110
nokia 6020-ról minden
-
#30 Syasztok
Lehet hozzá csatlakoztatni usb kábelt vagy csak infra porttal lehet csatlakozni a géppel?
Szal az alján van csatlakozás a usb kábelnek? -
nokiafanatic #29 Itt egy msn progi telóra ami még mükszik is :)
http://www.getjar.com/products/603/eMSN -
#28 megoldódott...túl sok csatornás volt a midi, és butítani kellett.. -
#27 Sziasztok! Kollégámnak van ilyen telefonja, és lenne egy kérdésem. Megpróbáltunk egy .mid zenéd csengőhangként rárakni infrával. Az átvitellel nem is volt semmi probléma, viszont a teló nem hajlandó lejátszani. Ua a csengőhangot kipróbáltam az én 6230-as telómon, és gond nélkül ment. Nincs valami ötletetek, hogy miért lehet ez? Köszi előre is. -
nokiafanatic #26 szegény kis telóm megpurcant a sziget fesztivál megpróbáltatásai közt
cska úgy kitalálta hogy nem talál térerőt...
most szervízba pihizik és hiányzik... kiszurták a szemem egy 3100-val tiszta szörnyűség
remélem minnél előbb rendbe jön és nem találják kis a "bepárásodott" kezdetü hülyeséget... -
nokiafanatic #25 sztem mindeképpen egy 6020 már cska azért is!
amúgy meg van 1-2 isminek és elég sokat panaszkodnak rá... -
#24 Szerinted egy 6020 topicban objektív választ fogsz kapni? -
LaciMaci #23 Sziasztok szerintetek a Nokia 6020 vagy a SonyEricsson K500i a jobb??? -
#22 Tud valaki ehhez a telóhoz függetlenítő kodot vagy progit amiben van kod?? -
izb #21 Nem lehet -
hunbalee #20 hi
nem tudja vki hogy lehet e böviteni a memoriáját és mennyire????? -
#19 Az infra kérdés +oldódott. Beteszteltem, s bár a nokia.hu-n nem írják, és nem is látszik rajta, mégis tudja az infrát...
A másik kérdésem az még +oldatlan... Ha tud valaki valamit, légyszi írjon...
THNX -
#18 Még 1 kérdés...
Nem tudja valaki, hogy lehet kivenni azt a feliratot a képernyőről, hogy
vonafone HU
vodafone
Nem elég hogy ki van írva, de még 2szer is....
-
#17 Hali
Most szereztem be a 6020-asomat. A nokia.hu szerint nincs benne infra, a vodafone.hu szerint van, de külső jelek nem azt mutatják, hogy lenne benne ilyen... a menüben a kapcsolatoknál mégis ott figyel az infra kapcsolat...
MOST AKKOR VAN BENNE VAGY NINCS...
Ha nincs milyen adatkábelt javasoltok hozzá, hol, mennyiért lehet ilyent szerezni...
KÖSZI -
nokiafanatic #16 Ja és még itvan egy netes wap emu hogy ne keljen a telón szenvedni a sok böngészésel fölöslegesen.. http://www.hktv.hu/users/wallneradam/nokia3300/wapemu/wapemulator.php# -
nokiafanatic #15 Épp felakartam dobni témának hogy ki tudja honna szedhetnék le átlátszó logot,
de sajnos magamtól is rájöttem... :)
ha ezt beírod wapcímnek elméletileg egyből meg is van a dolog.. http://wap2.tnn.net/logosil.opl de ha így nem jönne be akkor íme a recept másik megoldása írd be a http://wap.erni.hu-t és a letöltéseken át megtalálod a logokat... sok sikert hozzá mindenkinek :) -
izb #14 Érdemes sz.gép indítása elött rádugni,és akkor okesz.
