68
Minden róluk ;)
-
#28 ez nem gond, el tudom orakig halgatni - DP, Rainbow, Blackmores Night...
a Dios korszak nagyon jol sikerult mindkettojoknek es utana a Stranger in us all is nagyon odavag. kar hogy nem folytatta meg egy kicsit... az volt a gond, hogy a turnen osszejott az egyik hatterenekessel (a neve candice night), aki tarszerzokent bealt es jo dalok jottek ki az egyutmukodesbol (pl. Ariel) -
Takezó #27 kedvenc számaid tőlük? :) -
Szávitri #26 Imádom! Most is azt hallgatom! :) -
flashX #25 Nemrossz.. -
#24 összefoglalva egy nagyképű fasz -.- -
#23 Ez igaz nem egy könnyű eset a pali de gitározni nagyon tud. -
#22 A DP-ből is azért vált ki...
Ja ráadásul a DP-korszak vége felé két repülővel mentek koncertezni:
1.)Gilian,Lord,Paice,Glover
2.)Blackmore...
Ettől függetlenül egy óriási gitáros és egyéniség!
Ez B'sN project amúgy nekem nem tetszik annyira. -
Takezó #21 MSN-en írj:) -
#20 van egypar albumom amin blackmore jaccik. teccik nekem ez a fazon, bar azt mondjak rola, hogy lehetetlen vele kijonni :) es a rainbowban neha lecserelte az egesz zenekart... -
geigermuller #19 relax zene. -
#18 Jó ez a mjúzik, Take! :) -
#17 Sajnos még nem voltam koncertükjön csak Deep Purple-n voltam mikor Blackmore még ott játszott de megnézném őket. -
#16 Ha jól tudom, az énekesnő (Candice Night) Blackmore felesége. Szoktak Magyarországra is járni koncertezni, és úgy hallottam, a koncertjeiken azok kapnak helyet az első sorokba, akik reneszánsz jelmezben mennek. -
Gandibá #15 zenét? -
Takezó #14 htx -
#13 ismerjük -
#12 HTXVM -
#11 Mellékesen a Home Again a Fires At Midnight 2001-es albumról
A Rainbow Blues a Ghost of a Rose 2003-as albumról van -
Takezó #10 jahm, a női énekes odaüt :) -
#9 RITCHIE BLACKMORE zenekara aki már régi motoros a szakmában 1968-tól 1975-ig a DEEP PURPLE szólógitárosa Akkor megalakitja uj együttesét a RAINBOW-t 1984 körül újra összeáll a D.P.majd 1993-tól újra a Rainbow-al túrnézik 1997-ben tör be a Blacmore's Night a Shadow Of The Moon cd-vel és kocertkörúttal Euróbában és Japánban.A női énekes szerintem feldobja a bandát bár BLACKMORE zsenialitásához kétség sem férhet. -
Takezó #8 de, ha mekveszed asz alpumot
(MSN :D) -
#7 több nincs? -
#6 érdekes zene -
Takezó #5 Blackmore's Night - Rainbow Blues
Nah, másik lekjopp :D -
#4 ok letöltöm :D -
Takezó #3 Blackmore's Night - Home again - szigorúan csak népszerűsítés miatt raktam fel pár számot :P hallgasd meg, kepper papa :D -
#2 emmmeg mit játszik? -
Takezó #1 Hi!
Nemrég ismertem csak meg az együttest, és hát Szvsz ql nagyon :D Szal gondoltam kicsit népszerűsítem... :) Hasonló stílusú csapatokról tudtok-e? :)