156
SpeakBoard szöveg felolvasó program
  • vademberz
    Kosz a tippet. A demot meghalgatva tenyleg megeri azt a penzt.
  • péntek józsef
    Szerintem ha jobban körül néznél a neten találnál hozzá crack-ek!(DE ÉN NEM SZERETEK ILYEN ÜGYEKKEL FOGLALKOZNI,ezért nem adok linket se!)
  • péntek józsef
    Ez nagyon jó program lehet megvásárlom csak gyüjtök rá egy kis lóvét!
  • Dj Faustus #33
    "A speakbord idokorlatozasanak megszuntetesere nincs semmi eguszerubb ut, mondjuk egy sima crack? "
    Mondjuk megvásárlod a Media Markt-ban, vagy közvetlenül a gyártótól. Esetleg megkeresed filemegosztó hálózaton (DC++, Emule, Torrent).
  • vademberz
    Hello mindenkinek! A speakbord idokorlatozasanak megszuntetesere nincs semmi eguszerubb ut, mondjuk egy sima crack?
    Koszi szepen.
  • poopa
  • saitek
    Talán, ha hiba nélkül irnád a jelszót, még működne is.

_veryfery_

A két alsó vonással együtt.

Lásd #24
  • poopa
    Áh, inkább hagyom...
    Már a 3 karakteres ellenőrzés is 5 óra... és min. 6-7ig el kéne menni...
  • poopa
    Neked működik a "veryfiry" password?
    Épp mostr fejtem vissza. Idő kérdése.
  • danióra
    Mi?
  • poopa
    Nem stimmel a passw... egyéb?
  • poopa
    És?
  • tomo
    _veryfery_ talan a pass, esetleg also vonas nelkul
  • BunDevil
    De ezzal az a gond, mint egy már általam talált másik archivummal. Jelszavas. Gőzöm nincs, mi a pass.
  • BunDevil
    A pofám leszakad. Köszönöm szépen!!!
  • ironmaiden
    Link
  • BunDevil
    Hello! Neked van SpeakBoard ISO-d? Mert nekem nincs. Nem adsz? :)
  • Kijukoro
    1.

Keressétek meg a registry-ben a következő két bejegyzést:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{6C547B32-D6DF-4D51-A9EF-187BD459ED8F

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{F9CE916E-21E8-4DF3-B048-A84D4131D495

Ahol ilyen dátumformát láttok benne pl: 10-03-2005-10-03-2006, azt javítsátok ki a következőre: 08-01-2007-08-01-2008

...ill. tetszőlegesen bármi másra, értelemszerűen az aktuális dátumnál jóval nagyobbra.

Ha van kedvetek ellenőrizni, akkor az Activate.exe-t ideiglenesen állítsátok vissza (nevezzétek vissza Activate.exe -re) Ott ki fogja írni, hogy hány nap van még hátra.
    2.

Nah szal ez egy olyan program, ami felolvassa neked a magyar szöveget, tökéletes magyar kiejtéssel. (Kötelező olvasmányoknál elengedhetetlen segédeszköz ) Továbbá van benne egy leírás, h hogyan kell crack-elni, ha a két regisztráviós bejegyzés nem működne. Szal a telepítési teendők:

Speakboard iso-t bemountolod, és felrakod. Aztán rakd fel a frissítést, ami a rar fájlban van. Ha az is megvan, akkor indítsátok el a speakboard-t és állítsátok be ahogy akarjátok, majd lépjetek ki. Adjátok hozzá, előbb a #1, majd a #2 fájlt. És indítsátok el újra a speakboard-t. Elvileg most 700 egynehány napnak kell a 14-nap helyén lennie, ha így van akkor a speakboard főkönyvtárában lévő activate.exe-t nevezzétek át mondjuk activare.ex_ -re.

