8246
A.C. Chievo Verona
-
#321 Na jó, kissé elbeszélünk egymás mellett... -
#320 Olasz: itt jáccik a legtöbb Oscar díjas színész! -
Rudee #319 Rosszul értelemzted, biztos az lenne a dolga és pont ezért nem tudna kibontakozni. -
#318 a pontok száma számít a végén!
De ha Lisztes nemet mond akkor sosem tudjuk meg bevállna-e?
-
#317 az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy Krisztiánnak nem lenne szerinted dolga a védekezés. Szerintem igen. -
#316 Én sem szeretem, és szerintem szar. :)))))
Hogy is mondjam?
Legegyszerűbb egy gyors lista:
spanyol - nem szeretem, mert NEM VÉDEKEZNEK, szeresse az, aki csak hobbiból néz focit
német - nem szeretem, mert egyrészt nem csipálom a fritzeket, másrészt utálom a rakkolást, ami ott megy
olasz - imádom, mert hangulata van és a legtaktikusabb bajnokság a világon
angol - szeretem, mert a leggyorsabb, leglendületesebb foci itt van. Nem áll a játék, keményen mennek, hajtanak, mint a barmok -
#315 én szeretem az olasz focit. nemtudom Lisztes hogy játszana és feküdne-e neki a Seria A. elég diplomatikus?
viszont hadd ne soroljam fel a Milan 1-0 ás eredményeit pl csak tavalyról - ilyen játékosokkal hogy Shevchenko, Kaká, Inzaghi, stb... -
Rudee #314 A mondat első fele nem is arról szól. -
#313 bocsi, hogy belegugatok
Nem szeretem a német focit , de szerintem nem szar.
Lehet, hogy védekeznek, de amióta megjelentek a Dél-Amerikai játékosok Németországban, azóta mindent lehet mondani, de hogy nem lett teknikás nah azt nem SZVSZ
jah és FORZA PALERMO :) -
#312 azt nem mondtam hogy nincs igazatok!
ma 16:56 | Privát | Galéria | Válasz | #292
Gyerekek, kár ezen vitázni, kell-nem , ha most min. egy Chievo szintű csapathoz nem megy el, ezt most úgy értem ,hogy ahol a foci az első nem a lóvé, mert anyagi gondjai soha nem lesznek neki, akkor a karrierjének annyi....
Itt jól jáccik, elviszik, toppon lesz megen!
Soccer jesus : EUGINIO CORINI
FORZA CHIEVO!!!!!!!
ma 17:42 | Privát | Galéria | Válasz | #303
német foci sem teknikás, mégis jó volt ott Krisztián, rengeteget dolgozott védekezett, mert sok gólt nem lőtt, meg Micoud mellett kell ám védekezni...
szal sztem ide illik...
-
#311 Most nem arról beszélgetünk, hogy ki szereti az olasz focit meg ki nem.
Olaszországban igenis legalább 8 ember védekezik is, ez nem menne neki sajnos. -
#310 akkor fejtsd ki most te az álláspontod. eddig itt 3unknak nincs igaza... -
#309 Egy a lényeg Menjen Chievoba! -
Rudee #308 Védekezzen az akinek az a dolga, de ne 9 ember. -
#307 sajnos most nem értek Veled egyet!:) -
Rudee #306 A Bundesliga nem tehnikás, de nem is ultra-deffenzív. -
#305 Ja, magyarul VÉDEKEZNI KELL, ami Krisztiánunknak nem erőssége (finoman szólva).
A másik pedig, hogy ott úgy megennék 5 perc alatt ezt a balerinát, hogy nem marad belőle semmi... -
#304 a német foci nem technikás hanem SZAR!
