Ultrazoom fényképezőgép az ImpressCam-tól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ImpressCam Ultra Zoom géprõl van egy teszt is a következõ címen, akit érdekel, olvassa el!

http://www.impresscam.hu/forum/viewtopic.php?t=46
http://www.impresscam.hu/site.php?pe=4&termek_id=52&subcat=1&cat=1&sd=1&PHPSESSID=d629a81606e8a195ebc09d491b3cd5f1

ezen a címen van a részletes leírása. Sztem ezt a gépet inkább hanyagolom. Tiszta ellentmondás róla minden cikk

"ultrazoom" gépeket (6x felett"

Nem szõrözni akarok de az ultrazoom legalább 8x-os vagy nagyobb. A 7x-es is nagyzoom.
"meg enm tudom észrevettétek, e az objektiven levo 8x optical zoom feliratot, illetve a szerzõ, 9-szeres optikai zoomos szovege kozotti éktelenkedõ ellentmondást?"

Viszont nem vetted észre az optika gyújtótávolságát ami 6,6-58,2 -ig terjed ami 8,81-os szorzót jelent.
Szerintem az a F3,4 tele állásban igen jó, pláne ennyi pénzért. Más kérdés a képminõség...
Ha jól látom ebben sincs képstabilizátor. Nem is értem minek adnak ki "ultrazoom" gépeket (6x felett) enélkül?! Végülis mindegy, majd visz az ember magával mindenhova állványt, had erõsödjön. 😊
A vakuja viszont nem rossz, ha tényleg 1/1000-es szinkronnal is tud dolgozni. Nyáron jól jöhet.
ha olvasnál is, nem csak irnál, észrevehetnéd hogy azért, mert 8.8x, és nincs olyan matematika, amely szerint az ne lenne inkább 9...

Vidam
az ezust szinu markolat, rémes! mintha Pirx kapitánytók kölcsönözték volna! 😄
Vidam
ez a gép nagyon gáz! 😊 olyan gagyi a háza!
meg enm tudom észrevettétek, e az objektiven levo 8x optical zoom feliratot, illetve a szerzõ, 9-szeres optikai zoomos szovege kozotti éktelenkedõ ellentmondást? 😊
"Csak kiírja tán mennyinél tartasz, ha nem akkor csak reklámfogás"

Egyáltalán nem biztos hogy bármivel is jelzi a zoom állapotát.
Csak kiírja tán mennyinél tartasz, ha nem akkor csak reklámfogás<#nevetes1><#nezze>

"Csak mikor zoomolnál akkor mégsem jön közelebb a kép "

Azt nem értem a zoom az elejétõl a végéig folyamatos honnan tudod hogy nem annyi.
Csak mikor zoomolnál akkor mégsem jön közelebb a kép 😄
rá akartak pirítani a Minoltára designban is

Hát a 8,8-szeres az majdnem kilencszeres.
A honalpjukon meg azt írják, hogy majdnem kilencszeres

pedig, ha jol emlekszem aki kitalalta anno, kapott is valami dijat! Egyebkent sokmindenben hasznalhato nem csak kepekben. Jo kis technika.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Az interpolálás csodálatos dolog a semmibõl csinál egy mégnagyobb semmit.
noss
fotósoppal interpolálok neked 1000 MP-es képet is...
csak ugye mi értelme??

________ `_~_\" noss

De ha megnézed a zoom gyújtótávolság különbségét az több mint 8,8 szeres.
"...nevéhez hûen közel 9-szeres nagyítási, közelítési lehetõséggel..."

akkor miért az van az oldalára írva hogy: 8x zoom optical?

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

Minolta jobban tetszik. A futurisztikus Z10-es. 😄
Tényleg az tud hangot felvenni a videóhoz vagy magában?

A Minolta vajon mit szól ehhez?
Mert mind az LCD, mind a baloldali módválasztó tárcsa egyértelmû koppintás szerintem.

Na, megnéztem a honlapjukon a tesztképeket: hát, 64ezer forintért azért találni jobb gépet is...