nokia 6020

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zmeor
nem tudom mi a baj nálad..elég érdekes

leszarom a konfigod...

yah az van!!
de nem tom miért nem muxik havernak a sony ericsonon egybõl mûködöt de nekem nem a nokia 6020-on!
lehet bemegyek a t-mobile-ban holnap és megkérdezem h miért van ez vagy ehez külön infra port kell!!

nyah majd holnap irok mire jutottam!!

most menek aludni!!Jó8 mindenkinek!
Harly18
És sehogy nem mûködik....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Harly18
Ez vicc, 100 telefon van felsorova, de az enyém az nincs közötte 😞

zmeor
ami az infra porthoz van

leszarom a konfigod...

zmeor
Ha Infraportot használsz akkor kell lennie egy telepítõ cd-nek

leszarom a konfigod...

EEE!
én nem kaptam hozzzá telepitõ cd-sem!!ez h van??
zmeor
hello!
Én ma vettem meg a 6020 amat és kipróbáltam infrán, felismerték egymást és lehetett küldeni máris a cuccokat. Leszedtem a PC Suite-t és majd ha feltöltõdik a teló akkor elmondom a tapasztalatokat. Én amit kaptam az infraportomhoz CD-t arról feltelepítettem a drivert... és mikor kapcsolatba nyomtam a mobilt akkor a gép jelzett hogy telcsi a közelben és felrakott magától még egy drivert. Utána bejött a tallózó ablak hogy mit akarok küldeni......De mondom még 1x kb éjfél körül leveszem a töltésrõl és elmondom a tapasztalatokat a PC Suite-ról...Amugy amikor letöltöm a pc suite -t akkor ott lehet kiválsztani hogy melyik telóhoz akarod

leszarom a konfigod...

Harly18
Mellékeltek egy cd-t, amin voltak driverek, meg egy LogoRama nevû program. Minent feltettem a cd-rõl, de a támogatott telefonok között nem volt ott az enyém. Feltelrepítettem a Nokia oldaláról letötött Nokia PC Suite programot, ami szépen felment, de amikor ki kellene választanom a telefonom típusát, akkor ott nincsen semmi és a csatlakozásra sem lehet rámenni. Szóval nem tud kapcsolódni a telefonomhoz. Mi lehet a gond? Már régóta próbálkozom, de semmi.

én is azzal probáltam a nokia oldalról szedtem le tipus szerint de nem jó!!

valaki nem tudja h kell??
Harly18
Nekem az a baj, hogy nem td csatlakozni, s amikor ki kell választani a telefon típusát, akkor nincsen semmi ott, ahonnan ki lehetne választani 😞 (Nokia PC Siute programmal próbáltam)

Hello!!
milyen progival tudok telóról gépre húzni cuccokat és géprõl telóra??
Nokia 6020-as telóm van és infrán küldeném a dolgokat!!

elõre is köszönöm a segitséget!
zakika
en is ezt szerettem volna, csak nekem se sikerult. hogy lehet midit butitani? <#nemtudom>

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Szasztok.Valaki nem tudja,hogy hogyan kell a mobilra felrakni progikat,játékokat a géprõl.(tudom csatlakoztatni,de nem tudom használni)Aki tudja küldje el e-mail-ban.Aki elüldi,annak külök egy oldalt,ahol a mobilra ingyen lehet letölteni(valamit valamiért)

He??????????

RelakSfromhome
Menj el a vodához, párezerért függetlenítik, ha mindenigaz

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Pheel
Erõs a gyanúm, hogy ez nem teljesen legális. Ebben az esetben még annak is örülj, hogy nem vagy boldog tulajdonosa néhány büntetõpontnak. Választ nem fogsz kapni szerintem.
<#help>

Sziasztok!Nyáron vettem egy ilyen mobilt Vodafone-osat, de most T-Mobile os akarok lenni és szeretném függetleníteni valaki kérem adjon egy kódot amivel ezt megtehetem!
Adatok:
Vodafone-Függõ
IMEI: 356215003085689

Sûrgõs!
Köszi!

OK. Ez is igaz.

Pheel
Iszonyat macerás bármit utólag átírni, de minek akarod egyáltalán átírni? Anyu megveszi, te használod...
Azthiszem mégis csak ilyen telefont veszek. Hibájának egyedül csak a 2.5 mb memót lehet felhózni. Különben is mit akarok én. Most fogok áttérni 3410-esrõl és máris egy csúcsmobilt akarok? Szépen csak fokozatokban kell áttérni. Azthiszem ez a 6020-ast nekem találták ki. Arra meg ráérek még, hogy egész estés filmeket nézzegessek a mobilon.

