18
-
Flashy #18 hogy vesznek az emberek telefont azokban az országokban ahol nem a szolgáltatók akciós listájának aljáról választanak aztán kidobják belőle a SIM-et? bemegy a boltba, van Nokia 0000-tól 9999-ig aztán tessék válasszon... nyilván ugyanez más típusoknál is csak más számozással. -
barta tibor #17 sajna en most hagytam a vonaton .a6350-est
beszaras
so sokba kerult
-
barta tibor #16 -
barta tibor #15 sziasztok
-
#14 Nokia éppen hogy nem az olcsó telókról híres tudják mit csinálnak. Mind a mai napig ha telefon akkor mindneki a Nokiára asszociál, és ezek pedig elsősorban az olcsobb kategóriába készülnek!
Mert azért is sokan anyáztak hogy a Nokia csak a drágább kategóriákban ad ki jó telefonokat. Szóval most olcsobb, de tudásilag nem lehet azt mondnani hogy ocska. Sony telóiról inkább ne beszéljünk! no komment
Mindneki a Nokiát másolja -
#13 Szerintem igazad van! Szerintem! És szerintünk is! :) -
#12 ne is haragudj de hülyeségeket beszélsz... a telók tudásával semmi gond, a kinézet kicsit konzervatív, de sokkal szebb mint a samsung... eddig azért fikázták a Nokia-t mert tulságosan "merész" külsejű telefonokat csinált... akkor szerintem most be lehet fogni... -
#11 A Samsung egymaga 50 új telefon mutatott be, mintha le lenne maradva a konkurencia! :-)) -
pgergo #10 Én nem. Nekem tetszenek, és elégedett vagyok az iránnyal, amerre fejlődnek. Mondjuk nem is nyakba akasztva hordom. Szerinted melyikünknek jobb? -
echo #9 Ezekkel a nagyobb gombokkal talán játszani is lehet normálisan, eddig hiába voltak egész normális játékok telókra a gombok miatt rendre élvezhetetlenek voltak, legalábbis a számomra. -
#8 wááááh .. pfúj .. olcsó samsung , sharp utánzatok .. ennél 1 000 000x többet vártam a nokiától.. -
#7 Nokia 6280-as teccik -
#6 10et:) -
Emmegki #5 "Négy mobiltelefont jelentett be a Sony Ericsson"
"Hét új telefont mutatott be a Nokia"
A Motorola hányat fog bemutatni? -
onimusha #4 sexy-k -
#3 Kár hogy a Nokia legjobban kinéző modelljei tudnak a legkevesebbet. A felsőkategóriás telefonjaik formatervezését rendre elszúrják... -
greekboy #2 Nokia a legjobb a és Kimi (ez a hétvégén is bebizonyosodott :))! -
#1 Jó kis telók lesznek, szép letisztult formák, nagy tudás.... bravo Nokia