7
-
Cat #7 az hogy te egyedül rendelsz valahonnan, vagy az EUn belül forgalmazol két teljesen külön kategória -
gabranek #6 föleg japán popot. tecnoban nem vagyok otthon bocs, de az alábbi linkeken biztos találsz olyant ami tetszik.
cdjapan, yesasia tudom ajánlani mindkét üzletet, megbizhatoak. a yesasia pedig 40 USD felett átvállalja a postázás költségeit:) -
stukov #5 Milyen zenéket? Speciális japán zenéket, vagy európait japán kiadásban? Komolyan érdekel! vmi jó kis japán techno :) -
gabranek #4 "A Nemzetközi Zenei Ipari Szövetség (IFPI) már az import zenei CD-ket sem nézi jó szemmel."
én ezt most nem vágom. rendszeresen rendelek zenei cdket a távol keletröl, föleg japánbol. Akkor most én törvényt sértek?! vagy csak valami félre van forditva? -
M2 #3 "a forgalmazónak minden országra külön forgalmazói joggal kell rendelkeznie"
Azaz: ha már a hivatali bevételekről van szó, mindjárt nem lesz olyan szoros közösség ez az EU. -
M2 #2 A pénzhajhász bürokraták egyre jobban elcseszik ezt az EU-t.
Azzal, hogy mesterségesen alkotnak egy belső piacot ami független a világban zajló árversenytől, hosszú távon lehetetlenné teszik a gazdaság fejlődését. -
#1 Rohadt keselyűk, ha warezba tölti le az illető akkor az a baj, ha legalális helyről tölti le, akkor az a baj, ha a távol keletről származik a cd az a baj...
Mi ez a fasság, hogy nem vásárolhatok CD-t a világ túlsó feléről? Hol van itt a szabad fogyasztói akarat? Elmennek most már a picsába a hülyeségeikkel!