16
az új wacraft3 klón..
-
ati96 #16 [email protected] -
ati96 #15 Vegyetek fel msn re ha akarok egy duelt onlineon
-
ati96 #14 HI all Én nagyon szeretem az rkt és ha valaki kihívna egy online duelra azt örömml elfogadom vagyis mivel én pro vok online battleen forestersel level 19 es nevem fifa -
#13 mivel szeretem az rts jatekokat, igy ezt is kiprobaltam. elso korben annyit mondanek, hogy nem fogott meg.
grafika: nagyon darabosan mozog minden, az egysegek nem neznek ki jol. aoe2 grafikaja jobb
hangulat: az elso 5 percben jo, utana unalmas lesz
zene: zavaro folyamatos jatszas mellett
kihivas: rush mindenhova jo megfelelo mennyisegu egyseggel
amd 64 3500, gef6800, 1 gb ram: ezzel tolom, jol fut es gyors
osszegezve: nagyon is feledheto sajnos. armies of exigo sokkal jobb volt. -
d4v1d #12 Igen.Én -
Jumpy #11 no, a sok leszólás mellett akad aki játszik is vele? -
#10 Sajnos tényleg nem egy nagy eresztés! :-((
A W3 komolyan mondom, hiába 2 éves, így is jobban néz ki! :-))
Nem konurencia, még csak klónnak sem hívnám, ég és föld a kettő! :-((
Ennek ugyam szépek az animációi, meg a karakterek is kidolgozottak, szép a táj, látványosak a harcok, de vontatott, lassú és monoton, nem jó RTS! :-((
Azt nem tudom hibának hozni, hogy "csak" 2D, mert nem is az, hanem izometrikus 3D! :-)) Bár ilyen volt már a StarCraft is! :-))
R.I.P.
Üdv!
Prime -
Gipsz75 #9 hát a graf, tényleg xar, van benne 1 kis Heroes beütés is, azt hiszem majd kipróbálom a hétvégén, azt meglátjuk. A rossz grafika még nem jelent szar játékot:) -
Mihail #8 más vélemény? -
#7 Maradjunk annyiban hogy a jatek AI-ja gyotrelmes a grafikaja meg talan elment volna 1999-ben. Hagyuk az ilyen baromsagokat. -
Mihail #6 jah, nagyon is. pl. az embereknél az első hős koncepciója nagyon hasonlít Arthasra vagy hogy hívták -
Shadow_THH #5 w3 klón? -
Mihail #4 -
Mihail #3 a képek sztem magukért beszélnek :)
viszont nemrég raktam fel, és bizony vmiért írtó lassan fut,
nem tom, h optimalizációs hiba vagy védelem-e.. -
Mihail #2 -
Mihail #1