8246
A.C. Chievo Verona
-
#41 nah egy faxás háttér :D
-
#40 -
#39 -
#38 -
#37 nah végre megtaláltátok egymást :D -
#36 LUPATELLI-LANNA,D'ANNA,D'ANGELO,MORO,-ERIBERTO,PERROTTA,CORINI,MANFREDINI-MARAZZINA,CORRADI -
#35 Ez itt nem Tibibácsi topikja!:DDD -
#34 Ezt a topicot még én akartam megnyitni pár hónapja, de gondoltam senki nem írt volna bele mert rajtam kívül nincs Magyarországon még egy Chievo-fan, szal inkább hagytam az egészet a francba. De nagy örömmel tölt el hogy nem vagyok egyedül.
hajh a feljutó csapat volt ám az igazi csapat! Az a baj hogy minden évben szinte kicserélődött a keret, mert nem tudták megtartani a játékosokat... kár hogy így széthúzták a csapatot -
#33 meg lesz az is ..... :D -
#32 Na mekkora kuss lett hirtelen... :DDDD
A lényeg, hogy nekem a bal felébe Totti kéne, jobbra a címer! :D
[biztos hallja Gabber bá is] -
#31 -
#30 Persze, ő megkapta a bannert, és meg nem... :) -
#29 Naggyonn durván állat! -
#28 -
#27 -
#26 Cossato Palermonak:
-
#25 -
#24 én szemét... :DDDDD
-
Takezó #23 háj Matyi!!!4
topikhoz: mé nyílik olasz csapatnak tápik? :o -
#22 Engedély magadva!:DDD -
#21 -
#20 Jó napot!
Ezúton szeretettel köszöntöm McFrost kollégát az olasz klubokról topikot nyitók táborában. Nem ígérhetem, hogy nem fogok rendszeresen polgárpukkasztó üzeneteket írni a topikba - mint ahogy azt Mek kolléga is tette az én vendégemként -, ennek ellenkezőjére viszont garanciát vállalok... :DDDD -
#19 -
Grusi #18 Te még élsz bazm? :D
Hogy telt a 12. születésnapod? Kaptál sok műanyag dinoszauruszt meg ilyesmit? Hamarosan elkezdesz majd pelyhedzeni is, az lesz ám a móka! -
#17 Amit az Inter csinált , na az is! -
R9 #16 nagydicsőség -
#15 Igen ,benntmaradtunk!
-
#14 -
#13 Remélem ő marad az eddző és sokra viszi!
-
#12 -
#11 -
#10 -
#9 a 2004/2005: 43 pont 15. hely:
-
#8 2002/2003 a csapat 55 pontot szerez s a 7. helyen végez.
2003/2004 44 pont 9. hely. -
#7 Chievo csapata a 2001/2002 szezonban mutatkozott be az élvonalban, s többször megcibálva az oroszlán bajszát, óriási meglepetésre UEFA kupás helyet harcolt ki, 54 pontal 5. lett a 4 nagy(Juve,Milan,Inter,Roma) után! -
#6 bigthanx!!!!!!!!!!! -
#5 -
#4 Tiszteletemet fejezem ki a Veronai csapat elött!
-
#3 Chievo a jelentős történelmi múltal rendelkező itáliai Verona városának egyik kerülete. -
#2 A csapat "lakhelye":
'Marcantonio Bentegodi' Verona stadium
Piazzale Olimpia, Verona
Total capacity: 42.160 Place