5
  • h4x0r
    #5
    Emlékeztetlek, hogy az első vírusokat cégek írták. Ha igaz az urban legend.
  • Roli
    #4
    Én úgy tudtam az első vírust egy programozó írta, akit kirúgtak a munkahelyéről és bosszút állt. Azt meg nem mondom honnan. De ha jól emlékszem már IBM PC-re.
  • fie
    #3
    [URL=http://www.vivaolinux.com.br/screenshots/comunidade/1118634708.snapshot3.png]"primitív" linux[/URL]
    Szerintem meg venni kell egy konzolt. Máshoz meg egy linuxot telepíteni. (De amíg .doc-ban kérik a pályázatot, vagy önéletrajzot, szakdolgozatot, marad a vírus, meg minden +/-. A rendszergazdának meg állása )

    Az első vírusokat meg olyan inkompetens programozók írták, akik így védekeztek az illegális másolás ellen. (Most is van ilyen ami az mp3, avi, mpg-et törli a vinyórol)
  • blackeagle
    #2
    Ezért kell primitiv linuxot használni. Hiszen ha pénzért veszel valamit (kivéve ha nem lopod ) ,akkor biztos hogy szart kapsz a számítástechnikában ,mert eltüri a felhasználóközönség.
  • Roli
    #1
    Minek kellenek ilyen programok? Vírusok, férgek. Meg kellett volna kötözni azt, aki az elsőt kitalálta.

    Most ennek köszönhetően értkes erőforrásokat fognak el a víruskereső és féregfigyelő progik (VB, Ad-Aware, stb) és még rettegni is kell, nehogy valami mégis lejöjjön és akkor pl az összes fényképemet letörli a gépről. Minden embertől, aki ilyen programokat ír, elvenném a PC-jét és elvinném valami kemény fizikai munkára mondjuk szennyvízcsatornát ásni vagy kőfejtőbe. Azt érdemli aki ilyen szemét.