A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Chievo scout Anderlecht's Baseggio
tribalfootball.com - July 27, 2005

Chievo Verona had scouts in the stands for Anderlecht's Champions League qualifier with Neftchi.

The Serie A club were checking on the form of Belgium international Walter Baseggio, who is considering his future at Anderlecht.

Baseggio rejected a move to English Championship club Stoke City last week and maintains he would jump at the chance to play in the country of his parents.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nh Shevits
ki az a Cejas?

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
egy szó mint száz: Forza Chievo!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

gabber_saviola
Chievo Looking For New Goaltender
7/8/2005 7:54:00 AM
Guardalben, Cejas and Taibi are the favourites to take over from Marchegiani.
With Luca Marchegiani heading towards Roma, the Flying Donkeys are looking for a new goalkeeper for next season.

According to the latest transfer speculation, the three main candidates to tend the Chievo goalposts are Matteo Guardalben, Massimo Taibi and Sebastian Cejas.

In other Chievo news, Panathinaikos are close to sign forward Federico Cossato from the Verona-based club.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nh Shevits
Infusion (mellesleg Nh Shevits): abszolút a dolgokat poénra fogós, szándékosan nem kötekedõs, jelenleg mosolygós és nyugodt
Szanics: mittomén <#vigyor>

szanics
Infusion: topikszétoffolós, meggondolatlanul cselekvõs, bajkeresõs, tanácsra gyorsan lenyugvós (?)
szanics: témalezárós, offbefejezõs, topikmegmentõs

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

McFrost
Na kutsoá van mert , töröltetek!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
punyovan <#zavart2><#vigyor1><#ravasz1><#idiota>

Nh Shevits
eltiltás miatt mindig vip-páholyban ülõs <#vigyor>

Nh Shevits
Totti: meggondolatlanul cselekvõs, másokat nyálmintával megajándékozós flegma sztárocskás? majdnem kiesõs?

szanics
Manchester United: lovas-disznós csatárduós, bajnoki címrõl lemaradós, mocskos sunyi vezetõedzõs.
<#ravasz1>

gabber_saviola
jesszus ez már fáj nekem ......

Nh Shevits
kezelhetetlen sztárokat kordában tartani nem tudós...

Nh Shevits
Roma: szögletzászlót szérúgós hamar dühbe gurulós? <#eplus2>

szanics
[nem szereti Lisztest, úgyhogy <#beka2>]

Nh Shevits
olasz: agyontaktikázós eredményreráülõs viszont kicsik meccsén nyíltsisakos sokgóltlövõs döntetlen-orientált. nekem bejövõs
spanyol: brazil kölkök csodatrükköznek, az eredmény sokszor másodlagos, nagyon szép gólokat lövõs közben védekezésrõl elfeledkezõs, médiasztár-kreálós. és királyi. nem annyira bejövõs
angol: nyíltsisakos dinamikus fizikai darálós. jelszó: kisasszonyok és kalandorok kíméljenek. edzõt-sokáig megtartós, nagy célokat kitûzõs. esõs. nagyon bejövõs. szerintem
német: furcsa eredményeket szülõs - de a végén mindig bajor örömet hozó rakkolós futball. technikát nélkülözõs, külföldieket beszippantós, nagy tehetségeket kikiáltós (Podolski, Mintal)! szerintem szar. szerintem.

gabber_saviola
egy szónak száz a vége: FORZA PALERMO 😄DDDDDDDDDDDDD

McFrost
Gyerekek szurkoljunk hogy Lisztes Itáliába mennyen! Utána ráérünk itt vitázni!
Akit meg nem motivál , hogy Inter, Milan, Palermo, Juve,Roma stb. ellen kell bizonyítani, az nyalja ki a valagam!!! pont

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
Azért azt ne felejtsük el, hogy egy nb1.hu-n megjelent hírrõl vitatkozunk, amit Lisztes élbõl megcáfolt.
Úgyhogy szvsz ebbõl semmi nem igaz, és annyi történt, hogy Krisztián menedzsere próbálja életre kelteni valahogy az olasz vonalat, azt meg legjobban a sajtón keresztül lehet...

szanics
ez látod igaz

szanics
Na jó, kissé elbeszélünk egymás mellett...

McFrost
Olasz: itt jáccik a legtöbb Oscar díjas színész!

Rudee
Rosszul értelemzted, biztos az lenne a dolga és pont ezért nem tudna kibontakozni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

McFrost
a pontok száma számít a végén!
De ha Lisztes nemet mond akkor sosem tudjuk meg bevállna-e?

szanics
az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy Krisztiánnak nem lenne szerinted dolga a védekezés. Szerintem igen.

szanics
Én sem szeretem, és szerintem szar. 😊))))
Hogy is mondjam?
Legegyszerûbb egy gyors lista:

spanyol - nem szeretem, mert NEM VÉDEKEZNEK, szeresse az, aki csak hobbiból néz focit
német - nem szeretem, mert egyrészt nem csipálom a fritzeket, másrészt utálom a rakkolást, ami ott megy
olasz - imádom, mert hangulata van és a legtaktikusabb bajnokság a világon
angol - szeretem, mert a leggyorsabb, leglendületesebb foci itt van. Nem áll a játék, keményen mennek, hajtanak, mint a barmok

Nh Shevits
én szeretem az olasz focit. nemtudom Lisztes hogy játszana és feküdne-e neki a Seria A. elég diplomatikus?
viszont hadd ne soroljam fel a Milan 1-0 ás eredményeit pl csak tavalyról - ilyen játékosokkal hogy Shevchenko, Kaká, Inzaghi, stb...