Legalábbis nálam megoldóttak a problémák. -
nokiafanatic #13 nos az adatkábel ténleg egy érdekes dolog.. nekem is vacilál folyamtosan.. egyszer felismeri egyszer nem ha meg igen akkor nagyo lassan.. pedig én is a CKU-5-öst használom.. de amikor néha sikerül felismerni telót akkor aranyosan dolgozik :)
az a helyzet hogy inkább a szoftverekkel van sztem a hiba.. mert 3 dku-5 ös kábelt igénylő nokia teló is van a háztartásba és igazán eggyiket se ismeri föl a gép vmi ügyesen.. többszöri csatlakozásra és pár ujraindítáás után ezért mükszik.. igazábol fogalmam sincsen hogy mi a szösz van.. nekem legfrissebb nokiás szoftwerrel nem si müködöt föltettme egy régebbit.. az lehet hogy nem oylan tudásu de elég megbízható ha végre felismeri a telót :)
próba cseresznye :P -
woluz #12 sziasztok!
Multhéten kaptam én is egy ilyen telot, előszőr nem voltam odáig érte. nem tetszett a külseje, de azota totál megszerettem. Csak én is a 2,5megás memoriát sajnálom.
viszont van egy kis gondom. van hozzá egy DKU-5 ös kábelem.elvileg jonak kell lennie hozzá, de egyszerűen nem tudom beüzemelni, hogy működjön.
először felteszem hozzá a dku-5 drivert aztán a pc suitot, aztán bedugom felismeri a gép h uj usb kütyüt dugtam rákattintok h telepítse de azt mondja h nem talál hozzá illesztő programot. és amig nem ismeri fel addig a pc suitba se tudom csatlakoztatni, meg azt irták h soros portként működik hiába usb-s, azét nem olyan egyszerű ez a beüzemelés...
légyszi adjatok vmi tippet mit csináljak -
motorolanokia #11 nekem is ilyen van!!! -
#10 OFF: végülis igen. Teljes egészében lebeszélhető előfizetésés MAGAS percdíjak szembeállítva előre kifizetett kártyás alacsonyabbakkal. De ez már tényleg nem ide való. -
nokiafanatic #9 de ha csak kicsit utána számol az ember rájön hogy jóljárt mindenkép.. csak goldolj bvele pannon legolcsóbb előfizujának a havija aszem 1800 és ez teljesen lebeszélghető, így enbnyi erővel ijen árakkal nem vágom mit részletfizetek.. na de hagyjuk ez nem egy szolgáltatói fórum :)
-
#8 implicite: az előfizuban fizeted ki részletekben -
#7 Nekem a 6230i 1.3Mpixeles kamerája a digikamerám. Több nekem nem kell, ez viszont már elfogadható képeket készít. Legalább sosem hagyom otthon és mindig kéznél van. -
nokiafanatic #6 eleinte eléggé elleneztem a "jé kamerás mobil" dolgokat de rájöttem hogy néha azért hasznos lehet.. számtalanszor kerülök olyan helyzetbe hogy homlokoncsapom magam hogy mijért nincs nálam egy fényképző.. :( igaz hogy ezzel azért nem fogok megapixxel hegyeket fényképzeni de a célnakk megfelelt :)
a 6021-en azért gondolkoztam komolyabban mert hogy hűű ha kékfog de aztán rájöttem hogy még ezt pár évig nem igazán lehet kihasználni mert nagyo kevesen használják még.. :( -
nokiafanatic #5 hát az áráról annyit hogy nekem megérte mert 25 ért szereztem hála pannon partnerprogramjának :) -
#4 Jó teló, nézegettem a 6021-gyel együtt.
Az azért tetszik jobban, mert nincs benne kamera. :oP -
#3 Hát, ha nem volt túl drága, akkor végülis nem rossz vétel...
-
Shadow_THH #2 andy haverom 2 napja vett egy ilyet ő is szereti. -
nokiafanatic #1 Csáó mindenki! érdekelne kinek van ijen telója mijen tapasztalatai vannak, miket hiányol sötöbö.
Nekem 6 napja van már egy ijen kis aranyosom, eléggé megvagyok elégedve kinézetre tökéletesnek tartom. a kékfog hiánya nem izgat különösebben. Csak a 2.5 Mb memot tartom elég kicsinek. A camja nagyo ottvan elég szép képeket lehet vele csinálni. öszegezve annyit mondanék hogy tényleg nagyo jó telót hozott kia nokia!