Anonymitas az Interneten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy oldal ahová egy ideje nem tudok belépni, kiróbáltam anonimként és sikerült is a kezdõoldalra bejutni, de nem enged tovább (http://bux.to).
Nem tudnátok segíteni mit kellene csinálnom, vagy merre induljak?
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Találtam egy új magyar anonym webes proxy-t, egész jó, gyorsabb mint sok külföldi, és hál' istennek nincs teleaggatva reklámokkal. (Nem tudom, ti hogy vagytok vele, engem nagyon bosszantanak a milliónyi felugró ablakok)
kékkéz.hu AnoProxy
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
a feltöltés végül is tiltott.
a letöltésnél meg csak a film és zene nem az.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A haverodnak meg szerintem a szolgáltaja írhatott a nagy forgalom miatt. Azt ezzel sem tudod kikerülni.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A netezest sebesseget minimalisan lassitja csak le, de nem veszes.
Blokkolni lehet vele a cookiekat, random IP szamot tud generalni, a bongeszo tipusarol mas tajekoztatast nyujtani, pluginokkal lehet boviteni a tudasat, weboldalakat lehet blokkololni, activeX componens resze van ami blokkolni tudja a trojaiakat, adware es tarcsazo programokat.
Loggolni tudja a kimeno es bejovo adatokat, fejlec, adattipus, kapcsolasi adatok es sutik szerint is.
Ugyerzem nagyszeruen valassza ki az anonym proxykat, mert mint mar az elejen leirtam, a bongeszes sebesseget nem lassitja le nagyon.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ilyen pl a random valtakozo proxy szervercim. Tehat neked kell itt is kivalasztani a listabol a legmegfelelobb szervert (persze ezt a program is eltudja vegezni)
Sajnos csak shareware verziot talaltam es a 20 fontot kicsit huzosnak erzem evente.
esetleg a SecretSurferrol tudnál bõvebb leírást adni?
Tapasztalatok, stb? engem ugyanis nagyon érdekelnének ezek a fajta megoldások...
Ezert kell minnel gyorsabb valaszideju proxykat keresni.
Itt van pl egy Nemet ami kb 70-es ping koruli response time-l rendelkezik.
62.141.42.22:80 (High Anonymous)
esetleg aki használ ilyesfajta programokat, mint pl Jakuza, akkor az írhatna egy rövid összegzést a tapasztalatairól, használatukról, stb.
még nno használtam anonym proxit, nagyon hasznos is volt, nem jött egyetlen üzenet sem a tûzfaltól,hogy partscan, stb. fenyeget (mikor kikapcsoltam a proxyt, rögtön elárasztottak mindenféle prtscannel meg hasonlóklkal), csak nekem az volt az anonym proxyval a bajom,hogy nagyon lassú volt, sokkal lassabb mintha nélküle neteztem volna... 😞
elõre is thx<#vigyor>#vigyor>
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Pl a Secret Surfer, kikapcsolja a scriptezest, activ-X-et, anonym emailezest biztosit.
A nyomokat torli pl, cookies , internet temp konyvtarak stb.
Blokkolni tudja a reklamokat es a szemelyes informaciokat.Titkositani tudja a fajljaidat 256bites kodolassal es meg sok mast.
Tehat nem egeszen oda valo.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Minnel tobb proxy annal hosszabb idobe kerul a visszafejtes.
Vagy lehet random valtogatni is a proxykat, igy a kis kullancsok szamara sokkal nehezebb kart okozni benned.
A korrekt IP-d nélkül a routerek nem tudnák eljutattni neked a feléd küldött csomagokat (már a SYNC / ACK csomagokat sem), ami miatt komoly nehézségekbe ütköznél, ha netezni akarnál 😊
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mert akkor nemtud elkapni az FBI ha feltöröm a honlapjukat mUhahahaha
Vagy igen...? 😄😄😄😄
Mér jó ha elrejted az IP-et? Úgyis megtalálnak és beraknak a gázkamrába a sok barackbefõtt mellé.
Mint pl WinSweep, Secret Surfer, Anonymizer stb.
Esetleg , milyen gyors es megbizhato ingyenes anonymitast nyujto proxyt.
Minden megoldas ebben a kerdesben erdekel, hogy biztonsagosan internetezhessek ill. internetezhessunk.