Rudee
A mondat elsõ fele nem is arról szól.

gabber_saviola
bocsi, hogy belegugatok

Nem szeretem a német focit , de szerintem nem szar.
Lehet, hogy védekeznek, de amióta megjelentek a Dél-Amerikai játékosok Németországban, azóta mindent lehet mondani, de hogy nem lett teknikás nah azt nem SZVSZ

jah és FORZA PALERMO 😊

McFrost
azt nem mondtam hogy nincs igazatok!

ma 16:56 | Privát | Galéria | Válasz | #292

Gyerekek, kár ezen vitázni, kell-nem , ha most min. egy Chievo szintû csapathoz nem megy el, ezt most úgy értem ,hogy ahol a foci az elsõ nem a lóvé, mert anyagi gondjai soha nem lesznek neki, akkor a karrierjének annyi....
Itt jól jáccik, elviszik, toppon lesz megen!

Soccer jesus : EUGINIO CORINI
FORZA CHIEVO!!!!!!!

ma 17:42 | Privát | Galéria | Válasz | #303

német foci sem teknikás, mégis jó volt ott Krisztián, rengeteget dolgozott védekezett, mert sok gólt nem lõtt, meg Micoud mellett kell ám védekezni...
szal sztem ide illik...

szanics
Most nem arról beszélgetünk, hogy ki szereti az olasz focit meg ki nem.
Olaszországban igenis legalább 8 ember védekezik is, ez nem menne neki sajnos.

Nh Shevits
akkor fejtsd ki most te az álláspontod. eddig itt 3unknak nincs igaza... <#lookaround>

McFrost
Egy a lényeg Menjen Chievoba!

Rudee
Védekezzen az akinek az a dolga, de ne 9 ember.

McFrost
sajnos most nem értek Veled egyet!😊

Rudee
A Bundesliga nem tehnikás, de nem is ultra-deffenzív.

szanics
Ja, magyarul VÉDEKEZNI KELL, ami Krisztiánunknak nem erõssége (finoman szólva).
A másik pedig, hogy ott úgy megennék 5 perc alatt ezt a balerinát, hogy nem marad belõle semmi...

Nh Shevits
a német foci nem technikás hanem SZAR!
éppen ezért én nem is foglalkozok vele hogy ott mit csinált.
látod milyen kegyetlen ez a mai világ: egy német bajnok játékos nem kell senkinek. mármint nevesebb klubboknak. pedig õ volt ott a karmester...

McFrost
német foci sem teknikás, mégis jó volt ott Krisztián, rengeteget dolgozott védekezett, mert sok gólt nem lõtt, meg Micoud mellett kell ám védekezni...
szal sztem ide illik...

Rudee
Lehetne még sorolni 😄

Rudee
Nem írok le mindent mer az hosszú lenne, de ott van hogy vezetéskor a csapatok fele ráül az eredményre, még a középpályások is visszamennek védekezni. Meg az egész defenzív játék is olyan, ami nem Lisztesnek való.

Nh Shevits
védekezõs..., nem annyira technikás mint a spanyol, nem annyira erõ-focis - gólratörõ mint az angol, nem annyira szar mint a német 😊

McFrost
olasz stílus?? fejcsd ki lécci!

Rudee
Olasz stílus szerintem nem is feküdne neki.

Nh Shevits
spanyolnáthás barom!
Örülhetne hogy ha a Chievo le szeretné szerzõdtetni, de látom nem fogja fel hogy ez neki elõrelépés lenne...
majd kiköt valami Pontevedránál vagy Interwetten-nél aztán pislog majd mint a gipsznyúl!

McFrost
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

szanics
Lisztes egy hülye pöcs, majd addig vár, amíg szépen itthon marad. Az a játékos, aki nem megy el egy angol élvonalbeli csapatba másfél éves kihagyás után, az...
a., nem normális
b., nem bízik már magában

McFrost
Akkor inkább elmegy Újpestre, az elõre lépés.
Nem értem vazze, ha jól megy a játék akkor mindegy mivan! Lásd Gera! Ha kiesnek szted marad?

szanics
Chievóba biztos nem megy. Azért nem ment egy angol élvonalba most felkerült csapatba sem, mert azt mondta, hogy nem akar egy kiesés ellen küzdõ csapatban játszni... 😛PPP

McFrost
Gyerekek, kár ezen vitázni, kell-nem , ha most min. egy Chievo szintû csapathoz nem megy el, ezt most úgy értem ,hogy ahol a foci az elsõ nem a lóvé, mert anyagi gondjai soha nem lesznek neki, akkor a karrierjének annyi....
Itt jól jáccik, elviszik, toppon lesz megen!