110
nokia 6020-ról minden
-
#70 ok..ha van valami akkor szólj -
#69 Azért köszi a segítséget, úgy néz ki most kegyes hozzám és működik :) -
#68 igen , észbontó tud lenni -
#67 Úgy néz ki most működik. Remélem holnap is fog működni, mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez akkor működik, amikor kedve van :S -
#66 sikerült a telefonomra küldeni képet, mert felismerte, hogy a telefon ittvan, de nem tudok a telefonról leszedni semmit, mindig akar valamilyen modemet telepíteni új hardverként, hol egy 6020-as modemet, hol meg egy másikat és persze újra kell indítani és akkor megint eljátsza.... -
#65 előbb mikor bedugtam az usb-t, akkor felismerte fél percre, s a képek másolása közben hibát észlelt, ws mostmeg megint nem sikerül :( -
#64 próbáld itt -
#63 kapcsold be a telefonon is, és győzödj meg róla hogy minden driver fennt van e a gépen
nekem megy minden -
Ez jön be és a végtelenségig próbál csatlakozni :( -
#61 Értem a problémád! Mikor ott van hogy telefon kiválasztása akkor elindítod a telón az infrát és ránomsz a csatlakoztatásra...felismeri és megjelenik..így már jó..most csináltam -
#60 nem tudom mi a baj nálad..elég érdekes -
DioSr50 #59 yah az van!!
de nem tom miért nem muxik havernak a sony ericsonon egyből működöt de nekem nem a nokia 6020-on!
lehet bemegyek a t-mobile-ban holnap és megkérdezem h miért van ez vagy ehez külön infra port kell!!
nyah majd holnap irok mire jutottam!!
most menek aludni!!Jó8 mindenkinek! -
#58 És sehogy nem működik.... -
#57 Ez vicc, 100 telefon van felsorova, de az enyém az nincs közötte :( -
#56 ami az infra porthoz van -
#55 Ha Infraportot használsz akkor kell lennie egy telepítő cd-nek -
DioSr50 #54 EEE!
én nem kaptam hozzzá telepitő cd-sem!!ez h van?? -
#53 hello!
Én ma vettem meg a 6020 amat és kipróbáltam infrán, felismerték egymást és lehetett küldeni máris a cuccokat. Leszedtem a PC Suite-t és majd ha feltöltődik a teló akkor elmondom a tapasztalatokat. Én amit kaptam az infraportomhoz CD-t arról feltelepítettem a drivert... és mikor kapcsolatba nyomtam a mobilt akkor a gép jelzett hogy telcsi a közelben és felrakott magától még egy drivert. Utána bejött a tallózó ablak hogy mit akarok küldeni......De mondom még 1x kb éjfél körül leveszem a töltésről és elmondom a tapasztalatokat a PC Suite-ról...Amugy amikor letöltöm a pc suite -t akkor ott lehet kiválsztani hogy melyik telóhoz akarod -
#52 Mellékeltek egy cd-t, amin voltak driverek, meg egy LogoRama nevű program. Minent feltettem a cd-ről, de a támogatott telefonok között nem volt ott az enyém. Feltelrepítettem a Nokia oldaláról letötött Nokia PC Suite programot, ami szépen felment, de amikor ki kellene választanom a telefonom típusát, akkor ott nincsen semmi és a csatlakozásra sem lehet rámenni. Szóval nem tud kapcsolódni a telefonomhoz. Mi lehet a gond? Már régóta próbálkozom, de semmi. -
DioSr50 #51 én is azzal probáltam a nokia oldalról szedtem le tipus szerint de nem jó!!
valaki nem tudja h kell?? -
#50 Nekem az a baj, hogy nem td csatlakozni, s amikor ki kell választani a telefon típusát, akkor nincsen semmi ott, ahonnan ki lehetne választani :( (Nokia PC Siute programmal próbáltam) -
DioSr50 #49 Hello!!
milyen progival tudok telóról gépre húzni cuccokat és gépről telóra??
