110
nokia 6020-ról minden
  • Tarajos Sül
    Syasztok

Lehet hozzá csatlakoztatni usb kábelt vagy csak infra porttal lehet csatlakozni a géppel?

Szal az alján van csatlakozás a usb kábelnek?
  • nokiafanatic
    Itt egy msn progi telóra ami még mükszik is :)
    http://www.getjar.com/products/603/eMSN
  • batman
    megoldódott...túl sok csatornás volt a midi, és butítani kellett..
  • batman
    Sziasztok! Kollégámnak van ilyen telefonja, és lenne egy kérdésem. Megpróbáltunk egy .mid zenéd csengőhangként rárakni infrával. Az átvitellel nem is volt semmi probléma, viszont a teló nem hajlandó lejátszani. Ua a csengőhangot kipróbáltam az én 6230-as telómon, és gond nélkül ment. Nincs valami ötletetek, hogy miért lehet ez? Köszi előre is.
  • nokiafanatic
    szegény kis telóm megpurcant a sziget fesztivál megpróbáltatásai közt
    cska úgy kitalálta hogy nem talál térerőt...
    most szervízba pihizik és hiányzik... kiszurták a szemem egy 3100-val tiszta szörnyűség

remélem minnél előbb rendbe jön és nem találják kis a "bepárásodott" kezdetü hülyeséget...
  • nokiafanatic
    sztem mindeképpen egy 6020 már cska azért is!
    amúgy meg van 1-2 isminek és elég sokat panaszkodnak rá...
  • Pheel
    Szerinted egy 6020 topicban objektív választ fogsz kapni?
  • LaciMaci
    Sziasztok szerintetek a Nokia 6020 vagy a SonyEricsson K500i a jobb???
  • grebber
    Tud valaki ehhez a telóhoz függetlenítő kodot vagy progit amiben van kod??
  • izb
    Nem lehet
  • hunbalee
    hi
    nem tudja vki hogy lehet e böviteni a memoriáját és mennyire?????
  • sohrking
    Az infra kérdés +oldódott. Beteszteltem, s bár a nokia.hu-n nem írják, és nem is látszik rajta, mégis tudja az infrát...
    A másik kérdésem az még +oldatlan... Ha tud valaki valamit, légyszi írjon...
    THNX
  • sohrking
    Még 1 kérdés...
    Nem tudja valaki, hogy lehet kivenni azt a feliratot a képernyőről, hogy

vonafone HU
    vodafone

Nem elég hogy ki van írva, de még 2szer is....
  • sohrking
    Hali
    Most szereztem be a 6020-asomat. A nokia.hu szerint nincs benne infra, a vodafone.hu szerint van, de külső jelek nem azt mutatják, hogy lenne benne ilyen... a menüben a kapcsolatoknál mégis ott figyel az infra kapcsolat...
    MOST AKKOR VAN BENNE VAGY NINCS...
    Ha nincs milyen adatkábelt javasoltok hozzá, hol, mennyiért lehet ilyent szerezni...
    KÖSZI
  • nokiafanatic
    Ja és még itvan egy netes wap emu hogy ne keljen a telón szenvedni a sok böngészésel fölöslegesen.. http://www.hktv.hu/users/wallneradam/nokia3300/wapemu/wapemulator.php#
  • nokiafanatic
    Épp felakartam dobni témának hogy ki tudja honna szedhetnék le átlátszó logot,
    de sajnos magamtól is rájöttem... :)
    ha ezt beírod wapcímnek elméletileg egyből meg is van a dolog.. http://wap2.tnn.net/logosil.opl de ha így nem jönne be akkor íme a recept másik megoldása írd be a http://wap.erni.hu-t és a letöltéseken át megtalálod a logokat... sok sikert hozzá mindenkinek :)
  • izb
    Érdemes sz.gép indítása elött rádugni,és akkor okesz.
    Legalábbis nálam megoldóttak a problémák.
  • nokiafanatic
    nos az adatkábel ténleg egy érdekes dolog.. nekem is vacilál folyamtosan.. egyszer felismeri egyszer nem ha meg igen akkor nagyo lassan.. pedig én is a CKU-5-öst használom.. de amikor néha sikerül felismerni telót akkor aranyosan dolgozik :)
    az a helyzet hogy inkább a szoftverekkel van sztem a hiba.. mert 3 dku-5 ös kábelt igénylő nokia teló is van a háztartásba és igazán eggyiket se ismeri föl a gép vmi ügyesen.. többszöri csatlakozásra és pár ujraindítáás után ezért mükszik.. igazábol fogalmam sincsen hogy mi a szösz van.. nekem legfrissebb nokiás szoftwerrel nem si müködöt föltettme egy régebbit.. az lehet hogy nem oylan tudásu de elég megbízható ha végre felismeri a telót :)
    próba cseresznye :P
  • woluz
    sziasztok!
    Multhéten kaptam én is egy ilyen telot, előszőr nem voltam odáig érte. nem tetszett a külseje, de azota totál megszerettem. Csak én is a 2,5megás memoriát sajnálom.
    viszont van egy kis gondom. van hozzá egy DKU-5 ös kábelem.elvileg jonak kell lennie hozzá, de egyszerűen nem tudom beüzemelni, hogy működjön.
    először felteszem hozzá a dku-5 drivert aztán a pc suitot, aztán bedugom felismeri a gép h uj usb kütyüt dugtam rákattintok h telepítse de azt mondja h nem talál hozzá illesztő programot. és amig nem ismeri fel addig a pc suitba se tudom csatlakoztatni, meg azt irták h soros portként működik hiába usb-s, azét nem olyan egyszerű ez a beüzemelés...

