8246
A.C. Chievo Verona
-
#441 -
#440 -
#439 -
#438 -
#437 -
#436 -
#435 -
-
#433 Az idei keret:
-
#432 Antonios Natsouras, midfielder born in Greece 18/12/79, has signed with ChievoVerona an agreement for two seasons. He comes from Torino and he played with Veria, Iraklis Salonicco and Ionikos Nikea.
-
-
#430 Mi fű alatt edzünk, titkosan , ezért nincs sok kép! -
#429 nálatok nincs nyári felkészülés és alapozás? mert akkor képet pls :P -
#428 csak szeretnéd cittá! :P -
#427 El innét rózsaszín párducos fanatik!:DDD -
#426 egymást marják a Chievosok :P -
#425 Kuzsoá!
Negatív kisugárzás nem kell!
:) -
#424 a Juve ellen eddig nem sót ettünk meg... sajnos ezt az idényt sem kezdjük majd valami fényesen (szerintem)... -
#423 Ne idegelj már, persze hogy ugyanez, csak a pályaválasztás módosul!
:D -
#422 ugyanez a tavaszi is :P -
Kanál #421 szép kezdés juve,párna aztán egy inter.. -
#420 Az őszi sorsolás:
Juventus-ChievoVerona, ChievoVerona-Parma, Reggina-ChievoVerona, ChievoVerona-Inter, Sampdoria-ChievoVerona, ChievoVerona-Treviso, Palermo-ChievoVerona, ChievoVerona-Cagliari, Lazio-ChievoVerona, ChievoVerona-Empoli, Siena-ChievoVerona, ChievoVerona-Ascoli, Livorno-ChievoVerona, ChievoVerona-Milan, Messina-ChievoVerona, ChievoVerona-Udinese, Roma-ChievoVerona, ChievoVerona-Lecce, Fiorentina-ChievoVerona.
-
#419 Mindegy meik fordulóban nyerünk a Delle Alpiban....
Én is el tudtam volna képzelni szebb kezdést....
Ez van, az élet nem áll meg... -
#418 Jó a sorsolásotok! Első fordulóban egy önbizalomnövelő győzelem a Juve ellen... -
#417 -
#416 Az elnök bemutatta az újakat:
-
#415 nagyképű veréb ennyi -
#414 Külömben én is arra gondoltam, hogy itthon jácca az eszét hogy kicsi a Chievo, meg kiesés szele meg minden, közben meg elhajtották Veronából... -
#413 Én értem. Nem kell a fasznak sem, úgyhogy itthon marad. Aki ilyen segg, hogy másfél éves sérülés után nem megy el egy angol élvonalbeli csapathoz, az szerintem roadtul meg is érdemli... -
#412 Én nem értem ezt az embert..... -
#411 Megjelenése tán még az angyalföldi csapat tagjait is meglepte, igaz már lehetett hallani, olvasni arról, hogy a legutóbb Brémában futballozó válogatott középpályás tárgyalt az angyalföldi vezetőkkel is. Ám mindenki úgy lehetett vele, Lisztes Krisztián valószínűleg külföldön folytatja, vagy Angliában, vagy Németországban, vagy Olaszországban, legutóbb épp a Chievónál járt próbajátékon.
Még minden lehetséges, a fedezet ugyanis nem írt alá semmiféle szerződést, ám legalábbis sokat sejtető, hogy nem korábbi klubjában a Fradiban, vagy az iránta élénken érdeklődő Újpesttel tréningezik - hanem a Vasassal.
"Több tárgyaláson is túl vagyok a Vasas vezetőivel, az elképzeléseink közel vannak egymáshoz - mondta Lisztes Krisztián. - Ez az egyik oka, hogy itt vagyok. A másik, Egervári Sándor személye, no meg az angyalföldi játékoskeret. Úgy gondolom, ha Magyarországon folytatom pályafutásomat, ebben a csapatban sikeres lehetek. De… Nem szeretnék semmit elkiabálni, a jövőm továbbra is bizonytalan, a Vasassal tréningezem, de még mindig benne van a pakliban, hogy külföldön folytatom. Rövid időn belül eldőlhet a sorsom."
-
Kanál #410 jahm má megtaláltam én is őket :c -
#409 ezek már voltak!
ejnye - bejnye! -
#408 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Kanál #407 bármikor e =P
-
Kanál #406 fontana srác a sajtótájékoztató után
-
Kanál #405 -
#404 BIGTHANX! -
Kanál #403 ennyi lett volna a valenziana ellen készült képek sorozata ^^ -