Van ez a Pannon partnerprogram. Én csak másfél éve vagyok pannonos, de anyukám 3 és fél éve. Teszem azt megvenném a telót, és késõbb az õ nevérõl átiratnánk az enyémre. Lehet ilyet?

Üdv:
DJviolin

Pheel
Nokia hivatalos oldal

1: nem bõvíthetõ

2: lehet, de csak kábellel

3: nem kezel mp3-at, bár ez a 2.5 MB memóriából kifolyólag nem kifejezetten meglepõ

Ha mp3-at játszó mobilt szeretnél, akkor 6230, 6230i vagy SE W800 az ajánlott. Persze ezek SOKKAL drágábbak, de többet is nyújtanak.
Sziasztok!

Nekem valószínû, hogy a következõ telefon ilyen 6020-as lesz, és lenne pár kérdésem:

1. 2.5 mb memó van benne. OK. Nem lehet bõvíteni? A jövöben felvett videók és képek miatt kérdem, mert szerintem ez nagyon kevés.

2. 6021-ben nincs kamera, de lehet ráhúzni a pc-rõl videókat meg hangfájlokat. Erre nem lehet?

3. Ez tud-e mp3-at lejátszani? Headset-tel jó mp3 lejátszó lehetne belõle..

Ha netán némely kérdés az épelméjûlség határát súrolta, az azért van, mert 2 és fél éve 3410-esem van, és a mobilokhoz való értésem megált a javánál. Kérem bocsássák meg!

Üdv:
DJviolin

nem kötekszik <#ejnye1><#bee1>
Pheel
ujj <#wow1><#wilting><#nezze>
új az inkább!
hmm... érdekes...
nekem müködött a dolog... bááár... volt egy 6230 amit nem nagyon szeretett.... 😞
a 6230 sw-jával lehet gond...
régi vagy ujj de vmelyik a baj a kettõ közül biztos
progikat itt találsz hozzá:
http://www.getjar.com/software/Nokia/6020

sw frissítés tudtommal még nincs.. nekem 3 hete volt szervízbe volt rajta sw csere is de ujjat nem kaptam pedig ha lenne azt rakták volna rá, szóval nincs sztem. na de jól megmontam 😊
Igen lehet de sztem az infra sokkal jobb a kábellel cska gond van és árba ugyanúgy kapod mind kettõt és a jövõre való tekintettel az infra jobb akkor is sztem! 😊
FRe4k
Az mitõl van hogy nem tudunk infrán át küldeni adatot 6230 és 6020 között???
Az infra be van kapcsolva.... mindig azt írja ki hogy a küldés sikertelen!!! PLZ help<#rinya><#rinya>

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

szeva nem tud vki net cimet ahol van szoftver frissités + progik a telora?
thx nokia 4ever
connecting people!!!!!!!!<#wow1><#integet2><#help><#help>

Tarajos Sül
Syasztok

Lehet hozzá csatlakoztatni usb kábelt vagy csak infra porttal lehet csatlakozni a géppel?

Szal az alján van csatlakozás a usb kábelnek?
Itt egy msn progi telóra ami még mükszik is 😊
http://www.getjar.com/products/603/eMSN
batman
megoldódott...túl sok csatornás volt a midi, és butítani kellett..

[...] Te romboló állat! Te sátán!

batman
Sziasztok! Kollégámnak van ilyen telefonja, és lenne egy kérdésem. Megpróbáltunk egy .mid zenéd csengõhangként rárakni infrával. Az átvitellel nem is volt semmi probléma, viszont a teló nem hajlandó lejátszani. Ua a csengõhangot kipróbáltam az én 6230-as telómon, és gond nélkül ment. Nincs valami ötletetek, hogy miért lehet ez? Köszi elõre is.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

szegény kis telóm megpurcant a sziget fesztivál megpróbáltatásai közt <#sir>
cska úgy kitalálta hogy nem talál térerõt...
most szervízba pihizik és hiányzik... kiszurták a szemem egy 3100-val tiszta szörnyûség <#zavart2>

remélem minnél elõbb rendbe jön és nem találják kis a "bepárásodott" kezdetü hülyeséget... <#ejnye1>
sztem mindeképpen egy 6020 már cska azért is! <#nyes>
amúgy meg van 1-2 isminek és elég sokat panaszkodnak rá... <#confused>
Pheel
Szerinted egy 6020 topicban objektív választ fogsz kapni?
Sziasztok szerintetek a Nokia 6020 vagy a SonyEricsson K500i a jobb???

grebber
Tud valaki ehhez a telóhoz függetlenítõ kodot vagy progit amiben van kod??

