22
-
pipaxy #22 Mitől mozog az anyag ha nincs hő? Rázza valaki?
Eltaláltad, az árapály hatás. -
babajaga #21 "jégvulkánok kitöréseit a hold belsejében található anyag mozgásából keletkezett hő idézheti elő"
Mitől mozog az anyag ha nincs hő? Rázza valaki? A föld belseje nincs megszilárdulva itt érthető a szomszédban más törvények vannak? -
nbj #20 lehet azé mer elég távol van, nem úgy mint a mars, meg áht mindig is jobbna érdekelte az embereket a mars( marslakók stb.) -
Roli #19 Látom nem vagyok egyedül ezzel. Csak az a baj, hogy pénz addig kell, míg az ember kapzsi, ha nincs nincs ami gétat szabjon a pazarlásásnak. Sztem felélné a világot az emberiség, ha nem lenne ez a visszatartó erő. bocsi az offtopicért -
Roli #18 ÉN! vagyis kőolajmezőket nem míg nincs alternatíva -
daveofgod #17 hát ez gáz.. pedig már reméltem. azért ekkorát tévedni... a Marsról tök jól megmondtak mindent, és mikor oda mentek azt találták ,amire számítottak.... azért kiváncsi lennék egy hideg vulkánra... nagyon kiváncsi -
#16 Nincs tenger, nem is megyek oda nyaralni -
#15 Annak idején két, legénységgel megrakott űrhajót akartak küldeni a Marsra. Aztán jött Nixon bácsi és oda lett az egész program. onnantól kezdve már csak az űrsiklót építették és a gyártási ill. szállítási költségek csak nőttek,nőttek és nőttek. -
Megamanó #14 Engem pl tökre érdekel, hogy mi van a Titánon. Meg a többi is érdekelne, ha kutatnák. Vagy akkor én nem vok átlagember? Lehet:) -
plamex #13 és a folyókat akkor az ásókák ásták ki ? -
#11 Mert a HÁBORÚ SOKKAL FONTOSABB! Az fogja majd előrébbvinni az EMBERISÉGET meg a FEGYVERGYÁRTÁS!
Hol élsz te? Nem tudtad, hogy a PÉNZ és a HATALOM sokkal fontosabb bárminél?????
U.I.:Ki jön velem felgyujtani a kőolajmezőket és a fegyverraktárakat? -
#10 Lol -
Flashy #9 csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön -
Praetor #8 Igy jártak... -
Anteris #7 mire odaérnek epusztulnak a sugárzástól.. -
HUmanEmber41st #6 Hát izé... hány évig is utazott a szonda?? 9????
Ezek még a Marsra sem akarnak menni -
lokko #5 akkor mik voltak azok a folyószerű képletek a Huygens fotóin amik valami fekete tóba torkollottak ... vagy óceán nincs, tavak attól még lehetnek? Amúgy az összefüggő óceán létét már korábban is kizárták, de most az az okosság hogy a Titán hót száraz? -
Caro #4 Miért nem mennek oda, és nézik meg!?
Ha komolyan gondolnák ezeket a kutatásokat, a feltételek rég adottak.
Lehet, hogy az USA 1 havi GDP-jét felemésztené, de meg lehetne csinálni. -
Anteris #3 hehe, penig milyen jó kis agyalások mentek egy un. élet előtti világról a Titánon. Meg aztán az is milyen érdekes, hogy az átlagemberek milyen magasról leszarják ezeket a kutatásokat és MAXIMUM akkor kajpák fel a fejüket ha valami szenzációszerű dologra bukkanak a szakemberek. Ezt a szenzációt persze úgy kell érteni, hogy legalább valami bogár a Marson meg ilyenek. -
FTeR #2 1 világ omlott össze bennem. -
jeec #1 Valamilyen életjelenség?