És innentől kezdve normálisan működik a progi, és nem lesz benne semmilyen nemű korlátozás.
  • tomo
    az idokorlatot, megprobalhatjkatok lekuzdeni a microbest cracklock nevu programmal, ami a kijelolt programok szamara megallitja az idot.
    http://wblum.ifrance.com/en/products.htm
  • BandiG
    Hát sajnos az nem megy. Pedig én is néztem már azokat a reg értékeket, nagyon azokat piszkálja és a dátum is benne van, de ha már egyszer lejrát, azt sajnos valahol máshol is tárolja. Megnézek még pár reg key-t, megpróbálom teljesen kitisztítani, újrarakni meg minden, de ha nem megy, akkor nekiesek disassemblerrel, hátha...
  • lck
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{6C547B32-D6DF-4D51-A9EF-187BD459ED8F

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{F9CE916E-21E8-4DF3-B048-A84D4131D495

Aszongyák ezeket a registry bejegyzéseket kell módosítani. Illetve ha a regisztráció már lejárt, újratelepítés előtt törölni. - Én nem próbáltam ki.
  • BandiG
    Ezzel kapcsolatban végül van valami megoldás? Az az érdekes, hogy ha az ember előre állítja a dátumot, hogy lejárva induljon el a progi, akkor a visszaállítás utáns se indul, tehát nem mondjuk fájldátumot néz, hanem valahol tárolja, hogy kóser-e még a dolog vagy nem. Előkaptam egy file-monitort meg egy registry monitort és az összes aktivitást ledumpoltam a progi futása közben, akkor is, amikor még indul, akkor is, amikor először veszi észre, hogy lejárt és akkor is amikor már nem indul. Abban reménykedek, hogy sikerül megtalálnom az eltérést, de hátha már valaki megoldotta a dolgot és nem kell órákat szenvednem az adatok bogarászásával...
  • gyűjtő
    Hello!

Köszönöm a választ. Megjegyzem, a Savaria Colonia jelenleg nekem sem jön be.
    A Savaria Fórumát végiolvastam és néhány hozzászólást is írtam. Sajnos ugyanazok a tapasztalatok, amiről te is írtál. A SpeakBoard jól védett program és az exe fájl buherálása csak a serial kérést lépi át, de a 15 napos demo marad.
    Azért figyeltem fel a #10; #11 hozzászólásokra, mert ott patch fájlokról van szó.

Üdvözöllek:

erdeklodo
  • lck
    Helló!
    15 napon túl nem használtam, csak az exe átírás után átlépte a regisztrációs részt. - Ebből gondoltam működik akármeddig. - Igy lehet hogy mégsem jó ez a megoldás :-(
    Savaria fórumon témáznak róla - csak most Savaria valamiért nekem nem jön be - lehet hogy azt kellene végigolvasni. ( ha majd működik ?!?! )
  • gyűjtő
    Szervusz Lck!

Én megpróbáltam a programot (activate.exe fájlt csonkítottam), de 15 nap után megszűnt működni.
    Neked milyen tapasztalatod van?
    Hogyan tudtad feloldani az időkorlátot?
    # zsombor-m-től kérdezem, hol sikerült az 1.08-as patch fájlt levadászni?
  • zsomborm
    ok megvan. 1.08 al müködik..:)
  • zsomborm
    én az 1.10es peccset raktam fel 1.8 helyett, és nemtudok rögziteni hagot, a pecs lehet baj?
  • zsomborm
    köszi, megnézem
  • lck
    Ezt próbáld ki.
  • zsomborm
    és nektek SpeakBoard melyik verziója van meg? mert nekem ilyen fájl nincs a mappában. nekem SpeakBoard demó 1.0.0.11 van.
  • lck
    Én próbáltam. Működik.
  • agyhalál
    Ne ott keresd, hanem abban a könyvtárban, ahova a SpeakBoard-ot telepítetted.
  • zsomborm
    már néztem, ott, az a baj hogy ez a program magyar, és nemtalálni krekket. azér köszi
    amit mondasz agyhalál azt nemértem. googleba active.exe, talált 387-et, mejiket töltsem le? meg ez a SpeakBoardhoz kell?
  • agyhalál
    szesz
    Keress rá erre a file-ra : activate.exe és nevezd át activate.ex_-re. Ha minden igaz, ennek működnie kell, én ugyan még nem próbáltam.
  • gabber_saviola
    www.cracks.am
  • zsomborm
    Helló! Nemtudom ismeri e valaki ezt a programot, szöveget olvas fel, és kéne hozzá egy crack. Mert igy 30 napos, és nemlehet felvenni az olvasást. Vagy van valakinek valami hasonló programja? Magyar nyelvü kéne. Köszi. A program neve Speakboard