1524
-
#1524 bronz cipő meg ezüst labda..ilyen fasságot...ki kíváncsi ezekre? :D -
#1523 semmit nem bírnak belőni vazzeg. -
lord nihilus #1522 Kommentátor: "Shakira clearly upset that Pique has finished early."
_AS?AS:DAS?AS:AD:ASFDADS?FAS:D:AS:AS:DSF?A:DS: -
nagy hős #1521 Ugyes gyerek ez a neymar nagyon, de mindenert ugy sir mint egy kis kurva, minden egyes osszeesese utan halalkozeli elmenye van kb :D -
Monoton #1520 Na Pique is bemutatkozott az uj csapattarsnak :D -
#1519 Akár milyen gyengék, nem mer hozzányulni a Xavi-Iniesta kettőshöz az edző...
Ezek a cserék is pff. -
#1518 tényleg Ramos a legjobb 11-es lövő a spanyoloknál? :D -
Monoton #1517 K.O. -
#1516 Stream a döntőhöz: http://wp.me/p3qKAI-lZKM -
Gabe18 #1515 Tiki-takának gyorsan betett a szimbi-szamba... -
#1514 igen -
Monoton #1513 igen -
#1512 nem -
#1511 Nem -
#1510 Nézitek a döntőt? :D -
bodajoci #1509 Talán nem is lett volna ilyen jó meccs, ha komolyabban veszik :D
-
#1508 a Muslera-Buffon nevetgélés a büntetők előtt jól mutatta mennyire komoly ez az egész :D -
#1507 Olaszország bronzérmes! -
#1506 Azok az uru büntetők, te jó ég! -
#1505 ő nem is Barcás... kizárt hogy műesést produkáljon, vagy színészkedjen... -
Takezó #1504 na, tipikus Suárez-patkányság (műesés) volt ez is... -
bodajoci #1503 Nagyon jó a meccs, kár, h nem adják ezek a gyökerek élőben... :) -
Takezó #1502 nem szívesen védem őket, még írtam is nekik az egyik Tahiti-meccs kapcsán, hogy "namármostirgumburgum", de összesen három meccset nem adtak (+2-t ismétlésről, mert ugye együtt ment a másik kettővel -
Malarki #1501 Én csak azt nem értem, hogy az MTV minek vette meg a közvetítés jogát, ha a meccsek harmadát le se adja, másik harmadát meg átlagembernek nézhetetlen időpontban, éjféli kezdéssel, ismétlés nélkül közvetíti. Szánalom. -
#1500 elvégre ebben a régióban nézik a legtöbben :D -
Takezó #1499 ja, azért fura, hogy így ki van nyalva a seggünk, nekünk európaiaknak :D mármint amikor Németországban vagy Dél-Afrikában volt, semmi olyasmi nem volt, hogy vegyük figyelembe a vébét más kontinensről figyelőket is: ) -
#1498 VB-n nem hiszem, hogy lesz ilyen. Meg emberibb időpontokban lesznek a meccsek. -
#1497 én még a csoport meccseket megértettem, annyira nem számítottak. de a bronz meccs...
talán jövőre nem lesz ilyen, a VB azért még is csak más kategória. -
#1496 FIFA KONFÖDERÁCIÓS KUPA 2013, BRONZMÉRKŐZÉS
18.00 Uruguay-Olaszország
tv: Sport1 de, Rai1
streamek: [url=http://banok.myfreeforum.org/about39.html]http://banok.myfreeforum.org/about39.html[/b] -
#1495 fasza... -
#1494 Bizony a köztévénk nem adja élőben a bronzmeccset. -
#1493 port.hu-n az van, hogy este lesz a Kedves John c. film, majd utána 22.00-kor a bronz meccs felvételről. És utána a döntő élőben. -
#1492 MIVAN? -
Takezó #1491 Ez tényleg gáz, pedig múltkor azt ígérték, hogy kizárólag a két Tahiti-meccset nem adják élőben. -
#1490 A bronz meccsről csak egy 1 órás összefoglaló lesz? semmi élő?? pff, szánalom... -
Gabe18 #1489 Ők hét..izé hát. -
Gabe18 #1488 Ahogy anno szakismeret tanárom is megmondta "bliccelni lehet, csak ne jöjjön az ellenőr". Más is kamuzik, de aki ennyire látványosan besz..ja az megérdemli amit utána kap. -
Bagi1991 #1487 A Barca azért közelenség mert tudják hogy ők a világ legjobbja még mindig aszem a ranglistán még mindig ők az 1-sők -
#1486 ja, mer a többi színészkedő nem kukucskál, azé az már nem is gusztustalan :D :D :D -
#1485 ne magyarázkodj már. gusztustalan volt amit művelt, és azóta megvan a véleményem róla. ennyi