Eldobhatják a Titánról írt elméleteiket a tudósok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mitõl mozog az anyag ha nincs hõ? Rázza valaki?
Eltaláltad, az árapály hatás.
Eltaláltad, az árapály hatás.
"jégvulkánok kitöréseit a hold belsejében található anyag mozgásából keletkezett hõ idézheti elõ"
Mitõl mozog az anyag ha nincs hõ? Rázza valaki? A föld belseje nincs megszilárdulva itt érthetõ a szomszédban más törvények vannak?
Mitõl mozog az anyag ha nincs hõ? Rázza valaki? A föld belseje nincs megszilárdulva itt érthetõ a szomszédban más törvények vannak?
lehet azé mer elég távol van, nem úgy mint a mars, meg áht mindig is jobbna érdekelte az embereket a mars( marslakók stb.)
Látom nem vagyok egyedül ezzel. Csak az a baj, hogy pénz addig kell, míg az ember kapzsi, ha nincs nincs ami gétat szabjon a pazarlásásnak. Sztem felélné a világot az emberiség, ha nem lenne ez a visszatartó erõ. bocsi az offtopicért
ÉN! vagyis kõolajmezõket nem míg nincs alternatíva
hát ez gáz.. pedig már reméltem. azért ekkorát tévedni... a Marsról tök jól megmondtak mindent, és mikor oda mentek azt találták ,amire számítottak.... azért kiváncsi lennék egy hideg vulkánra... nagyon kiváncsi
Annak idején két, legénységgel megrakott ûrhajót akartak küldeni a Marsra. Aztán jött Nixon bácsi és oda lett az egész program. onnantól kezdve már csak az ûrsiklót építették és a gyártási ill. szállítási költségek csak nõttek,nõttek és nõttek.
Engem pl tökre érdekel, hogy mi van a Titánon. Meg a többi is érdekelne, ha kutatnák. Vagy akkor én nem vok átlagember? Lehet😊
és a folyókat akkor az ásókák ásták ki ? <#hehe>#hehe>
Mert a HÁBORÚ SOKKAL FONTOSABB! Az fogja majd elõrébbvinni az EMBERISÉGET meg a FEGYVERGYÁRTÁS!
Hol élsz te? Nem tudtad, hogy a PÉNZ és a HATALOM sokkal fontosabb bárminél?????
U.I.:Ki jön velem felgyujtani a kõolajmezõket és a fegyverraktárakat?
Hol élsz te? Nem tudtad, hogy a PÉNZ és a HATALOM sokkal fontosabb bárminél?????
U.I.:Ki jön velem felgyujtani a kõolajmezõket és a fegyverraktárakat?
Lol <#eplus2>#eplus2>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön
Igy jártak...
mire odaérnek epusztulnak a sugárzástól..
Hát izé... hány évig is utazott a szonda?? 9????
Ezek még a Marsra sem akarnak menni
Ezek még a Marsra sem akarnak menni
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
akkor mik voltak azok a folyószerû képletek a Huygens fotóin amik valami fekete tóba torkollottak ... vagy óceán nincs, tavak attól még lehetnek? Amúgy az összefüggõ óceán létét már korábban is kizárták, de most az az okosság hogy a Titán hót száraz?
Miért nem mennek oda, és nézik meg!?
Ha komolyan gondolnák ezeket a kutatásokat, a feltételek rég adottak.
Lehet, hogy az USA 1 havi GDP-jét felemésztené, de meg lehetne csinálni.
Ha komolyan gondolnák ezeket a kutatásokat, a feltételek rég adottak.
Lehet, hogy az USA 1 havi GDP-jét felemésztené, de meg lehetne csinálni.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
hehe, penig milyen jó kis agyalások mentek egy un. élet elõtti világról a Titánon. Meg aztán az is milyen érdekes, hogy az átlagemberek milyen magasról leszarják ezeket a kutatásokat és MAXIMUM akkor kajpák fel a fejüket ha valami szenzációszerû dologra bukkanak a szakemberek. Ezt a szenzációt persze úgy kell érteni, hogy legalább valami bogár a Marson meg ilyenek.
1 világ omlott össze bennem.
Valamilyen életjelenség?