8246
A.C. Chievo Verona
-
#6045 thx -
Monoton #6044 BSZ :))))) -
itt vagyok :) mióta hazaértem rajtamvan :) -
#6042 jó neki
szar a világ:) -
Tota12 #6041 A chievo mezem elkelt ...A boldog tulajdonos innen való:) -
#6040 :SS -
#6039 "Szia!
Sajnos nem tudok Chievo mezt:(((
Üdv." -
#6038 írtam érdeklődő mélt -
#6037 Aztán majd mesélj hogy sikerüt-e. -
#6036 nincs mit:D
és köszi...:DDd -
#6035 köszi
bár szerintem ez reklám -
#6034 Hello Frost! Innen lehet tudsz Chievo mezt rendelni akár egyedi számozással is!
http://sportruhazat.extra.hu/news.php
igaz a klub mezeknél nincs ott a Chievo de az információnál írja hogy mindent tud szerezni. 1 probát megér.
Remélem e nem minősül reklámnak csak segíteni akartam:) -
#6033 nem tudom, ha igen csak is Hellas részről -
#6032 :ADddsadsasdasdadsds -
#6031 :D
volt ilyenről szó? -
-
#6029 bari meccseltünk a Rijekával
CHIEVO-RIJEKA 2-1
Ch.:
Sorrentino;
Frey (Morero 43’ st) Mandelli Yepes Mantovani;
Pinzi Italiano (Patrascu 10’ st) Marcolini (Grippo 39‘ st);
Esposito (D’Anna 33’st) Pellissier (Farias 39’ st) Langella
Ri.:
Radman;
Bodrusic Ceric Budicin Dabac;
Novakovic Pamic Strok Landeka Fernandez;
Sharbini
Cserék.: Torbarina, Cagalj, Turkalj, Gerc, Tapalovic, Kreilach, Tadejevic, Matko
Gólok:
Pellissier , Langella - Tadejevic -
#6028 Simone Bentivoglio 2013-ig aláírt -
Tota12 #6027 L es méret és 5 k ért képek itt: balthasar.fw.hu -
#6026 :Ddddddd -
#6025 vagy a banga Mátrix előtt:D -
#6024 aztán gondolom addig lesz harcra fogható, amég el nem kezd fókázni mondjuk egy Carozzieri előtt :Dddddd
-
#6023 “I am still recovering from a knee injury and I will need at least two or three more weeks to recover fully."
1hónap kb és játszhat is Kerlon:) -
#6022 milyen méret és mennyiért? -
Tota12 #6021 igen sajnos:( de sok mezzel vagyok igy már hogy a méret nem stimmel. -
#6020 sajnos errefele xxl-es Chievo fanok vannak:( -
Tota12 #6019 hali. még mindig elado a chievo mezem...nem kell senkinek? :( -
#6018 akkor hivatalos:
Chievo
Érkezett: Nicholas Sebastian Frey (Modena, 500.000), Philippe Montandon (St. Gallen - ingyen), Emanuele D’Anna (Pisa), Stefano Sorrentino (Huelva – kölcsönbe, 200.000), Mahamet Diagouraga (Massese), Maycol Andriani (Sansovino), Marcus N´Zekouassi (Sansovino), Leonardo Bonucci (Treviso), Francesco Scardina (Vicenza, 300.000), Stefano Olivieri (Ancona), Giovanni Marchese (Bari), Erion Bogdani (Livorno), Pablo Granoche (Triestina, 1.300.000), Riccardo Bolzan (Lucchese), Mirco Gasparetto (Pisa – kölcsönbe), Mario Yepes (Paris SG – ingyen), Mauro Esposito (Roma – kölcsönbe), Giampiero Pinzi (Udinese – kölcsönbe), Antonio Langella (Udinese – kölcsönbe), Bodgan Patrascu (Piacenza – kölcsönbe), Simone Grippo (Basel), Santiago Eduardo Morero (Tigre – ingyen), Kerlon (Cruzeiro)