Nokia 6020-as telóm van és infrán küldeném a dolgokat!!
előre is köszönöm a segitséget! -
#48 en is ezt szerettem volna, csak nekem se sikerult. hogy lehet midit butitani? -
Kalóz Jack #47 Szasztok.Valaki nem tudja,hogy hogyan kell a mobilra felrakni progikat,játékokat a gépről.(tudom csatlakoztatni,de nem tudom használni)Aki tudja küldje el e-mail-ban.Aki elüldi,annak külök egy oldalt,ahol a mobilra ingyen lehet letölteni(valamit valamiért) -
#46 Menj el a vodához, párezerért függetlenítik, ha mindenigaz -
#45 Erős a gyanúm, hogy ez nem teljesen legális. Ebben az esetben még annak is örülj, hogy nem vagy boldog tulajdonosa néhány büntetőpontnak. Választ nem fogsz kapni szerintem. -
LaciMaci #44 -
LaciMaci #43 Sziasztok!Nyáron vettem egy ilyen mobilt Vodafone-osat, de most T-Mobile os akarok lenni és szeretném függetleníteni valaki kérem adjon egy kódot amivel ezt megtehetem!
Adatok:
Vodafone-Függő
IMEI: 356215003085689
Sűrgős!
Köszi! -
DJviolin #42 OK. Ez is igaz. -
#41 Iszonyat macerás bármit utólag átírni, de minek akarod egyáltalán átírni? Anyu megveszi, te használod... -
DJviolin #40 Azthiszem mégis csak ilyen telefont veszek. Hibájának egyedül csak a 2.5 mb memót lehet felhózni. Különben is mit akarok én. Most fogok áttérni 3410-esről és máris egy csúcsmobilt akarok? Szépen csak fokozatokban kell áttérni. Azthiszem ez a 6020-ast nekem találták ki. Arra meg ráérek még, hogy egész estés filmeket nézzegessek a mobilon.
Van ez a Pannon partnerprogram. Én csak másfél éve vagyok pannonos, de anyukám 3 és fél éve. Teszem azt megvenném a telót, és később az ő nevéről átiratnánk az enyémre. Lehet ilyet?
Üdv:
DJviolin -
#39 Nokia hivatalos oldal
1: nem bővíthető
2: lehet, de csak kábellel
3: nem kezel mp3-at, bár ez a 2.5 MB memóriából kifolyólag nem kifejezetten meglepő
Ha mp3-at játszó mobilt szeretnél, akkor 6230, 6230i vagy SE W800 az ajánlott. Persze ezek SOKKAL drágábbak, de többet is nyújtanak. -
DJviolin #38 Sziasztok!
Nekem valószínű, hogy a következő telefon ilyen 6020-as lesz, és lenne pár kérdésem:
1. 2.5 mb memó van benne. OK. Nem lehet bővíteni? A jövöben felvett videók és képek miatt kérdem, mert szerintem ez nagyon kevés.
2. 6021-ben nincs kamera, de lehet ráhúzni a pc-ről videókat meg hangfájlokat. Erre nem lehet?
3. Ez tud-e mp3-at lejátszani? Headset-tel jó mp3 lejátszó lehetne belőle..
Ha netán némely kérdés az épelméjűlség határát súrolta, az azért van, mert 2 és fél éve 3410-esem van, és a mobilokhoz való értésem megált a javánál. Kérem bocsássák meg!
Üdv:
DJviolin -
nokiafanatic #37 nem kötekszik -
#36 ujj
új az inkább! -
nokiafanatic #35 hmm... érdekes...
nekem müködött a dolog... bááár... volt egy 6230 amit nem nagyon szeretett.... :(
a 6230 sw-jával lehet gond...
régi vagy ujj de vmelyik a baj a kettő közül biztos -
nokiafanatic #34 progikat itt találsz hozzá:
http://www.getjar.com/software/Nokia/6020
sw frissítés tudtommal még nincs.. nekem 3 hete volt szervízbe volt rajta sw csere is de ujjat nem kaptam pedig ha lenne azt rakták volna rá, szóval nincs sztem. na de jól megmontam :) -
nokiafanatic #33 Igen lehet de sztem az infra sokkal jobb a kábellel cska gond van és árba ugyanúgy kapod mind kettőt és a jövőre való tekintettel az infra jobb akkor is sztem! :)
-
#32 Az mitől van hogy nem tudunk infrán át küldeni adatot 6230 és 6020 között???
Az infra be van kapcsolva.... mindig azt írja ki hogy a küldés sikertelen!!! PLZ help -
hunbalee #31 szeva nem tud vki net cimet ahol van szoftver frissités + progik a telora?
thx nokia 4ever
connecting people!!!!!!!!