1524
-
#322 ja igy már megértelek téged!!!!
-
#321 Jancker-es Bayern-mezem van :P
Absoluter Spitzenfussballer -
#320 Igen ezen kár is vitatkozni, mert mindenki elfogult azzal akinek drukkol, ugyhogy mindig azok a legjobbak! -
#319 mindenki annak szurkol akihez kedve van lehet hogy nem nyertek semmit azon a kamu vb-n tul de viszont verik magasaan a mezönyt szerintem a brazilok után! -
#318 tény, hogy a Németek nem jók, szar a védelem, nincs csatár, a középpálya még talán úgy ahogy -
#317 Danke Buddy, du bist recht, Jancker=Fußballgott! -
#316 hát lehetne ezen vitatkozni szerintem mindkettönkben van egy kis elfogultság azért igy mindig a magunkénak adunk igazat! -
#315 életükben nem nyertek semmit (azt a kamu vb-t leszámítva) és nem is fognak soha.....sosem értettem, hogy lehet ezeknek szurkolni -
#314 De amugy igaz hogy mindenkinek vannak rosz napjai amikor rosszul megy nekik! -
#313 Mindenki szar, kivéve akinek a srác drukkol :) -
#312 Carsten Jancker Fußballgott !!!! :) -
#311 például még az angolokban még nem csalodtam soha!
-
#310 OK köszi! Igy valoban pontosabb mivel ez te gondolod így és neked unszimpik, vagyis hogy utálod Őket, de nem olyan szarok azért. -
#309 spanyolok, angolok, portugálok szintúgy szarul játszanak ha már ebből indulunk ki -
#308 akkor ki nem szar? -
#307 abban becsülöm oket azért hogy hajtanak az utolso percig az igaz de viszont elég sokszor láttam öket olyan szarul jáccani hohy ihaj és amugy is én elvböl utálom öket bocs az elöbb rosszul fejeztem ki magam igy akartam:Utálom a németeket le velük! -
#306 Ok, akkor mond hogy miért szarok, fejtsd ki bövebben ;-) -
#305 szarok a németek le velük!!!!! -
#304 Hajrá Németek, nincs bajom az argentinokkal se, de akkoris a németeknek drukkolok! -
Csesza #303 reméjjük -
#302 [b]Kapják be a szervezők, mért kell ua az időpontban lennie a két meccsnek???????????????? -
#301 Nézi valaki az Ausztrál-Tunéz meccset?
Ha igen, mért nemadták meg a második gólt? Lemaradtam róla... -
#300 1-0 nemár
1-1 demár
1-2 várható -
#299 Egyébként nekem kb. ez a sorrend szimpátia terén: Mexikó, Japán, Görögország, Tunézia, Németország.
A többiek nem tetszenek. -
#298 Hajrá Németország!
(ezt muszáj volt beírni :) -
#297 1-1 Riquelme -
#296 vezetnek a friccek!
1-0
-
#295 hüha -
Csesza #294 Argentína-Németország
Egy döntetlen is elég
Nürnberg, június 21., 10.55 Elfáradtak Pekerman játékosai.
Nürnberg, kedd, 20.45
José Pekerman (Argentína): - Egy remek csapat lesz az ellenfelünk, amely ráadásul a hazai pálya előnyét is élvezi. Mi azonban nem foglalkozunk ezzel, és győzni megyünk ki a pályára. Néhány játékosom elfáradt, ezért pár változást mindenképpen eszközölnöm kell.
Jürgen Klinsmann (Németország): - Nekünk ugyan már egy döntetlen is elég a csoportelsőséghez, ennek ellenére mindenképpen győzni szeretnénk. Argentína a világ egyik legjobb csapata, ha nem a legjobb, de eddigi két győzelmünk kellő önbizalmat adhat a sikerhez.
A várható összeállítások
Argentína: Leo Franco - Zanetti, Millto, Samuel, Placente - Santana, Cambiasso, Riquelme, Sorin - Figueroa, Belgado
Németország: Hildebrand - Hinkel, Huth, Mertesacker , Hitzlsberger - Frings, Schneider, Ballack, Schweinsteiger - Asamoah, Kuranyi
-
#293 Ausztrália-Tunézia 2-0
Argentína-Németország 2-3 -
#292 Ausztrália - Tunézia 0:1
Argentína - Németország 2:0 -
Rudee #291 Ronaldo mégse jácchat Japán ellen... -
#290 majd csak figyeld:D -
#289 Ezzel egyetértek. -
#288 nám. -
#287 2-2
3-1 -
#286 VIVA MEXICO!!!!!!!!!!!!!! -