Blackmore\'s Night

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Jó ez a mjúzik, Take! 😊

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Luiprima
Sajnos még nem voltam koncertükjön csak Deep Purple-n voltam mikor Blackmore még ott játszott de megnézném õket.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Sil78
Ha jól tudom, az énekesnõ (Candice Night) Blackmore felesége. Szoktak Magyarországra is járni koncertezni, és úgy hallottam, a koncertjeiken azok kapnak helyet az elsõ sorokba, akik reneszánsz jelmezben mennek.

These are my friends, see how they glisten...

zenét?

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

htx <#idiota>
szacsi
ismerjük

:-O http://www.ashes.hu O-:

gabber_saviola
HTXVM

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Luiprima
Mellékesen a Home Again a Fires At Midnight 2001-es albumról
A Rainbow Blues a Ghost of a Rose 2003-as albumról van

jahm, a nõi énekes odaüt 😊
Luiprima
RITCHIE BLACKMORE zenekara aki már régi motoros a szakmában 1968-tól 1975-ig a DEEP PURPLE szólógitárosa Akkor megalakitja uj együttesét a RAINBOW-t 1984 körül újra összeáll a D.P.majd 1993-tól újra a Rainbow-al túrnézik 1997-ben tör be a Blacmore's Night a Shadow Of The Moon cd-vel és kocertkörúttal Euróbában és Japánban.A nõi énekes szerintem feldobja a bandát bár BLACKMORE zsenialitásához kétség sem férhet.

de, ha mekveszed asz alpumot<#idiota>

(MSN 😄)
gabber_saviola
több nincs?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
érdekes zene <#eljen><#eljen>

Blackmore's Night - Rainbow Blues
Nah, másik lekjopp 😄
gabber_saviola
ok letöltöm 😄

Blackmore's Night - Home again - szigorúan csak népszerûsítés miatt raktam fel pár számot 😛 hallgasd meg, kepper papa 😄
gabber_saviola
emmmeg mit játszik?

Hi!

Nemrég ismertem csak meg az együttest, és hát <#worship> Szvsz ql nagyon 😄 Szal gondoltam kicsit népszerûsítem... 😊 Hasonló stílusú csapatokról tudtok-e? 😊
← ElőzőOldal 2 / 2