18
  • Flashy
    hogy vesznek az emberek telefont azokban az országokban ahol nem a szolgáltatók akciós listájának aljáról választanak aztán kidobják belőle a SIM-et? bemegy a boltba, van Nokia 0000-tól 9999-ig aztán tessék válasszon... nyilván ugyanez más típusoknál is csak más számozással.
  • barta tibor
    sajna en most hagytam a vonaton .a6350-est
    beszaras
    so sokba kerult

• barta tibor
  • barta tibor
    sziasztok
  • Sliders
    Nokia éppen hogy nem az olcsó telókról híres tudják mit csinálnak. Mind a mai napig ha telefon akkor mindneki a Nokiára asszociál, és ezek pedig elsősorban az olcsobb kategóriába készülnek!
    Mert azért is sokan anyáztak hogy a Nokia csak a drágább kategóriákban ad ki jó telefonokat. Szóval most olcsobb, de tudásilag nem lehet azt mondnani hogy ocska. Sony telóiról inkább ne beszéljünk! no komment

Mindneki a Nokiát másolja
  • Sliders
    Szerintem igazad van! Szerintem! És szerintünk is! :)
  • Felfedező
    ne is haragudj de hülyeségeket beszélsz... a telók tudásával semmi gond, a kinézet kicsit konzervatív, de sokkal szebb mint a samsung... eddig azért fikázták a Nokia-t mert tulságosan "merész" külsejű telefonokat csinált... akkor szerintem most be lehet fogni...
  • OptimusPrime
    A Samsung egymaga 50 új telefon mutatott be, mintha le lenne maradva a konkurencia! :-))
  • pgergo
    Én nem. Nekem tetszenek, és elégedett vagyok az iránnyal, amerre fejlődnek. Mondjuk nem is nyakba akasztva hordom. Szerinted melyikünknek jobb?
  • echo
    Ezekkel a nagyobb gombokkal talán játszani is lehet normálisan, eddig hiába voltak egész normális játékok telókra a gombok miatt rendre élvezhetetlenek voltak, legalábbis a számomra.
  • [HUN]PAStheLoD
    wááááh .. pfúj .. olcsó samsung , sharp utánzatok .. ennél 1 000 000x többet vártam a nokiától..
  • sweech
    Nokia 6280-as teccik
  • asysoft
    10et:)
  • Emmegki
    "Négy mobiltelefont jelentett be a Sony Ericsson"
    "Hét új telefont mutatott be a Nokia"
    A Motorola hányat fog bemutatni?
  • onimusha
    sexy-k
  • The Hedgehog
    Kár hogy a Nokia legjobban kinéző modelljei tudnak a legkevesebbet. A felsőkategóriás telefonjaik formatervezését rendre elszúrják...
  • greekboy
    Nokia a legjobb a és Kimi (ez a hétvégén is bebizonyosodott :))!
  • Felfedező
    Jó kis telók lesznek, szép letisztult formák, nagy tudás.... bravo Nokia