Blackmore\'s Night
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#vigyor3>#vigyor3>
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Az új album dalával (Locked within the crystal ball) kezdtek, nagyon nagy volt, fõleg azután hogy az elõzenekar elég gyengusz volt...már az elsõ hangnál elkapott a hamisítatlan izgalom, ráadásul tényleg úgy szólt, mintha otthon beraknám az albumot. Candice jó sokat poénkodott, mondta hogy összeházasodtak 😄 A közönség nagyon jó volt, az elsõ sorokban ülõk táncoltak is, meg vettek mindent, úgyhogy nagyon közvetlen volt az egész buli! Jó volt, az egyik szám elõtt mondta Candice hogy ez a dal mittudomén hogy íródott, erre odamegy Ritchie, aztán mondta, hogy nem, az nem úgy volt, hanem a legjobb barátjával voltak, azt akkor...Néz rá Candice, aztán: Beszél!!
Remélem érthetõ :-)
Úgyhogy király volt!
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
Bár Blackmore mondta,hogy nem szeretne túl nagy felhajtást,szal megértem.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
viszont a Street of dreams az egyértelmûen BN 😄
Kuss!-magyarázta.
Én most várom elsõ gyermekem, kislányom. Még 3-4 hét.
ja, hanem populáris a cucc, akkor könnyen lehet, hogy elfog tartani egy ideig
minden attól függ, mennyi a seeder-leecher(seeder: az aki tölti fel az egész adatot, leecher: aki tölt le is meg fel is) arány
Kuss!-magyarázta.
Egyelõre ennyit, majd még lesz több is, csak az a baj, hogy iszonytatóan lassú a letöltés.
én a utorrentet ajánlom, azt mondják az a legjobb kliens nekem is bejövõs, www.utorrent.com -ról tudsz szedni, ingyenes.
ha ez kész, menj fel pl. a www.torrent-finder.com oldalra, keress vmit ami kell neked, és a talált torrentet megnyitod, a kliens magától hozzá fogja adni, beírogatod hogy hova szeretnéd letölteni legyen-e korlátozás stb. aztán tölti.
könnyen átlátható 😊
Kuss!-magyarázta.
Ne legyetek rám mérgesek, szóval láma vagyok az ilyen letöltések terén. Hogyan kell ezt végigcsinálni? Próbálkoztam, de nem megy.
Segítenétek??
Kuss!-magyarázta.
nagyon király páros, kibaszott jó hangja van a csajszinak
Kuss!-magyarázta.
es meg egypas bootleg
1997 Shadow of the Moon
1999 Under a Violet Moon
2003 Ghost of Rose
2004 Night-Beyond the Sunset
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Nekem van tõled amúgy, csak a kazettás cuccost jobban szeretem.Under a violent moon. A másikat meg nem találom, úgyhogy a család meg az asszony elõ lesz véve, hogy vajjon hová is lett?
Mp3-ban csak a Firesrõl van meg pár szám.
\"Megrögzöttek és szélsőségesek gyűlésein nem láthatsz...\"
Ideális borozáshoz, pihenéshez, táncikáláshoz, gyönyörködéshez, nõzéshet, stb...
Csak ajánlani tudom!
Viszont a mögötte lévõ embõcökrõl fogalmam sincs. Meg a névmemõriám is csökött, úgyhogy nekem tökmindegy, ki az a Ritchie, akinek az arcától a mások nem férnek el a repülõben. <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#banplz>#banplz>
Hát ennyi, megyek túrni a dobozban.
\"Megrögzöttek és szélsőségesek gyűlésein nem láthatsz...\"
a Dios korszak nagyon jol sikerult mindkettojoknek es utana a Stranger in us all is nagyon odavag. kar hogy nem folytatta meg egy kicsit... az volt a gond, hogy a turnen osszejott az egyik hatterenekessel (a neve candice night), aki tarszerzokent bealt es jo dalok jottek ki az egyutmukodesbol (pl. Ariel)
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Ja ráadásul a DP-korszak vége felé két repülõvel mentek koncertezni:
1.)Gilian,Lord,Paice,Glover
2.)Blackmore...
Ettõl függetlenül egy óriási gitáros és egyéniség!
Ez B'sN project amúgy nekem nem tetszik annyira.