51
KRESZ
-
#51 -
#50 hali.
Hallottam egy olyat hogy lakott területen belül a hátul utazóknak nem kötelező bekötni a biztonsági övet.
Ennek van valami igazság alapja? -
#49 Köszönöm -
#48 egyezik a táblájuk, tehát valahogy el kell dönteni h ki menjen előbb. Mivel érmét feldobni nincs idejük így marad a jobbkézszabály. -
#47 Sziasztok! Ezt valaki el tudná magyarázni nekem?
Azért van elsöbsége a motorosnak mert miután elhaladt az "A" jármű utána jobb kéz szabály?
-
honved4 #46 kötelező-e kötelező a felelősségbiztosításunk elkérni igazolni egymásnak, ha rendőri intézkedésre nincs szükség? -
Sn00thy #45 Hali!
Ha 4 hónapon belül 2x is megfognak a 15-25km/h túllépéssel akkor a csekken kívül számíthatok még valamire? vagy nagyobb csekk lesz? -
#44 objektív felelőség miatt nem tudják ki a sofőr ezért nem adnak pontot csak pénzbírság. Saját tapasztalat én is fizettem 60k-t -
#43 pontot nem levonni fogják, hanem hozzáadni :) 3-4et szerintem, de jogsid ettől még megmarad, kivéve ha nem gyűlik össze annyi, amennyitől már elveszik tőled...
Úgy tudom, jogsit objektívben nem vesznek el, de ha igen, akkor is a duplájával azért túl kell lépni városban.
És a trafik jó része már nem villan. -
Sn00thy #42 Jujj akkor ez kegyetlen nagy bukta. :(
Jól sejtem, hogy ezek a mai kütyük már nem vakuznak? -
#41 ezt nem tudom pontosan én se találtam sehol, de tippre 3-5 pont körül és 1-12hónap jogsi elvétel pontos kategóriától függően. De nem tudom h vannak a kategóriákba beosztva. -
Sn00thy #40 Teszemaszt kb 35-40-nel léptem túl. Akkor 60k pénz fixen és még mi jön mellé? Gondolom pontlevonás. Eltiltás?
Köszi -
#39 1. 50 km/óra sebességig
a) 15 km/óra felett 25 km/óráig => 30.000 forint
b) 25 km/óra felett 35 km/óráig => 45.000
c) 35 km/óra felett 45 km/óráig => 60.000
d) 45 km/óra felett 55 km/óráig => 90.000
e) 55 km/óra felett 65 km/óráig => 130.000
f) 65 km/óra felett 75 km/óráig => 200.000
g) 75 km/óra felett => 300.000
A kategóriák azt jelentik h ennyivel lépted túl a sebességhatárt.
pl.: 68km/h-val mentél 50 helyett akkor 30.000 ft
15km/h-ás túllépésnél vagy az alattinál megúszod a közigazgatási bírságot, de szabályértésért 3000-20.000 ft büntetéssel sújthatnak. -
Sn00thy #38 Üdv!
Hol találom meg a lakott területen történő sebességhatártúllépésre vonatkozó szankciókat?
Köszi -
#37 a magyar kresz -
Merdzso #36 Hello Mindenki!
A következő problémám lenne, ha minden jól megy látszani is fog a kép. Magában a progiban nincs ilyen hogy beállítások. felbontást próbáltam mindenhogy de semmi változás. A fele nem látszik a kérdéseknek.
válaszotokat előre is köszi -
lord nihilus #35 kérdéssel fordulok hozzátok :D létezik-e letölthető kresz vizsgaprogram mocira? lécci ségíjjetek, előre is köszi ;) -
Zsolt01 #34 1000 Ft -ot végülis megér, de ha ingyen is beszerezhető !!!
Nekem ami van:
Kresz_Teszt_Full_by_VOODOO.iso - 165 Mega
Interneten talán rá lehet akadni, habár nekem nem onnan van.
(De feltölthető.) -
gizi01 #33 Szia.az oktatód nem tud cd-t adni?én is az oktatómtól vettem 1000ft.de megéri mert benne van minden,az összes kategóriáról és bármikor lehet használni.most is abból tanulok C+E.kat. -
Zsolt01 #32 Ja, bocs. Mos látom C -ét kérdezted.
1. -ben van !
Próbálj szerezni egy Kresz_Teszt_Full cd-ét !
(Minden bennevan.) -
Zsolt01 #31 1.
2.
3.
(De ezekbe az összes kérdés nem szerepel!)
Próbálj szerezni egy Kresz_Teszt_Full cd-ét !
(Minden bennevan.) -
Kenworth #30 keresek olyan oldalt ahol c kategórámhoz kreszt gyakorolhatnék!
Tud valaki linket vagy oldalt? -
csekez #29 csak a rendornek is ez legyen a velemenye :D -
#28 Kresssz??? ez mi??? Én nem vagyok joba a kresszel...
Mindenhol nekem van elsőbségem nem számit semmi... -
#27 vicc
tanulgass a konyvbol -
#26 Csak pénzé?
Ejnye, ejnye, azok az irigy kereskedők. -
JokerSpArX #25 Cső! a faszom tele van bazzeg!mer mindenhol csak pénzé tucc leszedni kreszprogramot . figy tudnátok nekem adni 1-t vmi olyat tod amiben teszt kérdések vannak. kösz ha tuttuk akkor lécc irjatok az e-mail címemre [email protected]
-
#24 szvsz csak 150. De mivel gyerek még nincs, én meg 180 vagyok, így nem nagyon mozgat a dolog :) -
#23 gyerek ülés 155 cm-ig kell emlékeim szerint amúgy.... -
#22 UP! (azoknak akik nem ismerik a keresőt) -
#21 Gyorseagálású hadtest? -
Rolesz #20 b., Az úton a megjelölt sebességnél lassabban kell haladni. -
geigermuller #19 ne közlekedj. -
#18 Nem azt jelenti..... -
Jogsid ?
Hiszen még a kresz vizsgád sincs meg -
#16 az a tábla a legnagyobb sebességel haladni tilos aszt jelenti, tudom mert nekem van jogsim. -
#15 maximális sebességet jelöli. a minimum sebességet kék körben lévő tábla jelzi. -
#14 De szokott. Ez a tábla a megengedett legnagyobb sebességet jelöli. Ez 100% -
#13 most hétfőn megyek Kresz-vizsgára és tuti a max sebességet jelzi, amivel haladni lehet -
MrTressy #12 hátha te ilyen tábla mellett elhaladsz 50el és pont mérnek a zsaruk simán kiszednek gyorshajtásért