110
nokia 6020-ról minden
-
gtpeti #110 Sziasztok!
kellene egy függetlenítő kód a Nokia 6020-as vodafonos telefonomhoz!
az azonosíto:356240/00/736750/3
előre is köszönöm! -
#109 Valaki adjon valami tippet mi lehet a baj, mert még mindig nem működik ez a s*ar infra, állandóan errort ír ki a kapcsolódásnál....... -
#108 valakinek nincsen sima egyszerű telefoncsengése 6020 ra? mint a rendes telefonoké? -
#107 ahammmm
elküldhetnél egy párat...
priviben küldök elérhetőséget
előre is thx -
#106 mid iket? az van jó pár nekem ha kell! -
#105 hát én is keresgéltem de nem nayon találtam ami működik is
általában magamnak csinálok témát?
amugy nem tud valaki jó kis csengőhangokat rá? -
#104 nem tud valaki jó témákat? -
#103 amit kell tudni a azt tudja -
kfnorbi #102 Most lesz ilyen telóm
Milyen???? -
#101 egyik kollégám vett egy blútútot és nem működik neki (nem ilyen telefon) , a másik kollégámnak viszont működik ,gondnélkül: az övé eredeti nokia és 7000 ftban került , előző valami utángyártott és 2500 ftba került.... -
#100 Elvileg működnie kellene. Mindegy, megint rászánok 2 napot, s egyszer csak sikerül :) -
#99 az gáz:( -
#98 Infrám van, s a telefont nem érzékeli, állandóan keresést ir ki, meg a kapcsolódás is ezer évig tart és nem csinál semmit, s a végén meg errort ir ki, meg hogy nem található a közelben a telefon... -
#97 ha nem így lépsz ki akkor mindig érzékeli a telefont és nem fog működni, ekkor meg kell nyitnod a progit , belépni a akapcsolat kezelésébe és kivenni a pipákat -
#96 mikor végeztél , akkor pedig kapcsolat kezelése(itt ahol kék a szöveg) és ott kiveszed a pipákat , majd leveszed a kábelt:
-
#95 ha adatkábel , akkor rádugod a telefont és itt ahol a kapcsolódás buborék van alul , ott csatlakozol:
-
#94 mi nem megy? -
#93 Gondoltam, mivel én vagyok ilyen peches állandóan :( -
#92 nekem kiválóan működik minden -
#91 Megint nem működik :(
Mikor megvettem ,akkor 2 napig szórakoztam vele, mire jó lett. Utána a telefonom halt meg, utána meg a gépre kellett új xp-t tenni, s most megint nem akar működni a program....lassan már önként fogok bevonulni a zártosztályra, mert bele fogok bolondulni....Nem gtudok csatlakozni vagy mi. Nokia Pc Suit programmal szórakozok... -
#90 köszi a választ! de amugy már egy progit(Haris Dct4 Calc v2.3) találtam abba benne van ez a telo... -
#89 hát jóformán sehogy!
Ezeket kábellel tudják csak megoldani..
én is anno kerestem függetlenítőt de csak kábellel lehet megoldani..
egyébként bemész egy telefonboltba..(nem t-mobile) meg hasonlók. és ott függetlenítik nekekb 4000 ért -
#88 Hi All! az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám ki függetleníteni a Pannonos Nokia 6020-as telom kábeles megoldás nélkül?... a választ előre is kösz!!!! -
#87 igyekszem keresni hátha valahol meglelem -
#86 ohh :(( -
#85 én sajnos most nem tudok mert az isb-m tönkre ment
tölts le valahonnan -
#84 van vki egy küldené nekem az INTRO csengőhangot mid ibe?? -
#83 névjegyzéket kell ipmortálni. Nokiaq PC-Suite programmal meg tudod tenni -
paulthomas #82 Hali.Azt akarom megcsinálni h van kábelem dku-5-ös felismeri a telót (6020)És h a 6020-ról h tudnám lementeni gépre csak a telószámokat?És utána rárakni egy 3100-ra??? -
#81 próbáld ujraindítani a gépet mert ezeket csak néha ujraindítás után ismeri fel.
amugy próbáld meg fordítva is... -
paulthomas #80 Hali.Van egy DKU-5 kábelem nokia 6020-hoz és feltettem a pc suite-ot meg drivert is és mégsem ismeri fel a telót.Mi lehet a probléma?
-
#79 szívás.. tuti megcsinálják, addig meg kapsz egy másikat -
#78 Épphogy megvettem az infrát, behalt a telefonom, pedig mindigis vigyáztam rá. A képernyőjével van gond, de hála istennek van még rajta garancia, remélem megcsinálják.......... -
#77 én küldöm mihelyst megjavul az usb-m
-
#76 valaki átküldené nekem az intro csengőhangot??????? [email protected] annak küldők jávákat van 1800 db:P -
Mike 007 #75 nekem t-mobilos
az alján ott a jel de pannonos vok -
Mike 007 #74 nekem t-mobilos
az alján ott a jel de pannonos vok -
#73 jaja én is az infra mellett döntöttem -
#72 Az infra jobb, mert más telefonhoz is használható..... -
Kabuki #71 szerintetek adatkábelt vagy infrát vegyek a Nokia 6020-hoz???