légyszi adjatok vmi tippet mit csináljak
  • motorolanokia
    nekem is ilyen van!!!
  • Pheel
    OFF: végülis igen. Teljes egészében lebeszélhető előfizetésés MAGAS percdíjak szembeállítva előre kifizetett kártyás alacsonyabbakkal. De ez már tényleg nem ide való.
  • nokiafanatic
    de ha csak kicsit utána számol az ember rájön hogy jóljárt mindenkép.. csak goldolj bvele pannon legolcsóbb előfizujának a havija aszem 1800 és ez teljesen lebeszélghető, így enbnyi erővel ijen árakkal nem vágom mit részletfizetek.. na de hagyjuk ez nem egy szolgáltatói fórum :)
  • Pheel
    implicite: az előfizuban fizeted ki részletekben
  • Pheel
    Nekem a 6230i 1.3Mpixeles kamerája a digikamerám. Több nekem nem kell, ez viszont már elfogadható képeket készít. Legalább sosem hagyom otthon és mindig kéznél van.
  • nokiafanatic
    eleinte eléggé elleneztem a "jé kamerás mobil" dolgokat de rájöttem hogy néha azért hasznos lehet.. számtalanszor kerülök olyan helyzetbe hogy homlokoncsapom magam hogy mijért nincs nálam egy fényképző.. :( igaz hogy ezzel azért nem fogok megapixxel hegyeket fényképzeni de a célnakk megfelelt :)
    a 6021-en azért gondolkoztam komolyabban mert hogy hűű ha kékfog de aztán rájöttem hogy még ezt pár évig nem igazán lehet kihasználni mert nagyo kevesen használják még.. :(
  • nokiafanatic
    hát az áráról annyit hogy nekem megérte mert 25 ért szereztem hála pannon partnerprogramjának :)
  • Loál János #4
    Jó teló, nézegettem a 6021-gyel együtt.
    Az azért tetszik jobban, mert nincs benne kamera. :oP
  • Pheel
    Hát, ha nem volt túl drága, akkor végülis nem rossz vétel...

• Shadow_THH
    andy haverom 2 napja vett egy ilyet ő is szereti.
  • nokiafanatic
    Csáó mindenki! érdekelne kinek van ijen telója mijen tapasztalatai vannak, miket hiányol sötöbö.
    Nekem 6 napja van már egy ijen kis aranyosom, eléggé megvagyok elégedve kinézetre tökéletesnek tartom. a kékfog hiánya nem izgat különösebben. Csak a 2.5 Mb memot tartom elég kicsinek. A camja nagyo ottvan elég szép képeket lehet vele csinálni. öszegezve annyit mondanék hogy tényleg nagyo jó telót hozott kia nokia!