402
2D sidescrolling MMORPG
-
ronhaven #42 en akarmit csinalok stabil 0k-val jon -
#41 most akkor mindenki a másik szerveren nyomja? :( -
#40 és mi vagy? -
Mr. Perfect #39 ftp site-ról lehet leszedni. A website-on is ezt ajánlja fel, de nekem csak ftp klienssel sikerült letölteni. ftp://download.nexon.co.kr/pub/nexon/maple/maple_gl/download/FullVersion/MSSetup.exe -
ronhaven #38 honnan tudom leszedni..? -_- -
Goth #37 megvan a level 13 :D -
#36 köszi, de segített valaki aki kivezetett onnan :)
játszatok vele, nagyon frankó kis game :P
-
Goth #35 a kezdő szigetre soha többet nem lehet visszamenni ha már elmentél onnan, de azért a nagy szigeten is van pár low level vadászterület. bár ha nem tudsz kijutni a dungeonból... indíts új karaktert. -
#34 Segítsen valaki..
Elég gyengus még a karakterem, és sajna eltaxiztam vele a Dungeonokig..
és onnan sehogy sem tudok kijönni..visszatudok menni valahogy a kezdő pályára?
vagy cseszhetem? -
ronhaven #33 ja még regisztralni se birok, az is erroros :\ -
ronhaven #32 es honnan lehet leszedni, mert nekem a fooldalrol 0-1k val jon -
#31 csak vicceltem:D
nem tolom a gámát, egy ideig elleszek nélküle majd kipróbálom:D -
#30 szint, kaszt? :) -
#29 lol, na ez egy ütős név :D -
#28 bozótbaszó
:D -
#27 Ki milyen néven jáccik? -
#26 Ez iszonyat komoly játék!! Nagyon bejön :D Én is az első serveren vagyok, második csatorna! -
Goth #25 nah a Bera-n nem ment a karaktergenerálás, másikon tudtam végre csinálni egyet... nagyon faca :DD -
Mr. Perfect #24 Sikerült belépnem, szerintem mindent ugyanúgy csináltam mint tegnap, most mégis sikerült bemenni.Melyik szerverre is kell menni? Ja és csak akkor látjuk egymást, ha ugyanazt a csatornát választjuk vagy az nem számít csak a szerver? -
#23 Hát ezt meg kell néznem. -
dragster #22 Jópofa játék. Én elvittem 20ig 1 lovagot de utánna már baromi uncsi volt a folyamatos grind :/ -
#21 akkor egész biztosan az új karakterekkel van valami bibi -
Goth #20 Nekem még most sem megy :C -
Mr. Perfect #19 Azt írják a weblapon, hogy mindíg ingyenes lesz, csak ha kijön a végleges verzió plusz pénzért extra dolgokat lehet majd venni a játékban. Egyébként tegnap este nekem sem indult el a mások által már említett hiba jött elő, csak nem volt már erőm próbálkozni vele. Ha valaki tud megoldást akkor jelezze... -
#18 ááh inkább inkább ROSE online:))
de lehet meglesem, + kedvencekbe ment -
#17 szerintem free marad (attól függetlenül, hogy milyen aranyos, szerintem a mai világban nem sokan fizetnének egy ilyen programért havidíjat) -
#16 nem tudom, nem értem pontosan, hogy a csatornák mire szolgálnak. az elsőt szoktam kiválasztani. -
#15 szedem nagyon cúúl lehet, ez free lesz mindig vagy csak egy ideig? -
Goth #14 te hanya csatorán játszol? vagy az mindegy hogy melyikre megyek? -
Grusi #13 Ez naggggyon jónak néz ki, majd kipóbálom. Köszi az infót :) -
Goth #12 Nekem is pont ez a bajom. Azt mondja: "failed due to unknown reasons, please try again later" Áh pedig nagyon tetszik, szívesen játszanék vele =) -
Mr. Perfect #11 QuippeR, köszi az infót erről a játékról már megyek is és próbálom. Nekem baromira bejön ez a stílus. Mondjuk egy kicsit lehet, hogy gyerekes a grafika de nagyon jól néz ki. Szép szines és hangulatos. -
#10 hát ez érdekes (vagyis inkább sajnálatos), pedig én most is bent vagyok -
#9 Nem tudok csatlakozni most sem. Kiválasztom a worldot, legyen az a Bera, vagy a Scania, azon belül a ch-t, aztán kreálok egy karaktart, name check minden megvan, és az ok-ra kattintva error..... -
#8 N ja.
Tényleg van olyan quest ( nem is 1 majd) amiben "mariosan" platform ugrabugra lesz.
Kegyetlen:)
-
#7 nekem tetszik a warrior város is, jó kis indián stílus.
és a pofavágás tényleg nagyon jó :DD -
#6 nekem pedig megy most -
#5 Tavaly nyomtam, el is mentem harmincakármennyi szintig,de van egy bibi.
Sztm jobb egyedül mint partyban, mármint ha köll az XP:P
De übercuki, és valoban,ha lemegy a HP kis "böngészés" máshol, pihike és ugymond felgyogyul a kari (persze függ a kaszttol, én warrior-utána fighter voltam,és ott volt egy skill amivel több HP-t kaptam pihinél,még akkor is ha létrán pihentem:).
És a legszebb város benne sztm a varázsloké,állati klassz az a erdöke benne:o
Van sok quest, és van amit csak partyban lehet megcsinálni (ilyenekröl van külföldi honlap amolyan fanoldal amin leirják 1-2 party küldit hogy kell megcsinálni, képekkel illusztrálva).
És amit még imádtam az a "pofavágás":P
-
#4 Nem tudok kapcsolódni. Azt írja, unknown error miatt, és próbálkozzak később. Mindkét szerveren megpróbáltam :( -
#3 leszedem, kipróbálom :)