WinTV-PVR tévétuner család ismertetője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom mit csináljak, kérlek benneteket segítsetek! Válaszotokat elõre is köszönöm!
Én sem bízom az ilyen cuccosokban, de sajnos muszály volt. Van ugyanis 1 sorozat, aminek pár része egy idióta elcseszett kodekkel van megáldva (Voxware Metasound), amit csak és kizárólag az ACE ismer (hónapokig kerestem, mielõtt ezt kipróbáltam). Bár most már nem feltétlen kell, mert amióta van netem, a lejátszó le tudná tölteni automatikusan.
Majd most nem rakom fel az ACE-t, és megnézem mi lesz.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Kipróbáltam a legfrissebb driver-rel, azzal meg totál nem müxik, mert nem lehet kiválasztani a megfelelõ szabványt (csak PAL-M van, azzal meg semmit sem talál).
Nem hiszem, hogy a kábel lenne az oka, mert :
- Új a kábel.
- 1-2 újraindítás után jó.
- A régi kártyával soha nem csinált ilyet (1.5 év alatt).
Talán még kodek összeakadás lehet. Majd kísérletezem még. Sajna lesz rá alkalmam, mert a frissen újrarakott gépet szanaszét cseszte egy vírus. EXE-fertõzõ, és már a gépen levõ összes progit megferõzte (680GB vinyó mellett ez nem kevés), beleértve a winlogon.exe-t is, ami miatt a win már nem is indul el.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Azt a viccet ismeritek, hogy ...
Azt a viccet ismeritek, hogy ...
És nem mindíg jelentkezik, cask néha, és 1-2 újraindítás után megjavul.
Inkább driver probléma lehet. Talán az elõzõ kártyáéval akad össze. Tegnap leszedtem az összes szoftverét, és azóta nincs gond. Majd újrahúzom az egész gépet, ha lesz érkezésem, amúgy is ráfér.
Viszont van más helyette : Néha szellemképes. Kicsivel elcsúszva is megjelenik a kép.
Alapvetõen jónak látszik. A driver egybõl felment. Elindult a progi. Megtalált minden csatornát. Tökéletes a képminõség. Még a felvétel is egybõl ment, és az is tökéletes.
De azért van két problémám:
1. A távirányítóra egyáltalán nem reagál. A drót végén a led villog, szóval úgy tûnik nem hardver gond. Az RC szoftver is fut. Én csinálok rosszul valamit, vagy mégis hardver hiba?
2. A full-screen módból kiugrik bármilyen egérkattintásra. Ez azért gond, mert 2 monitort használok, az egyiken fullban megy a TV, a másikon meg dolgozok vagy netezek. Ezt végülis sikerült megoldani, a vékony keretes üzemmódban beállítottam úgy, hogy pontosan fedje a képernyõt. Mivel mind a 3 üzemmódban külön jegyzi meg a méreteket, ezzel tökéletesen sikerült emulálni a full-screen és az ablakos mód közti váltást.
Még egy érdekességet csinál a cucc : Létrehozott egy új hálózati kapcsolatot "Microsoft TV-/videokapcsolat" néven. Ez micsoda?
És az lenne a kérdésem hogy nem tudjátok hol lehetne-e letölteni?
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
a képen látható hogy egy antennakábelt is mellékelnek hozzá, szóval biztosan megy
Általában tv1-mtm sbs tv2-rtl a magyarok közül cseh-osztrák stb még ami foghatók az éteren keresztül.
De, ha vennék egy Hauppauge WINTV-PVR-350-est és nincs kábeltévém, akkor a sima szoba antenna is megteszi? Gondolom, csak néhány adó jönne be...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meg nem kell nekem profi cucc, csak annyi, hogy a reklámokat ki tudjam vágni.
"A Mistral lapja szerint a Hauppauge-hez egy videoeditáló program jár (nevét nem jegyeztem meg, nézd meg) - a másikhoz (ha jól emlékszem) ugyanez, plusz még 2-3 másik. Mondjuk ezeket biztos be lehet szerezni valahogy."
Komoly video szerkesztés nem kell. esetleg egy olyan progi, ami újratömörítés nélkül tudja vágni az mpeg2-t.
Többségében divX-be megy át a cucc, és közben vágok is. Van rá egy elég jó ingyenes szoftver (Vidomi) .
Meg hordozható, bár ez nálam nem számít.
Viszont jobban fogja a procit, mert nincs DMA, legalábbis ezt olvastam valahol (lehet, hogy már nem igaz).
A screenshot-on egyértelmûen WinDVR van írva. Ráadásul nem úgy néz ki, mint a 3-as.
A WinDVD is izgalmas, mert a 6-oshoz is van már crack, de hivatalosan még cask 5-ös van. Valaki fel tudna homályosítani, hogy mi a fene folyik itt?
Én a 3-ast már 2 éve használom, szóval gondolom tényleg lehet már 5 is. De akkor honnan szedhetõ le, ha a saját honlapján nincs?
Teletext meg azért nem rossz 😊 Gyorsan, tévénézés közben megnézed a mûsort. (Meg különbenis mér ne.)
http://www.reasonunderground.hu - reason portál
Egyébként a PVR250 is szép, csak az mpeg4 annyival jobb az mpeg2-nél, amirõl nehéz lemondani.
az az 1 gondom van vele hogy a weblapjukon az 5.5-ös pctv vision van fenn, én meg kaptam hozzá az 5.9-est, node sebaj...
Ha downgradelek akkó downgradelek.
Ja, és az mpeg 2 még külön 5 bákk, ez szívás.