éppen ezért én nem is foglalkozok vele hogy ott mit csinált.
látod milyen kegyetlen ez a mai világ: egy német bajnok játékos nem kell senkinek. mármint nevesebb klubboknak. pedig ő volt ott a karmester... -
#303 német foci sem teknikás, mégis jó volt ott Krisztián, rengeteget dolgozott védekezett, mert sok gólt nem lőtt, meg Micoud mellett kell ám védekezni...
szal sztem ide illik... -
Rudee #302 Lehetne még sorolni :D -
Rudee #301 Nem írok le mindent mer az hosszú lenne, de ott van hogy vezetéskor a csapatok fele ráül az eredményre, még a középpályások is visszamennek védekezni. Meg az egész defenzív játék is olyan, ami nem Lisztesnek való. -
#300 védekezős..., nem annyira technikás mint a spanyol, nem annyira erő-focis - gólratörő mint az angol, nem annyira szar mint a német :) -
#299 olasz stílus?? fejcsd ki lécci! -
Rudee #298 Olasz stílus szerintem nem is feküdne neki. -
#297 spanyolnáthás barom!
Örülhetne hogy ha a Chievo le szeretné szerződtetni, de látom nem fogja fel hogy ez neki előrelépés lenne...
majd kiköt valami Pontevedránál vagy Interwetten-nél aztán pislog majd mint a gipsznyúl! -
#296 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
#295 Lisztes egy hülye pöcs, majd addig vár, amíg szépen itthon marad. Az a játékos, aki nem megy el egy angol élvonalbeli csapatba másfél éves kihagyás után, az...
a., nem normális
b., nem bízik már magában -
#294 Akkor inkább elmegy Újpestre, az előre lépés.
Nem értem vazze, ha jól megy a játék akkor mindegy mivan! Lásd Gera! Ha kiesnek szted marad? -
#293 Chievóba biztos nem megy. Azért nem ment egy angol élvonalba most felkerült csapatba sem, mert azt mondta, hogy nem akar egy kiesés ellen küzdő csapatban játszni... :PPPP -
#292 Gyerekek, kár ezen vitázni, kell-nem , ha most min. egy Chievo szintű csapathoz nem megy el, ezt most úgy értem ,hogy ahol a foci az első nem a lóvé, mert anyagi gondjai soha nem lesznek neki, akkor a karrierjének annyi....
Itt jól jáccik, elviszik, toppon lesz megen! -
Csesza #291 a sérülése után mondták ki hogy nem kell, nekem se kellett volna akkor ilyen súlyos sérüléssel -
#290 Most kell Lisztes! Ha nem jön annyi a karrierjének... -
#289 Nem azért nem vették meg pár éve, mert nem lett volna ingyen. Hozzáteszem, tavaly, mikor nem akarta meghosszabbítani a szerződését Brémában, szintén ingyen lett volna. Akkor sem kellett... -
#288 szerintem úgyse fog menni a csiévóba pedig jó lenne én örülnék neki ha lenne egy magyar a seria a-ban -
#287 ott a pont -
Csesza #286 de most ingyé van :DDDDD -
#285 áh, kacsa... szegény Lisztest már évekkel ezelőtt is el akarták adni a Chievónak... -
#284 -
Csesza #283 Lisztes a Chievo edzőtáborában
Verona, augusztus 1., 16.25 Brémából hazatérve ismét utazhat a középpályás.
Hirdetés
Lisztes Krisztián a Brémától való végleges szakításának utolsó simításait végzi, majd hazatérése után utazhat Olaszországba, ahol részt vesz a Chievo edzőtáborának foglalkozásain.
Az olasz első osztályú gárda kitartóan ostromolja a magyar válogatott középpályását, persze kérdéses, hogy honfitársunk enged-e a spanyol ligához való ragaszkodásából. Azért meg kell jegyezzük, hogy vélhetően a Serie A is előkelő helyen szerepel a 29 éves játékos prioritási listáján.
A tárgyalások még váratnak magukra, de ami biztos: az olaszok ugyancsak elszántnak tűnnek.
nb1.hu -
#282 thánx!