8246
A.C. Chievo Verona
-
#281 nekem milanos kéne :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#280 1.
2.
3.
4.
5.
6.
-
#279 majd addig vár egy szuper ajánlatra, amíg a végén a kutyának sem fog kelleni, aztán jöhet alibizni nb1be -
#278 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#277 hozzád honlapkereséssel is lehet fordulni? :D -
#276 bazz aggyak ? -
#275 hírzárlat van!:DDD
az a baj hogy csak egy oldalt ismerek itáliaban... -
#274 nah most mi lesz? egyik Chievos sem tól vmi képeket vagy híreket? :DDD -
#273 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#272 nem mondom el megint, tegnap már megtettem, rábólintott...megértette.... -
#271 nah merre vagy apa ? mondd el hogy mit vársz Chievos testvéredtöl :DDDDDDDDDDD -
#270 te mégis mit vársz tőlem?
nem böngészgetek mostanában semmi focival kapcsolatos dolgot, hétfőn meg csütörtökön elolvasom a nemzeti sportot azt ennyi... jelenleg ennyire köt le. -
#269 Lisztes: nem megyek a Chievóhoz
NSO, 2005-08-01 16:32
Hétfő délután az angol SkySports internetes újság azt kürtölte világgá, hogy Lisztes Krisztián, a magyar válogatott jelenleg klub nélküli középpályása kedden az olasz Chievóhoz utazik és néhány napos próbajátékon vesz részt. Érdeklődésünkre a 29 éves labdarúgó tagadta az információt.
- Szervusz Krisztián. Most olvastuk, hogy a Chievóhoz mész próbajátékra. Igaz a hír?
- Szia! Dehogyis! Szó sincs róla, nem igaz.
- Akkor jön a következő fontos kérdés: a magyar sajtó megszellőztette, hogy az sem kizárt, hogy egykori csapatod, a Ferencváros ősi riválisához, az Újpesthez szerződhetsz.
- Ebben a formában ez sem teljesen igaz. A múlt heti jótékonysági mérkőzésen (a Forma-1-es pilóták ellen - a szerk.) váltottam néhány szót Mészöly Gézával, az újpestiek vezetőedzőjével, aki azt mondta, szívesen látna együttesében.
- Mi volt erre a te válaszod?
- Az hogy, nem lehetetlen, nem zárkózok el semmitől és minden ajánlatot meghallgatok. Erre azért igazából kevés az esély, a célom továbbra is az, hogy Európa valamelyik élbajnokságában folytassam a pályafutásomat.
- Sokáig azt nyilatkoztad, hogy nagyon szeretnél Spanyolországban futballozni. Van még erre reális esélyed?
- Hát, nehéz eset, de még nem adtam fel. Folyamatosan akadnak kérők, remélem, hogy augusztus közepén, de legkésőbb 31-éig meg lesz az új csapatom.
Lisztes 2001 nyarán szerződött a Werder Bremenhez a VfB Stuttgart együttesétől és a Weser-partiakkal 2004-ben bajnokságot és kupát nyert. Tavalyi keresztszalag-szakadása után nem sikerült visszakerülnie a gárdába és Thomas Schaaf vezetőedző tulajdonképpen rábólinott a távozására, mivel egyébként is lejárt a klubbal a kontraktusa. A középpályás 199 Bundesliga mérkőzésen 20 gólt szerzett.
-
#268 Liszti a csiévóba? :DDDDDDDDDDDDDD
[örülne neki] -
#267 Addná az ég! -
#266 Lisztes Krisztián a Brémától való végleges szakításának utolsó simításait végzi, majd hazatérése után utazhat Olaszországba, ahol részt vesz a Chievo edzőtáborának foglalkozásain.
Az olasz első osztályú gárda kitartóan ostromolja a magyar válogatott középpályását, persze kérdéses, hogy honfitársunk enged-e a spanyol ligához való ragaszkodásából. Azért meg kell jegyezzük, hogy vélhetően a Serie A is előkelő helyen szerepel a 29 éves játékos prioritási listáján.
A tárgyalások még váratnak magukra, de ami biztos: az olaszok ugyancsak elszántnak tűnnek.
-
#265 az bizony! -
Rudee #264 Nem tudom, azért kérdeztem. Nb1.hugy írta. -
#263 jáj de zsír lenne már -
#262 hát de nem?:DDD -
#261 Chievoba? Komoly? -
#260 mé mennyi lenne? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#259 nem mondod??? az fasza lenne -
Rudee #258 Lisztes télleg megy az edzőtáborba? -
#257 ennyi?:(( -
#256 -
#255 -
#254 -
#253 -
#252 -
#251 de miért nem vagy az? :PPPP -
#250 Egyszer legyek házigazda: kirúgatlak a cégtől!:D -
#249 Ezek lófaszok, a Roma-topikban sokkal jobbak vannak, sőt, még a Palermósban is... :PPP -
#248 -
#247 -
#246 -
#245 Szerintem is yáóak! -
#244 jók a képek Frost :) -
#243 -