102
-
tudatlanka #62 Szvsz PCI -
BiroAndras #61 Asszem maradok a Hauppage-nál. De akkor még kérdés, hogy PCI vagy USB ? -
BiroAndras #60 Na most ezt nagyon nem értem.
A screenshot-on egyértelműen WinDVR van írva. Ráadásul nem úgy néz ki, mint a 3-as.
A WinDVD is izgalmas, mert a 6-oshoz is van már crack, de hivatalosan még cask 5-ös van. Valaki fel tudna homályosítani, hogy mi a fene folyik itt? -
BiroAndras #59 Vagy a WinDVD Recorder-ről van szó? Annak valóban van 5-ös verziója. -
BiroAndras #58 Érdekes, a doksi WinDVR 5 jár hozzá, de az InterVideo honlapján a 3 a legfrissebb verzió.
Én a 3-ast már 2 éve használom, szóval gondolom tényleg lehet már 5 is. De akkor honnan szedhető le, ha a saját honlapján nincs? -
mechorg #57 Sztem egyrészt nem minden rádiónak van netes közvetítést, másrészt amelyiknek van, azt meg hasonlítsd össze a sugárzottal... Radicafénál pl. sokkal jobb a rendes adás mint a netes.
Teletext meg azért nem rossz :) Gyorsan, tévénézés közben megnézed a műsort. (Meg különbenis mér ne.) -
BiroAndras #56 Ez a Plextor cuccos télelg szépen hangzik. Ha tényleg müxik, meg jól kezelhető és atomstabil, akkor megéri az árát. Van valakinek konkrét tapasztalata ?
Egyébként a PVR250 is szép, csak az mpeg4 annyival jobb az mpeg2-nél, amiről nehéz lemondani. -
Hegyikecske #55 hmm mi a halálnak egy nettel rendelkező gépbe olyan tv tuner amivelé rádiózni meg txtetn ézni lehet ?:)) mer az okés h ennyivel is többet tud, viszont amit txten meg tudfsz nézni butított kockákból az tneten is megtudod sokkal szebb designnal, job bkinézettel, rádió.. az meg az analóg jelt veszi ha neten hallgatod nem lesz semmi gond a betájolással sokkal kevesebb macera sztem jobb is, de az tény h +funkció.. :) -
mechorg #54 mechorg pinnacle pctv pro-ját a bluefish támogatta. -
mechorg #53 pinnacle pctv pro rulez
az az 1 gondom van vele hogy a weblapjukon az 5.5-ös pctv vision van fenn, én meg kaptam hozzá az 5.9-est, node sebaj...
Ha downgradelek akkó downgradelek.
Ja, és az mpeg 2 még külön 5 bákk, ez szívás. -
tudatlanka #52 FTeR de legalább az "vigasztal" rendesen öszezavartunk......bocs.
Szval a döntés a tied Hauppage vagy Leadtek....én a hauppage mellett vagyok az van a gépemben ismerem és tökéletesen elégedett vagyok vele a haverjaimnál is az van (250-s és 350-sek) és elégedetttek velük.
A döntés a tied. -
FTeR #51 mindenféleképpen dobozost akarok. :) -
dez #50 De persze lehet, hogy amit te venni akarsz, az dobozos. És akkor gond egy szál se. -
dez #49 Azt azért észrevettük. Bár azt most vettem észre, hogy a .com site-on is a "multimedia" lapon a rev.A nyák van az OEM-nél a kis képen (miközben a rev.B a bejövő lapon, aminek a tetején ott van, hogy (OEM)). Szal lehet, mindenhol a rev.A-t adják OEM-ként. De nem sokat veszít vele az ember, mert szerintem az OEM-hez amúgy sem jár távirányító. -
FTeR #48 nah szép, a végén inkább nem veszek semmit
a ledtekes oldalon sok link rossz helyre mutat, van hogy a lap tetején meg alján lévő specif-es link is máshova mutat. szal lehet h ezé kavarog az egész. -
dez #47 Annyi van, hogy a norvég site-on az OEM típus még a rev.A-s PCB-t használja. Azaz itt még egy korábbi szállítmányt árulnak belőle. Bár lehet, hogy ez itthon is így van. De nem sok különbség van: a rev.A-son nincs remote bemenet, a Jack hangbemenet helyett 2 RCA van, nincs belső hangkimenet, és nem csavarosak az antennacsatik. Vétel előtt meg kell kérdezni, hogy rev.A-s vagy rev.B-s az OEM itthon. És persze a kiegészítőkben is lehet különbség. (A szoftveren kívül.) Pl. esetleg nem jár hozzá távirányító (még ha az új nyák már tudná is fogadni).
Hauppage: persze, mert más is (a 150-es és a 250-es - 350-ből csak sima van, 500-ból meg csak MCE-s): a simán nincs FM. -
tudatlanka #46 Én arra gondoltam hogy szegény FTeR nem fogja tudni ugyan már melyik a dobozos vs Oem verzio...Mert tény és való a .com-s oldalon mindkét kép azonos még a hivatkozási cime is....DE adva van egy másik oldal is ahol más a hw mint az anya oldalon....+ a hauppage egyértelműen meg különbözteti a két os-hez tartozó hw-t.Namármost mostanában sok mindent hallani hogyan és miként próbálkoznak a gyártók NÉHA szegény usereket palira venni...
