110
nokia 6020-ról minden
  • zmeor
    ok..ha van valami akkor szólj
  • Harly18
    Azért köszi a segítséget, úgy néz ki most kegyes hozzám és működik :)
  • McFrost
    igen , észbontó tud lenni
  • Harly18
    Úgy néz ki most működik. Remélem holnap is fog működni, mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez akkor működik, amikor kedve van :S
  • Harly18
    sikerült a telefonomra küldeni képet, mert felismerte, hogy a telefon ittvan, de nem tudok a telefonról leszedni semmit, mindig akar valamilyen modemet telepíteni új hardverként, hol egy 6020-as modemet, hol meg egy másikat és persze újra kell indítani és akkor megint eljátsza....
  • Harly18
    előbb mikor bedugtam az usb-t, akkor felismerte fél percre, s a képek másolása közben hibát észlelt, ws mostmeg megint nem sikerül :(
  • McFrost
    próbáld itt
  • zmeor
    kapcsold be a telefonon is, és győzödj meg róla hogy minden driver fennt van e a gépen
    nekem megy minden
  • Harly18

Ez jön be és a végtelenségig próbál csatlakozni :(
  • zmeor
    Értem a problémád! Mikor ott van hogy telefon kiválasztása akkor elindítod a telón az infrát és ránomsz a csatlakoztatásra...felismeri és megjelenik..így már jó..most csináltam
  • zmeor
    nem tudom mi a baj nálad..elég érdekes
  • DioSr50
    yah az van!!
    de nem tom miért nem muxik havernak a sony ericsonon egyből működöt de nekem nem a nokia 6020-on!
    lehet bemegyek a t-mobile-ban holnap és megkérdezem h miért van ez vagy ehez külön infra port kell!!

nyah majd holnap irok mire jutottam!!

most menek aludni!!Jó8 mindenkinek!
  • Harly18
    És sehogy nem működik....
  • Harly18
    Ez vicc, 100 telefon van felsorova, de az enyém az nincs közötte :(
  • zmeor
    ami az infra porthoz van
  • zmeor
    Ha Infraportot használsz akkor kell lennie egy telepítő cd-nek
  • DioSr50
    EEE!
    én nem kaptam hozzzá telepitő cd-sem!!ez h van??
  • zmeor
    hello!
    Én ma vettem meg a 6020 amat és kipróbáltam infrán, felismerték egymást és lehetett küldeni máris a cuccokat. Leszedtem a PC Suite-t és majd ha feltöltődik a teló akkor elmondom a tapasztalatokat. Én amit kaptam az infraportomhoz CD-t arról feltelepítettem a drivert... és mikor kapcsolatba nyomtam a mobilt akkor a gép jelzett hogy telcsi a közelben és felrakott magától még egy drivert. Utána bejött a tallózó ablak hogy mit akarok küldeni......De mondom még 1x kb éjfél körül leveszem a töltésről és elmondom a tapasztalatokat a PC Suite-ról...Amugy amikor letöltöm a pc suite -t akkor ott lehet kiválsztani hogy melyik telóhoz akarod
  • Harly18
    Mellékeltek egy cd-t, amin voltak driverek, meg egy LogoRama nevű program. Minent feltettem a cd-ről, de a támogatott telefonok között nem volt ott az enyém. Feltelrepítettem a Nokia oldaláról letötött Nokia PC Suite programot, ami szépen felment, de amikor ki kellene választanom a telefonom típusát, akkor ott nincsen semmi és a csatlakozásra sem lehet rámenni. Szóval nem tud kapcsolódni a telefonomhoz. Mi lehet a gond? Már régóta próbálkozom, de semmi.
  • DioSr50
    én is azzal probáltam a nokia oldalról szedtem le tipus szerint de nem jó!!

valaki nem tudja h kell??
  • Harly18
    Nekem az a baj, hogy nem td csatlakozni, s amikor ki kell választani a telefon típusát, akkor nincsen semmi ott, ahonnan ki lehetne választani :( (Nokia PC Siute programmal próbáltam)
  • DioSr50
    Hello!!
    milyen progival tudok telóról gépre húzni cuccokat és gépről telóra??
    Nokia 6020-as telóm van és infrán küldeném a dolgokat!!