Távozott: Rubén Maldonado (Napoli - kölcsönből vissza), Philippe Montandon (Lugano - kölcsönbe), Michele Troiano (Modena), Federico Cossato (viszavonult), Gabriele Aldegani (szerződése lejárt), Aleandro Rosi (Roma - kölcsönből vissza), Marino Defendi (Atalanta - kölcsönből vissza), Angelo Antonazzo (Frosinone), Alfredo Cariello (Frosinone), Victor Nsofor Obinna (Inter), Tommaso Chiecchi (Lumezzane), Mahamet Diagouraga (Modena - kölcsönbe), Stefano Olivieri (Ancona), Maurizio Ciaramitaro (Palermo – köolcsönből vissza), Jonathan Ludovic Biabiany (Inter – kölcsönből vissza), Giuseppe Cozzolino (Cremonese), Matteo Alberti (QRP, 600 000), Pablo Granoche (Triestina – kölcsönbe), Stefano Garzon (Hellas), Diego Silva Reis (szerződése lejárt), Bolzan (Monza), Marcos (szerződése lejárt), Mattia Passarini (szerződése lejárt), Giovanni Marchese (Salernitana – kölcsönbe), Mirco Gasparetto (Pisa – kölcsönbe) -
#6017 Neked mindent Gáborom! -
#6016 bocs Istvánom, ezt nem tudtam :Ddddd -
#6015 mostanában ez a menő:DDDDDD
-Tevez ; Ribery ; -
#6014 fúj hogynézki ez a Kerlon :Dddd -
#6013 Morero-Yepes-Esposito-Kerlon
-
#6012 Európába, azon belül is Olaszországba szerződött Kerlon, a Cruzeiro 20 éves brazil szupertehetsége. A hazájában az új Ronaldinhonak kikiáltott támadó középpályás meglepetésre nem egy nagycsapat, hanem a Serie A-ba frissen feljutott Chievo ajánlatát fogadta el. -
#6011 jött Yepes! -
Chievodrukker #6010 Nagyon fontos volt a jó kezdés!
Két évvel ezelőtt a Siena elleni hazai nyitómeccset előnyből buktuk el, némi balszerencsével. Ez aztán rányomta bélyegét az egész szezonra.
Most hátrányból sikerült fordítani – némi szerencsével, mert a legvégén is majdnem egyenlített a Reggina. De ha azt tekintjük, hogy az első félidőben csak hazai ziccerekről szólt az összefoglaló, akkor nem csak Fortuna érdeme a 3 pont. Reméljük, a jó kezdés most is megalapozza az egséz szezon hangulatát.
Én azt olvastam, hogy Kerlon még mindig nem épült fel egészen a 2007 tavaszán elszenvedett térdsérüléséből. Még ha tényleg a miénk is, akkor sem valószínű hogy egyhamar pályára lép. Ki tudja, mikor lesz nem csak teljesen egészséges, hanem erős is?
Obinna mellett Rickler távozását is sajnálom. Már kezdett „összenőni” a Chievoval. Kicsit aggódom, hogy az új védők között van-e olyan, akit be lehet vetni a mélyvízbe, már csak azért is, mert Mandelli és Cesar gyorsan elkezdtek „sárgulni”.
A Leccének pedig vissza kellene valamit fizetni a tavalyi 0-3-ért! Nehéz lesz, az összefoglaló alapján nem voltak rosszabbak három góllal a Torinonál. -
#6009 azért várjuk meg, amíg hivatalos infó is érkezik Kerlonról, mondjuk a klubtól, vagy esetleg a Gazzetta ír valamit. addig érezzük a magunkénak, aztán max. kiderül, hogy az Interé... de idén akkor is nálunk szórja majd :)
Obinnát visszaadhatták volna kölcsönbe mondjuk. -
Monoton #6008 Na de gyerekek :) -
#6007 azt a leborult szivarvégit:d
már úgy is akartam újból regizni:DDDDDDDDD -
#6006 örömmel adtam most tényleg :)