AMugy igazad van az oem és dobozos ÁLTALÁBAN csak a köritésben különbözik. -
dez #45 Mi gyanús? :P OK, pl. korábban az OEM Audigy, Live nem ugyanaz volt, mint a dobozos, de általában ugyanaz, csak nem adnak hozzá szoftvert. -
tudatlanka #44 Hááát akkor is gyanus egy kicsit... -
dez #43 Ez nem a sima/OEM miatt van, hanem ha megnézed, a norvég site-on még a rev. A PCB van kint, a .com site-on mindkettő reb. B, és egyforma. -
dez #42 Elméletileg... Ha körülnézel pl. a hazai boltokban, tele vannak OEM cuccokkal. :) (De ez köztudott.) -
tudatlanka #41 dez szomorú hirem különbözik
OEM
hasonlitsd össze a két képet.....
FTeR elméletileg igazad van.....a gyakorlat soxor mást mutat.Szóval figyelj oda rendesen
dobozos -
FTeR #40 elméletileg az oem nem kapható kiskereskedelmi forgalomban, csak komplett konfig összeállítók vásárolhatják meg. ezeknek nincs szűkségük az sw-re. -
dez #39 Az egyforma HW megjegyzés a WinFast PVR2000 sima és OEM-re vonatkozott. -
tudatlanka #38 A hauppagénél alapból van plusz csati+ rádió a pvr250mce-l szvsz a hw nem ua..... -
dez #37 HW-esen egyformák, csak a SW más. Talán egyszerűen csak nem adnak semmit az OEM változathoz, és rábízzák az egészet az MCE-re. -
tudatlanka #36 #33 ez van.Én még azt nem értem miért gyártanak két oprendszerre ugyanolyan kártyát.....és még véletlenül se kompatibilisek.... -
FTeR #35 ja azt nem írtam, h nekem a rádió is kell, ezé nem jó pl ez a pvr250-es, és az áráért ott van a leadtek pvr2000 ami meg kb azt tudja mint ez a pvr350. -
FTeR #34 hw-s tömörítést tud a leadtekes pvr2000
"Hardware MPEG-II Encoder free up your CPU resource"
mondjuk ha hw-s nem értem mi köze a CPU teljesítményéhez...
most látom,h dv2000 nem tud csak sw-sen, akkor ez is különbség. -
FTeR #33 nézegetem a winfast pvr2000 meg a dv2000 specifikációit és a dv2000 jobbnak tűni, pedig az egy 5össel olcsóbb. (talán az előbbire több dolgot lehet kötni, meg közvetlenűl tud dvdre írni)
röhely hogy a 2 cucc 90% ugyan az, de ezt a leírásbúl úgy kell külön-külön összeszedni. egyknél hatalmas nagy betűkkel ír 1 fícsört, míg 1 másiknál éppenhogycsak mellékesen megemlíti. -
tudatlanka #32 FTeR akkor viszont nézd meg jól hogy melyik verziót veszed mert dez is irta van belöle MCE ill xp-s verzió....
pvr 350 hardveres mpg2 encoder ill decoder van benne -
FTeR #31 tehát akkor én eredetileg
a WinFast PVR2000-re gondoltam és ott ez van "Microsoft Windows XP with XP1 or Windows 2000 with SP4", de valameik táblázatban az mce-t írta erre írtam, h akkor marad a WinFast DV2000. de ahogy most elnézem mindegyik megy xp-re.
meg azt is írtam, h nem látom miben jobb a WinTV-PVR 350 ami a plusz 10et indokolná. -
dez #30 A PVR2000-hez is XP kell (vagy akár Win2000)! Csak az OEM változat keszült az MCE-hez. Vagy a Mistralos az az OEM? Akkor nem szóltam. (Bár talán meg lehet szerezni a nem-OEM szoftverét, ami már megy sima XP-n is.) -
dez #29 Sztem te értetted félre FTeR-t, ő a #26-ban "pvr" alatt nem a Hauppage-eket értette, hanem a Winfast PVR2000-et. :) -
tudatlanka #28 Na ezt rosszul szerkesztettem :(de pont odamutat ahova akartam...olvasd el és mérlegelj... -
tudatlanka #27 Akkor félre értettél mégpedig:
1:a pvr xxx mce-k és a leadtek pvr 2000 szoftver igényét megnézed akkor az os az xp media center [URL=http://www.leadtek.nl/nts/uk/products/tv/index.php?page=tv.php&pronameid=135&tab=_2&sid=82]specifikáció[/URL ]
2:a sima pvr xxx-k az xp alatt zokszó nélkül megy
3:van rá mód hogy az sima xp alatt is müködésre bírd de csak a lentebb irt tv-s szoftvrekkel(hauppage esetében) Leadtekről nem tudok nyilatkozni de olvastam az igényét azért szóltam.
Azok a hauppage-k amiről a cikk szól sima és nem mce-s változatok.Nézd meg az összehasonlitó táblázatot a lentbeb levő linket és rájösz. -
FTeR #26 huh, nem értelek :(
mondtad, h pvr MCE-n megy csak, megnéztem és ténleg.
ezért úgy döntöttem a továbbiakban dv-n fogok gondolkodni, mert annak sima xp-kell.
ezt a fizetős dolgot meg végképp nem értem :( -
tudatlanka #25 Minimum System Requirements One available PCI 2.2 compliant slot
Pentium III 550MHz or higher
128MB of system memory
Microsoft Windows XP Media Center Edition
Graphics sub-system with DirectX 8.1 or above
16-bit sound card
És milyen a media center??????
Mondom nézd meg ha xp alatt akarod használni akkor CSAK fizetős szoftver jöhet szóba pl MythTV, BeyondTV, SageTV -
FTeR #24 akkor dv2000 ;)
kösz -
tudatlanka #23 Leadtek szintén a Windows XP Media Center Edition-hoz.Mint a Hauppagenél MCE sorozat.....
FTeR ha a Leadtekben gondolkozol akkor figyel arra hogy milyen oprendszered van fenn......