előre is köszönöm a segitséget!
  • zakika
    en is ezt szerettem volna, csak nekem se sikerult. hogy lehet midit butitani?
  • Kalóz Jack
    Szasztok.Valaki nem tudja,hogy hogyan kell a mobilra felrakni progikat,játékokat a gépről.(tudom csatlakoztatni,de nem tudom használni)Aki tudja küldje el e-mail-ban.Aki elüldi,annak külök egy oldalt,ahol a mobilra ingyen lehet letölteni(valamit valamiért)
  • RelakSfromhome
    Menj el a vodához, párezerért függetlenítik, ha mindenigaz
  • Pheel
    Erős a gyanúm, hogy ez nem teljesen legális. Ebben az esetben még annak is örülj, hogy nem vagy boldog tulajdonosa néhány büntetőpontnak. Választ nem fogsz kapni szerintem.
  • LaciMaci
  • LaciMaci
    Sziasztok!Nyáron vettem egy ilyen mobilt Vodafone-osat, de most T-Mobile os akarok lenni és szeretném függetleníteni valaki kérem adjon egy kódot amivel ezt megtehetem!
    Adatok:
    Vodafone-Függő
    IMEI: 356215003085689

Sűrgős!
    Köszi!
  • DJviolin
    OK. Ez is igaz.
  • Pheel
    Iszonyat macerás bármit utólag átírni, de minek akarod egyáltalán átírni? Anyu megveszi, te használod...
  • DJviolin
    Azthiszem mégis csak ilyen telefont veszek. Hibájának egyedül csak a 2.5 mb memót lehet felhózni. Különben is mit akarok én. Most fogok áttérni 3410-esről és máris egy csúcsmobilt akarok? Szépen csak fokozatokban kell áttérni. Azthiszem ez a 6020-ast nekem találták ki. Arra meg ráérek még, hogy egész estés filmeket nézzegessek a mobilon.

Van ez a Pannon partnerprogram. Én csak másfél éve vagyok pannonos, de anyukám 3 és fél éve. Teszem azt megvenném a telót, és később az ő nevéről átiratnánk az enyémre. Lehet ilyet?

Üdv:
    DJviolin
  • Pheel
    Nokia hivatalos oldal

1: nem bővíthető

2: lehet, de csak kábellel

3: nem kezel mp3-at, bár ez a 2.5 MB memóriából kifolyólag nem kifejezetten meglepő

Ha mp3-at játszó mobilt szeretnél, akkor 6230, 6230i vagy SE W800 az ajánlott. Persze ezek SOKKAL drágábbak, de többet is nyújtanak.
  • DJviolin
    Sziasztok!

Nekem valószínű, hogy a következő telefon ilyen 6020-as lesz, és lenne pár kérdésem:

1. 2.5 mb memó van benne. OK. Nem lehet bővíteni? A jövöben felvett videók és képek miatt kérdem, mert szerintem ez nagyon kevés.

2. 6021-ben nincs kamera, de lehet ráhúzni a pc-ről videókat meg hangfájlokat. Erre nem lehet?

3. Ez tud-e mp3-at lejátszani? Headset-tel jó mp3 lejátszó lehetne belőle..

Ha netán némely kérdés az épelméjűlség határát súrolta, az azért van, mert 2 és fél éve 3410-esem van, és a mobilokhoz való értésem megált a javánál. Kérem bocsássák meg!

Üdv:
    DJviolin
  • nokiafanatic
    nem kötekszik
  • Pheel
    ujj
    új az inkább!
  • nokiafanatic
    hmm... érdekes...
    nekem müködött a dolog... bááár... volt egy 6230 amit nem nagyon szeretett.... :(
    a 6230 sw-jával lehet gond...
    régi vagy ujj de vmelyik a baj a kettő közül biztos
  • nokiafanatic
    progikat itt találsz hozzá:
    http://www.getjar.com/software/Nokia/6020

sw frissítés tudtommal még nincs.. nekem 3 hete volt szervízbe volt rajta sw csere is de ujjat nem kaptam pedig ha lenne azt rakták volna rá, szóval nincs sztem. na de jól megmontam :)
  • nokiafanatic
    Igen lehet de sztem az infra sokkal jobb a kábellel cska gond van és árba ugyanúgy kapod mind kettőt és a jövőre való tekintettel az infra jobb akkor is sztem! :)
  • FRe4k
    Az mitől van hogy nem tudunk infrán át küldeni adatot 6230 és 6020 között???
    Az infra be van kapcsolva.... mindig azt írja ki hogy a küldés sikertelen!!! PLZ help
  • hunbalee
    szeva nem tud vki net cimet ahol van szoftver frissités + progik a telora?
    thx nokia 4ever
    connecting people!!!!!!!!