19
-
Hegyikecske #19 Bazzeg kész Mikrofost fan!! Neked ezért fizet vki?? ez mióta szakmai hozzászólás... Nekem is fennvan a ff, mégis használok ie-t de nem így nagy büszkén jelentem... az egy dolog h azt használsz, de azér legalább ne terjesszed! aki valamit is akar védekezni nem mond ilyet... -
archkoven #18 Én egy láma explorer használó vagyok és hetente ezer vírus települ a gépemre.
Nagyon rossz nekem. Se éjjelem, se nappalom, a nap huszonnégy órájában csak a vírusokat irtom. -
#17 És a Firefoxhoz használsz mondjuk Tweak Network kiterjesztést, vagy pl FireTune-t?
Olyan, mint az AdBlock, konkrétan nincs Operához, reklámblokkolást a felhasználói fájlokkal lehet benne csinálni (filter.ini, ez kb olyan, mint ahogy Firefoxban lehet alapból, az AdBlock nélkül). Illetve ehhez a filter.ini-hez létezik egy OperaAdFilter nevű plugin is, amivel a böngészőből is hozzá lehet adni a címeket, de még ezzel együtt is igen messze áll az AdBlock-tól (funkcionalitás és kezelhetőség terén is). A letöltésekkel kapcsolatban csak az OperaGet-et ismerem, de azzal csak a FlashGet-et lehet használhatóvá tenni Opera alatt, más hasonlóról nem hallottam eddig. -
#16 Nem-e? Azért szerintem tedd fel a most megjelent 8.01 verziót, a bugfixek mellett javít 4 sebezhetőséget is (köztük pl olyat is, amiről már tavaly decemberben tudtak, de mégis valahogy belekerült a 8.0-ba)... -
irkab1rka #15 kipróbáltam az operát.
SOKKAL GYORSABB VOLT mint a ff. igaz, hogy nem tudtam ide visszaloginolni a forumba mert valami szar volt a popuppal, és igaz, hogy az összes kibannolt image ott volt (van adblock, meg downloadthemall plugin operához? köszi :) de tetszett.
marad a ff. Figyelmeztet, ha upgradelni kell. én szeretem :) -
#14 Jajj kicsit anti FF lett az előző postom. szóval amint közkézre derül egy FF luk azt azonnal betömheti bármelyik jószándék kemény legény, ebben áll a nyílt forrás ereje.
Az IE meg a Microsoft monopolmániás mániái miatt sosem lesz tökéletes. Amíg a tömegeknek a marketing eladja a cukrozott szart is addig nem lesznek számottevő változások, inkább aljas kis húzások amikkel folyamatosan a nyíltforrás alá vág, mert annyi eszük még maradt, hogy meglássák ha felnyílik az emberek szeme akkor nekik annyi, hiszen ott a piacon az olcsó és jól haszánlható alternatíva. -
#13 Fenét. A Firefox nyílt forrású, ha elég kemény legény valaki akkor addig mazsolázza a forrást amíg talál valamit amit fel tud használni az aljas kis dolgaihoz.
Az IE sokkal inkább a tervezési hülyeségei miatt szenved, ezeket lassan 5 éve foltozgatják és még mindig messze áll a tökéletestől. -
Cicero #12 Nemállítom hogy a Firefoxnak nem lennének hibái, de nehezebb találni benne, mint pölö egy IE-ben -
#11 Lynx áááa! w3m :P
Amúgy megintcsak hangot adok annak, hogy semmi bajom az IE koncepciójával, miszerint kell a népnek egy alapszolgáltatásokat nyújtó böngésző. Viszont ahogy ezt a nagytesó kivitelezi az felháborító. -
#10 seggtracer (micsoda nick...) Az Opera 8-ban mióta kijött a Secunia 3 bizt.rést talált. Amik a ma kiadott 8.01ben már javításra kerültek.
Én mondjuk évek óta (jézus lassan 5 éve :)) reklámtámogatott Operát használok, szerintem egyáltalán nem zavaró, ha lenne dombornyomott karim akkor már megvettem volna, de csak emiatt nem fogok csináltani. Amúgy tapasztalatból mondom egyáltalán nem zavaró a kis reklámcsík, nem villog, nem csipog, csak van. Ha pedig nagyon zavar akkor leglális módszer: F11, Ctrl+F8, Ctrl+F7 (teljesképernyő, görgető és címsor)
BTW a vírus,féreg,exploit,trójai,spyware,phising fogalmak eléggé összemosódnak a tömegek fejében. Illene vkinek írnia egy korrekt kis cikket, hogy mi micsoda... -
#9 Lynx-et kell használni -
#8 segg:
persze, mert eleve kritikus hibákkal jött ki, ugy adták ki utana a 8.01-et :D Opera mi?:D
comet:
Akárcsak IEben... -
#7 Vagy maradhat az ember IE-nél és szintén csak frissítgeti. Szintén nem lesz baj:) És FF se kell:) -
#6 Úgy is van! Én is azt teszem. :) -
pemga #5 Változik a világ, na vajon a Panda féle viselkedés-alapú kergető erre mit lép? :). -
#4 Mindegy csak ne IE-t. operát azért nem használok, mert nem ingyenes, a reklámtámogatottból meg elegem van. -
#3 Azt elfelejted hogy a firefoxban keresnek is :) -
seggtracer #2 Inkább Operát használjatok az jobb. Amitóa kijött a 8.0-ás verzió azóta eggyetlen egy hibát se találtak benne míg a FireFox-ba folyamatosan találnak -
#1 Ezért kell FireFox-ot használni, és szépen frissítgetni.