1524
-
R9 #282 akkor én is
Ausztrália - Tunézia 3:1
Argentína - Németország 2:1 -
pilboy #281 Auszi-Tunéz 2-2
Argentín-Német 2-1 -
R9 #280 ja,
Adriano-Ronaldo 2-s jó lenne -
#279 Kíváncsi leszek.
Adriano is van olyan tehetséges, mint ő, talán Robinho helyett férhet be.
A baj inkább az, hogy elbízták magukat a győzelmük után. -
R9 #278 bese fér -
#277 Ausztrália - Tunézia 3:1
Argentína - Németország 1:1 -
#276 Ausztrália - Tunézia 3-0
Argentína - Németország 2-1 -
Csesza #275 Ausztrália-Tunézia
Győzelem a becsületért
Lipcse, június 21., 9.20 Az öt gólnak örül Farina.
Lipcse, kedd, 20.45
Frank Farina (Ausztrália): - Ha valaki a torna kezdete előtt azt mondta volna, hogy 5 gólt lövünk Németországnak és Argentínának, akkor talán kinevettem volna, így azonban sajnálom az elmulasztott lehetőségeket. Főleg, hogy az argentinok ellen két büntetőt nem kaptunk meg. Most már tudjuk, melyek a gyenge pontjaink - gondolok itt a védelmünk labilitására -, és azon dolgozunk, hogy kijavítsuk a hibáinkat.
Roger Lemerre (Tunézia): - Szeretnénk visszajönni a jövő évi világbajnokságra, ezért is szeretnénk nyerni ma este, és a becsületünkért is. Nem szeretek ugyanis utolsó lenni, és a játékosaim sem.
A várható összeállítások
Ausztrália: Schwarzer - Muscat, Moore, Vidmar, Neill - Emerton, Skoko, McKain, Cahill, Chipperfield - Aloisi.
Tunésia: Boumnijel - Nafti, Namouchi, Jaziri - Trabelsi, Abdi, Mnari, Chadli, Ghodhbane, Clayton - Santos
-
#274 hát jah remélem így odavágnak mindenkinek! :) -
Rudee #273 AS szerint Ronaldo Japán ellen visszatér a válogatottba, nagyon ideje volt kedves Parreira úr. -
#272 éljen a konföderáció!
éljen lincoln! -
Csesza #271 Hildebrand véd Argentína ellen
Herzogenaurach, június 20., 17.35 A döntőig kell várnia a sorra Oliver Kahnnak.
Sokáig kérdéses volt, hogy hátfájása miatt pályára léphet-e Oliver Kahn a keddi, Argentína elleni csoportzáró mérkőzésen, mint ismeretes, Kahn helyett már Tunézia ellen is Lehmann állt a kapuban. A ma délelőtti, Herzongenaurachban tartott sajtótájékoztatón aztán kiderült: ha "Oli" egészséges lesz, akkor sem állhat a háló elé kedd este, Jürgen Klinsmann ugyanis a 26 éves Timo Hildebrandnak ad lehetőséget, a cserekapus pedig Lehmann lesz.
- Remélem, meghálálom a kapitány bizalmát - mondta honlapunk Hildebrand a sajtótájékoztató után -, azt hiszem, a türelmem most kifizetődni látszik. Igaz, továbbra is türelmesnek kell maradnom, mert túl fiatal vagyok két "kollégámhoz" képest, és egy bizonyos fokig normális, hogy a kapusoknak többet kell várniuk a sorukra, mint a más poszton játszóknak.
A sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy az elődöntőben megint Lehmann áll majd a kapuba, és Kahn csak a döntőre tér vissza az "őt megillető" helyre. -
#270 Jpaán - Brazil meccsen a Brazilok csak összekapják magukat és egy szórakoztató meccsen nyernek... -
#269 Összejöhet egy újabb ARgentin-Brazil
Ugye Argentina csoportelső Brazilia meg második lehet.
Kár hogy egyidőben vannak a meccsek. -
#268 Én ott teljesen pártatlan leszek, de szerintem jobbak lesznek az argentínok.
Ausztrália - Tunézián az ausztrálok győzelmére tippelek, Görögország - Mexikónál a mexikóiakra, a Japán - Brazília meccsen pedig a brazilokra. -
#267 remélem kiütik az argentinok a nemeteket -
R9 #266 lol -
#265 Ma megint szünnap!
június 21., kedd
20.45: Ausztrália - Tunézia
20.45: Argentína - Németország
június 22., szerda
20.45: Görögország - Mexikó
20.45: Japán - Brazília
Aztán pedig már jönnek az elődöntők 25-én! -
#264 viva Mexico
lehetett volna több is :-) -
#263 Nekem is szimatikusak, meg a büntetővel kapcsolatos szórakozás miatt kezdtem el nekik drukkolni. -
#262 Mexikó csak legyúrta valahogy a brazilokat, örültem mint állat! Nagyon szimpatikus csapat, kár hogy csak ritkán láthatjuk őket... -
#261 gabber volt az!
Csak ő pont a brazilok, meg a görögök győzelmére tett :ÐÐÐÐÐÐ -
#260 ok vége nyert Mexico én meg tépek aludni :) -
#259 hát jah...sajnos -
#258 Lucio szépet lőtt, csak nem ment be :) -
pilboy #257 vki ma két 1-0-át tippelt, de asszem nem ezekkel a győztesekkel :) -
#256 Remélem.
Poén, hogy ma két 1 gólos meccset látunk. -
#255 hát szerintem ez már elment brazil szemszögből nézve!!! -
#254 Szegény Adriano hogy elszomorodott :) -
Csesza #253 adriano -
#252 bazze les kapja be az a hülye partjelző!!! -
Csesza #251 geci les -
#250 hát nem úgy néz ki h ez a Brazil válogatott ma megfordítja a meccset -
R9 #249 túl gyors a labda :D -
#248 jó kis löket volt... -
#247 én még bízok bennük... -
#246 Én eleinte a braziloknak drukkoltam, de már átpártoltam :) -