8246
A.C. Chievo Verona
  • McFrost
  • McFrost
  • McFrost
  • McFrost
  • McFrost
  • McFrost
  • McFrost
  • McFrost

• McFrost
    Az idei keret:
  • McFrost
    Antonios Natsouras, midfielder born in Greece 18/12/79, has signed with ChievoVerona an agreement for two seasons. He comes from Torino and he played with Veria, Iraklis Salonicco and Ionikos Nikea.
  • McFrost

• McFrost
    Mi fű alatt edzünk, titkosan , ezért nincs sok kép!
  • gabber_saviola
    nálatok nincs nyári felkészülés és alapozás? mert akkor képet pls :P
  • Nh Shevits
    csak szeretnéd cittá! :P
  • McFrost
    El innét rózsaszín párducos fanatik!:DDD
  • gabber_saviola
    egymást marják a Chievosok :P
  • McFrost
    Kuzsoá!
    Negatív kisugárzás nem kell!
    :)
  • Nh Shevits
    a Juve ellen eddig nem sót ettünk meg... sajnos ezt az idényt sem kezdjük majd valami fényesen (szerintem)...
  • McFrost
    Ne idegelj már, persze hogy ugyanez, csak a pályaválasztás módosul!
    :D
  • gabber_saviola
    ugyanez a tavaszi is :P
  • Kanál
    szép kezdés juve,párna aztán egy inter..
  • McFrost
    Az őszi sorsolás:

Juventus-ChievoVerona, ChievoVerona-Parma, Reggina-ChievoVerona, ChievoVerona-Inter, Sampdoria-ChievoVerona, ChievoVerona-Treviso, Palermo-ChievoVerona, ChievoVerona-Cagliari, Lazio-ChievoVerona, ChievoVerona-Empoli, Siena-ChievoVerona, ChievoVerona-Ascoli, Livorno-ChievoVerona, ChievoVerona-Milan, Messina-ChievoVerona, ChievoVerona-Udinese, Roma-ChievoVerona, ChievoVerona-Lecce, Fiorentina-ChievoVerona.

• McFrost
    Mindegy meik fordulóban nyerünk a Delle Alpiban....
    Én is el tudtam volna képzelni szebb kezdést....
    Ez van, az élet nem áll meg...
  • szanics
    Jó a sorsolásotok! Első fordulóban egy önbizalomnövelő győzelem a Juve ellen...
  • McFrost
  • McFrost
    Az elnök bemutatta az újakat:
  • Sheva
    nagyképű veréb ennyi
  • McFrost
    Külömben én is arra gondoltam, hogy itthon jácca az eszét hogy kicsi a Chievo, meg kiesés szele meg minden, közben meg elhajtották Veronából...
  • szanics
    Én értem. Nem kell a fasznak sem, úgyhogy itthon marad. Aki ilyen segg, hogy másfél éves sérülés után nem megy el egy angol élvonalbeli csapathoz, az szerintem roadtul meg is érdemli...
  • McFrost
    Én nem értem ezt az embert.....
  • McFrost
    Megjelenése tán még az angyalföldi csapat tagjait is meglepte, igaz már lehetett hallani, olvasni arról, hogy a legutóbb Brémában futballozó válogatott középpályás tárgyalt az angyalföldi vezetőkkel is. Ám mindenki úgy lehetett vele, Lisztes Krisztián valószínűleg külföldön folytatja, vagy Angliában, vagy Németországban, vagy Olaszországban, legutóbb épp a Chievónál járt próbajátékon.

Még minden lehetséges, a fedezet ugyanis nem írt alá semmiféle szerződést, ám legalábbis sokat sejtető, hogy nem korábbi klubjában a Fradiban, vagy az iránta élénken érdeklődő Újpesttel tréningezik - hanem a Vasassal.

"Több tárgyaláson is túl vagyok a Vasas vezetőivel, az elképzeléseink közel vannak egymáshoz - mondta Lisztes Krisztián. - Ez az egyik oka, hogy itt vagyok. A másik, Egervári Sándor személye, no meg az angyalföldi játékoskeret. Úgy gondolom, ha Magyarországon folytatom pályafutásomat, ebben a csapatban sikeres lehetek. De… Nem szeretnék semmit elkiabálni, a jövőm továbbra is bizonytalan, a Vasassal tréningezem, de még mindig benne van a pakliban, hogy külföldön folytatom. Rövid időn belül eldőlhet a sorsom."
  • Kanál
    jahm má megtaláltam én is őket :c
  • McFrost
    ezek már voltak!
    ejnye - bejnye!
  • Sheva
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Kanál
    bármikor e =P
  • Kanál
    fontana srác a sajtótájékoztató után
  • Kanál