nokia 6020
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OFF: végülis igen. Teljes egészében lebeszélhetõ elõfizetésés MAGAS percdíjak szembeállítva elõre kifizetett kártyás alacsonyabbakkal. <#buck>#buck> De ez már tényleg nem ide való.
de ha csak kicsit utána számol az ember rájön hogy jóljárt mindenkép.. csak goldolj bvele pannon legolcsóbb elõfizujának a havija aszem 1800 és ez teljesen lebeszélghetõ, így enbnyi erõvel ijen árakkal nem vágom mit részletfizetek.. na de hagyjuk ez nem egy szolgáltatói fórum 😊
Nekem a 6230i 1.3Mpixeles kamerája a digikamerám. Több nekem nem kell, ez viszont már elfogadható képeket készít. Legalább sosem hagyom otthon és mindig kéznél van.
eleinte eléggé elleneztem a "jé kamerás mobil" dolgokat de rájöttem hogy néha azért hasznos lehet.. számtalanszor kerülök olyan helyzetbe hogy homlokoncsapom magam hogy mijért nincs nálam egy fényképzõ.. 😞 igaz hogy ezzel azért nem fogok megapixxel hegyeket fényképzeni de a célnakk megfelelt 😊
a 6021-en azért gondolkoztam komolyabban mert hogy hûû ha kékfog de aztán rájöttem hogy még ezt pár évig nem igazán lehet kihasználni mert nagyo kevesen használják még.. 😞
a 6021-en azért gondolkoztam komolyabban mert hogy hûû ha kékfog de aztán rájöttem hogy még ezt pár évig nem igazán lehet kihasználni mert nagyo kevesen használják még.. 😞
hát az áráról annyit hogy nekem megérte mert 25 ért szereztem hála pannon partnerprogramjának 😊
Jó teló, nézegettem a 6021-gyel együtt.
Az azért tetszik jobban, mert nincs benne kamera. :oP
Az azért tetszik jobban, mert nincs benne kamera. :oP
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
andy haverom 2 napja vett egy ilyet õ is szereti.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Csáó mindenki! érdekelne kinek van ijen telója mijen tapasztalatai vannak, miket hiányol sötöbö.
Nekem 6 napja van már egy ijen kis aranyosom, eléggé megvagyok elégedve kinézetre tökéletesnek tartom. a kékfog hiánya nem izgat különösebben. Csak a 2.5 Mb memot tartom elég kicsinek. A camja nagyo ottvan elég szép képeket lehet vele csinálni. öszegezve annyit mondanék hogy tényleg nagyo jó telót hozott kia nokia!
Nekem 6 napja van már egy ijen kis aranyosom, eléggé megvagyok elégedve kinézetre tökéletesnek tartom. a kékfog hiánya nem izgat különösebben. Csak a 2.5 Mb memot tartom elég kicsinek. A camja nagyo ottvan elég szép képeket lehet vele csinálni. öszegezve annyit mondanék hogy tényleg nagyo jó telót hozott kia nokia!
← ElőzőOldal 3 / 3