Hét új telefont mutatott be a Nokia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy vesznek az emberek telefont azokban az országokban ahol nem a szolgáltatók akciós listájának aljáról választanak aztán kidobják belõle a SIM-et? bemegy a boltba, van Nokia 0000-tól 9999-ig aztán tessék válasszon... nyilván ugyanez más típusoknál is csak más számozással.

sajna en most hagytam a vonaton .a6350-est
beszaras
so sokba kerult

<#alien>
sziasztok
Sliders
Nokia éppen hogy nem az olcsó telókról híres tudják mit csinálnak. Mind a mai napig ha telefon akkor mindneki a Nokiára asszociál, és ezek pedig elsõsorban az olcsobb kategóriába készülnek!
Mert azért is sokan anyáztak hogy a Nokia csak a drágább kategóriákban ad ki jó telefonokat. Szóval most olcsobb, de tudásilag nem lehet azt mondnani hogy ocska. Sony telóiról inkább ne beszéljünk! no komment

Mindneki a Nokiát másolja

Sliders
Szerintem igazad van! Szerintem! És szerintünk is! 😊

Felfedező
ne is haragudj de hülyeségeket beszélsz... a telók tudásával semmi gond, a kinézet kicsit konzervatív, de sokkal szebb mint a samsung... eddig azért fikázták a Nokia-t mert tulságosan "merész" külsejû telefonokat csinált... akkor szerintem most be lehet fogni...

OptimusPrime
A Samsung egymaga 50 új telefon mutatott be, mintha le lenne maradva a konkurencia! :-))

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Én nem. Nekem tetszenek, és elégedett vagyok az iránnyal, amerre fejlõdnek. Mondjuk nem is nyakba akasztva hordom. Szerinted melyikünknek jobb?
Ezekkel a nagyobb gombokkal talán játszani is lehet normálisan, eddig hiába voltak egész normális játékok telókra a gombok miatt rendre élvezhetetlenek voltak, legalábbis a számomra.

[HUN]PAStheLoD
wááááh .. pfúj .. olcsó samsung , sharp utánzatok .. ennél 1 000 000x többet vártam a nokiától..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

sweech
Nokia 6280-as teccik

asysoft
10et😊

/*WTF?!*/

"Négy mobiltelefont jelentett be a Sony Ericsson"
"Hét új telefont mutatott be a Nokia"
A Motorola hányat fog bemutatni?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

sexy-k

xbox360+komputer

The Hedgehog
Kár hogy a Nokia legjobban kinézõ modelljei tudnak a legkevesebbet. A felsõkategóriás telefonjaik formatervezését rendre elszúrják...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Nokia a legjobb a és Kimi (ez a hétvégén is bebizonyosodott 😊)!
Felfedező
Jó kis telók lesznek, szép letisztult formák, nagy tudás.... bravo Nokia<#eljen><#eljen><#eljen>