fileplanetről...
viszont nem hiszem hogy van még, bár nemtom, meg kell nézni...