Next PC upgrade: 2022

Nem lehet

hi
nem tudja vki hogy lehet e böviteni a memoriáját és mennyire?????<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

sohrking
Az infra kérdés +oldódott. Beteszteltem, s bár a nokia.hu-n nem írják, és nem is látszik rajta, mégis tudja az infrát... <#alien>
A másik kérdésem az még +oldatlan... Ha tud valaki valamit, légyszi írjon...
THNX

Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb

sohrking
Még 1 kérdés...
Nem tudja valaki, hogy lehet kivenni azt a feliratot a képernyõrõl, hogy

vonafone HU
vodafone

Nem elég hogy ki van írva, de még 2szer is....<#zavart2>

Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb

sohrking
Hali
Most szereztem be a 6020-asomat. A nokia.hu szerint nincs benne infra, a vodafone.hu szerint van, de külsõ jelek nem azt mutatják, hogy lenne benne ilyen... a menüben a kapcsolatoknál mégis ott figyel az infra kapcsolat...
MOST AKKOR VAN BENNE VAGY NINCS...
Ha nincs milyen adatkábelt javasoltok hozzá, hol, mennyiért lehet ilyent szerezni...
KÖSZI

Ja és még itvan egy netes wap emu hogy ne keljen a telón szenvedni a sok böngészésel fölöslegesen.. http://www.hktv.hu/users/wallneradam/nokia3300/wapemu/wapemulator.php#
Épp felakartam dobni témának hogy ki tudja honna szedhetnék le átlátszó logot,
de sajnos magamtól is rájöttem... 😊
ha ezt beírod wapcímnek elméletileg egybõl meg is van a dolog.. http://wap2.tnn.net/logosil.opl de ha így nem jönne be akkor íme a recept másik megoldása írd be a http://wap.erni.hu-t és a letöltéseken át megtalálod a logokat... sok sikert hozzá mindenkinek 😊
Érdemes sz.gép indítása elött rádugni,és akkor okesz.
Legalábbis nálam megoldóttak a problémák.

nos az adatkábel ténleg egy érdekes dolog.. nekem is vacilál folyamtosan.. egyszer felismeri egyszer nem ha meg igen akkor nagyo lassan.. pedig én is a CKU-5-öst használom.. de amikor néha sikerül felismerni telót akkor aranyosan dolgozik 😊
az a helyzet hogy inkább a szoftverekkel van sztem a hiba.. mert 3 dku-5 ös kábelt igénylõ nokia teló is van a háztartásba és igazán eggyiket se ismeri föl a gép vmi ügyesen.. többszöri csatlakozásra és pár ujraindítáás után ezért mükszik.. igazábol fogalmam sincsen hogy mi a szösz van.. nekem legfrissebb nokiás szoftwerrel nem si müködöt föltettme egy régebbit.. az lehet hogy nem oylan tudásu de elég megbízható ha végre felismeri a telót 😊
próba cseresznye 😛
sziasztok!
Multhéten kaptam én is egy ilyen telot, elõszõr nem voltam odáig érte. nem tetszett a külseje, de azota totál megszerettem. Csak én is a 2,5megás memoriát sajnálom.
viszont van egy kis gondom. van hozzá egy DKU-5 ös kábelem.elvileg jonak kell lennie hozzá, de egyszerûen nem tudom beüzemelni, hogy mûködjön.
elõször felteszem hozzá a dku-5 drivert aztán a pc suitot, aztán bedugom felismeri a gép h uj usb kütyüt dugtam rákattintok h telepítse de azt mondja h nem talál hozzá illesztõ programot. és amig nem ismeri fel addig a pc suitba se tudom csatlakoztatni, meg azt irták h soros portként mûködik hiába usb-s, azét nem olyan egyszerû ez a beüzemelés...

légyszi adjatok vmi tippet mit csináljak
nekem is ilyen van!!!